Eiti į turinį
Kornelijus_Kornis

Cosa Nostra mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

@Mantas_Quatrro - tavęs žaidime nesutikom. Kitą kartą būk aktyvesnis.

 

@Banys_Extreme - dirbi mechaniku, žaidime nesutikom, turbūt prasilenkėm. Tikrinom aktyvumą per parašus, jis tikrai nebuvo toks, kokį minėjai anketoje. Sėkmės kitą kartą.

 

@Laurynas_Macano - dar vienas mechanikas. Prieš tai dirbai Grove Street. Aktyvumas tikrai galiu pasakyti puikus, tačiau veikla negalėjai atsiskleisti. Daugiau neturiu ką pasakyti. Sėkmės kitą kartą.

 

@Dovydas_Ramstein - turbūt niekas nesitikėjo, kad gausi tu. Visgi šį kartą nutarėm paekspermentuoti ir valdžias duoti naujiems veidams. Iš pradžių dirbai Cosa Nostra mafijoje. Mantas Žalgirietis pasakojo, kaip aktyviai dalyvaudavai grobimuose, važinėdavai po miestą erzindamas teisėsaugą. Per keturias dienas pražaidei 18 valandų, kas tikrai yra puiku. Bent jau kiek matėm, tai žaidei pats. Šiek tiek vėliau perėjai į kitą pusę - FTB, ten dirbai, gaudei bėglius, tikrinai narkotikus, dalyvavai grobimuose bei treniruotėse. Tau tai nesuktrukdė gauti šių pareigų, nes tikrai pasirodei puikiai. Tikimės, kad nauji veidai mafijose tikrai nenueis šuniui ant uodegos ir kovosit sąžiningus karus. Sveikinu ir sėkmės. :)

 

5686ec15d01811d92d7d667d9378c143811.png

 

 

  • Už 40
  • Prieš 28
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...