Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Original_Badboy

Mano senos idėjos kurių neįgyvendino

Kurios idėjos reikalingos?  

53 balsai(-ų)

  1. 1. Kurios idėjos reikalingos?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi tai šešios senos mano idėjos kurių taip ir neįgyvendino, tad balsuokit ir gal kažkurią iš jų įgyvendins. Ačiū :)

 

1.

Taigi mano idėja yra optimizuoti neaktyvumą. Darbuotojas žaidime parašo /neaktyvumas data priežastis. Pvz: /neaktyvumas [2016-03-12_2016-03-17] [atostogauju].

Direktorius/pavaduotojas turės patvirtinti neaktyvumą žaidime. Parašys /neaktyvumai ir paspaus patvirtinti jeigu viskas gerai. Taip pat direktorius/pavaduotojas galės pridėti į neaktyvumą pats žmogų. /neaktyvumas V_P [data] [priežastis]. (Tai reikalinga jeigu darbuotojui nesklandumai su internetu arba kompiuteriu ir jis gali tik parašyti anketą forume.) 

Kai direktorius/pavaduotojas ar įgaliotinis tikrina neaktyvumą, per /visidarbuotojai jiems prie minučių laiko bus parašyta raudona [N] raidė jeigu žmogus bus neaktyvume.

 

Tai palengvins direktorių/pavaduotojų darbą. Nes šiuo metu neaktyvumo tikrinimui skiriama daug laiko. Ir šita rutina vargina direktorius/pavaduotojus. Reikia kuo labiau optimizuoti direktorių/pavaduotojų darbą, kad jie forume praleistu kuo mažiau laiko.  [Įgyvendinta]

 

2.

Padaryti sistemą, kuri skaičiuotu visus /nubaudimai ir kiekvienam dalykui priskirti taškus pagal svarbumą. Ir parašius /dtopai matytume kiek kas turi taškų.

 

Pvz: 

Pasodinimas į kalėjimą 1t.

Uždėta star 100 star - 0,5t.

Pagautas su matuokliu - 0,1t.

Kanapės - kažkiek gramu vėl taškai ir taip su visais narkotikais.

ir t.t. pagal svarbumą.

Sistema skaičiuoja taškus ir rašo į /dtopai

Vardas_Pavardė - 26 taškai.

Pavardė_Vardas - 24 taškai.

 

/dtopai paspaudus ant nick matytume /nubaudimai lentelę, bet visko susumuoto iki to laiko.

 

3. 

Šiiuo metu bėgliai turi mažai galimybių pabėgti, mano pasiūlymas skamba taip: kai teisėsauga paspaudžia NUM 2 žaidėjui tiesiog parašytu ką ir dabar rašo , bet jo nesustabdytu automatiškai. Pats esu teisėsaugininkas ir manau tikrai būtu įdomiau gaudyti be automatiško sustabdymo. Num2 stabdymas veiktu tik ant NRG ar kitų moto, o ant kitų mašinų neveiktu.

 

4.

Tai kaip pastebėjom, o gal ir ne serveryje vis daugėja naujokų arba žmonių norinčių pakenkti. Tai va mano pasiūlymas yra toks, kad direktoriui/pavaduotojui eitu išjungti visas įmanomas komandas pagal rangą (bent tas kurios gali padaryti žalos neatsakingai ją panaudojus pvz:/atimtiginklus, /tei ir t.t.). Ir manau, kad tai paskatins direktorius suteikti naujokams šansą padirbti teisėsaugoje ir atrasti naujus talentus ir gerus teisėsaugininkus.

 

5.

Įdėti komandą /tzinute jo paskirtis kaip ir /dzinute, bet /tzinute matytu visa teisėsauga, o galėtu keisti visi teisėsaugos drk/pav. Tai reikalinga pvz: bendrom treniruotėms, zonų registracijai ir kitai informacijai + teisėsaugos prižiūrėtojai galės rašyti informaciją teisėsaugai.

 

6.

Direktorius/pavaduotojas/įgaliotinis turėtu chronometro komandas (pvz; /dstart, /dstop, /dpause) kurį rodytu visiems šiuo metu esantiems darbuotojams. Tai labiau skirta teisėsaugai susirinkti į tam tikrą vietą, per tam tikrą laiką.

Chronometras treniruotėms, pvz kai eina komandinį ir duoda laiką 10min, kad užrushinti. Tada dar kitiems veiksmams ir pnš. Nes kai buvau direktorius tikrai to reikėjo ir treniruotėms ir susirinkti į veiksmus. 

 
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Labiausiai pritariu 1-ai idėjai, bet reikėtų padaryti komandą /visineaktyvumai, kuri būtų suteikta ir įgaliotiniams. Suvedus komandą, matytumėme lentelę, kurioje būtų surašyti visi neaktyvume esantys darbuotojai. Tai reikalinga, nes įgaliotiniai pildo dienos ataskaitas, kuriose surašomi minimumo neįvykdę žaidėjai.

 

Taip pat pritariu ir 5-ai idėjai. Taip būtų žymiai lengviau ir patogiau perteikti svarbią informaciją visiems darbuotojams.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...