Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Metas_Pepsik

Del bėgliu, ir teisėsaugos.

Reikia šitos įdėjos?.  

35 balsai(-ų)

  1. 1. Reikia šitos įdėjos?.

    • Taip.
      24
    • Ne.
      11


Rekomenduoti pranešimai

   Sveiki, manau pats laikas būtų sumažinti teisėsaugos viešpatavimą, nes darosi visiška nesamonė, magijų pasaulis. Siuliau toki dalyka kad teisėsaugininkas uždėjas žaidėjui /bega, negalėtu teleportuotis iskyrus jo (Pagalbininkus, kurie padėda tam teisėsauginikui gali), kadangi jie turi tokius dalykus kaip num2, praktiškai nebeimanoma pabėgt, nes darosi nesamonė, tavę gaudo tu bėgly link pvž : Los santos nes nori pravažiuot toliau kad nesugaudytu greičiau, jis tiesiog /tpls padaro ir viskas, apsuką, koks įdomumas, bei sąžiningumas, kaip ir sakiau magiju pasaulys. Darom bent minimaliai apilygias kovas, Vienas teisėsauginkas kuris bėga uždėjo gaudo iš galo, o kiti iš priekio atvažiuoja, ir viskas be šansų, nū tai kur logiką šitamę dalykę. P.S Jeigu sakysit teisėsauginkai, kad va atvažiuoją padėt, paima ir išsiteleportuoja, lyigiai tai pat gali jūsų (Pagalbininkai) kurie padėda jum gaudyt, bet tas pats teisėsauginikas kuris uždėjo /bega, ir beglys negali teleportuotis, lygiai tai pat ir tau būs. Žmonės pradėkit gyvent realyškiau, o ne magiju pasauli.

 

Pridėdu dar viena varianta kodėl tai būtų naudinga gal būt atsižvelgs į tai žmonės bei pagrindinė administraciją, šiuo metų teisėsauga ant tiek yra iš naglėjus, kad viskas taip tobūlai ant lėkštutės paduota tik suvalgyt jiem belikę. "**** NARIAI" Ar kas jie tokie kur yra sugalvoję, jie turi teisę vairuot ką nori, gaudo su "Infernusais, NRG-500", tai gal dar duokit jiem Juskos SULTAN Super GT ?, kas čia per debilizmas atsiprašant darosi, nuo kada teisėsaugos srytis dirba su nuosavų transportų kokiu nori?, ir jūs verkiat kad jūm sunku pagaut?, slępiasi ar dar kažką?, Blem nesuprąsi iš kur kas gaudo, su infernusais, nrg-500 gaudo, atsigaukit žmonės, iš kur jūs šitas nesamonęs isigalvot, FTB darbuotojas slaptas būrys, turi slaptas darbo transporto priemonęs, lygiai tai pat S.W.AT, turi vandens tanką ta ar kaip ji pavadinsi, kitas mašinas kurios greitos, ir gerai kopia visur, Policininkai tai pat skirtingas priemonęs, o vat kažkokie (****) gali dirbt su kitų skinu, ir savo transporto priemonę, jūs baikit išsigalvot tokias nesamonęs, nes jau juokinga darosi, bent jau pirma idėja įgyvendinkit, Nes čia pas jau kaip X factorius kas sugalvos didesnė nesamonę ir su ja laimęs teisėsaugos konkursą. P.S Nęigyvendinsit, duokit Juskos Super GTA, Teisėsaugai būs lengviau gaudyt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

5 minutes ago, Viktoras_Extazy said:

Pries jai nemokat bekt tai nebekit isvis ;)

Čia tas pats kaip praaita karta Mafijozai sakė Nemokad gaudyt negaudyk?, argumentuok normaliai, tusčiai rašai visiškai, logiškai pamąstyk ir parašyk, būtum ne teisėsaugoi įdomu ką sakytum?, del imm bazės namo verkėt patys, o kai kažką mes normalaus pasiuliom kad būtų sąžiningiau, ir reliau trūputi, tai naglai atrašai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Uz, nors pats dirbau teisesaugoje ir zinau kad belgius kurie moka begt sunku pagaut, bet kai buni beglys norisi ilgiau pabegiot ir pns, bet nedarys nieko bumeris..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas, Siaip ideja gera ir jei tikrai moki begti isbegiosi ir pan as begiojas ir po 30min ir po 1h bet kazkaip tpk Narys gerb @Kevin_Turner pasdirodo tai jau be sansu ir taip sudominai reikia jau realybes teisauga apyliogios kovos gal ir daaugiau begliu padauges ir pan. Nu bet kaip minejo kad @Admin_Bumeris nieko nedarys. Daugiau atnaujinimu teisesaugai nei mafijoms/Gaujoms bei begliams. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...