Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Lukas_Spenseris

/mirtys

/mirtys  

31 balsai(-ų)

  1. 1. Sutinkate su šiuo pasiūlymu?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki siūlau gaujoms naują komandą - /mirtys. Toje komandoje būtų galima pažiūrėti pvz „Grove Street“ užimta zona (159 – 15:43) taip pat rodytu ir karo laiką. Paspaudus du kartus ant to užrašo ir rodytu kas laimėjo karą, ir kas ką nušovė – pvz Lukas_Kalanta – nušovė Arunce_Krusty(1). Skliausteliuose rodytu mirčių skaičių toje zonoje. Taip pat galėtum pasižiūrėti ir karų istorija pvz /mirtys 2017-01-25 pasirenki pvz „The Balas“ užimta zona ir gali pasižiūrėti kas ką nušovė toje zonoje, kiek kartų mirė, kiek laiko tęsėsi karas ir kas jį laimėjo. Pasiūlymas reikalingas dėl to, kad būtų lengviau žiūrėti kas grįžo į zoną. Kai „Grove Street“ paimtu zoną, tada „The Ballas“ gintu ir išnaujo skaitytusi mirčių skaičius.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Cia manau nebent toks dalykas reikalingas, paziuret kas labai dominavo kare ar pns, ir td atsirinkus stebet ir banint :D, nes del kito dalyko nematau kam to reikia, nebent del idomumo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Už, jei taip būtų gal būt ir galima būtų matyti gaujos narių produktyvumą ir keliant rangus tai būtų kaip viena iš priežasčių rangui pakelti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...