Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

„Immortal“ mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, buvo renkamas naujasis “Immortal” mafijos direktorius, nes senasis Borislav_Ivanov atsistatydino po mėnesio. Anketų nebuvo labai daug, bet jos buvo stiprios ir kandidatai žaidime tikrai pasirodė neblogai.

 

The_Bass – Naujas veidas kandidatuose. Mafijų/gaujų patirties neturi tiek daug, kiek kiti kandidatai, bet anketa ir aprašymu, ir supratimu nuo jų neatsilikai. Serveryje kaip ir Epson dirbai “The Ballas” gaujoje. Pradėjus tave stebėti važinėjai su automobiliu, jau galvojau, kad teks stebėti kaip keli ridą, bet savo automobiliu važinėjai ir šaudei nepatinkančius asmenis Los Santos mieste, o po kelių minučių teko ir pabėgioti nuo teisėsaugos. Tačiau nuvažiavai į savo gaujos pagrindinę bazę, kur jie tavęs neturėjo šansų pagauti. Vėliau tave stebint mačiau, kad kartu su Epson šaudėtės /tpdm zonoje, o tavo aktyvumas buvo netoli 200 minučių. Vėliau trumpam buvai išėjęs iš /tpdm ir pradėjai važinėti su “Freeway”, bet po kelių minučių vėl grįžai į /tpdm ir vėl ten šaudėsi, o aktyvumas siekė maždaug apie 250 minučių. Patikrinus per parašą tavo aktyvumas buvo 276 minutės. Antrąją stebėjimo dieną tik prisijungęs iš karto važiavai vėl šaudyti į /tpdm zoną ir šaudei labai daug laiko. Vėliau išėjus tau iš tpdm zonos, pasiėmei “Freeway” motociklą ir su juo važinėjai ir kartais pašaudydavai, bet tavo pasivažinėjimas buvo nelabai ilgas, nes vėl grįžai šaudytis į /tpdm zoną, o tavo aktyvumas buvo apie 120 minučių. Vėliau kažkur prapuolei, bet prisijungei, pažaidei keletą minučių ir atsijungei, aktyvumas siekė 155 minutes. Trečiąją stebėjimo dieną tavęs nesutikome žaidime. Nenusimink ir kitą kartą drąsiau kandidatuok bei siek užsibrėžtų tikslų, nes nesi prastesnis, nei kiti.

 

Zilvinas_Sandnes – Jau kelintą kartą esi kandidatas į direktoriaus postą. Patirties turi daugiausiai iš visų pildžiusių žaidėjų – 1,1 milijono, suvokimą apie mafijas turi taip pat, bet vis kažko nepadarai, kad taptum direktoriumi. Žaidime dirbai “Grove Street” gaujoje ir pradėjus tave stebėti tu dalyvavai gaujų kare prieš “The Ballas” gaują ir jau buvai pražaidęs netoli 600 minučių. Kare pasirodei neblogai, nors ir pralaimėjote karą, bet sugebėjai išgyventi gaujos kare ilgai ir mirei vienas iš paskutiniųjų. Vėliau stebint tave mačiau kaip apšaudei apsaugos darbuotoją ir jį pradėjai įžeidinėti. Paskui pasiskolinai “NRG” motociklą ir pradėjai kabinėtis prie teisėsaugos darbuotojų, bet nespėjai, nes buvai užblokuotas už drive-by. Patikrinus per parašą tavo aktyvumas buvo 646 minutės. Antrąją stebėjimo dieną pradėjus tave stebėti buvai pražaidęs 360 minučių, bet stovėjai afk kalėjime, paskui kiek dar kartų tave dariau /pzu stovėjai afk išėjęs iš kalėjimo apie 30 minučių. Vėliau stebint tave tu vėl sėdėjai kalėjime, tik šį kartą jau mačiau tave šaudantis kalėjimo dm zonoje, o aktyvumas jau siekė virš 400 minučių. Toliau stebint tave mačiau, kad nuėjai pasišaudyti į /tpdm zoną, o kadangi dar ir  esi “Grove Street” gaujos įgaliotinis teko matyti, kad kvieti visus prisijungti prie /tpdm zonos per /d. Ilgą laiką pasišaudęs tpdm zonoje pagaliau iš jo išėjai ir nuvažiavai dalyvauti klubo “SSRS” veiksme, kur sėkmingai laikėte užėme kitą klubą virš pusantros valandos, o per tą laiką pražaidei apie 600 minučių. Trečiąją stebėjimo dieną mūsų keliai žaidime nesusidūrė, tačiau per parašus matėme, jog aktyvumas buvo virš 200 minučių. Sėkmės ateities rinkimuose. J

 

Mindaugas_Epson – Po praeitų rinkimų nepasiduodi ir vėl užpildei anketą į direktorių, tik šį kartą kandidatavai į “Immortal” vadovo pareigas. Mafijų/gaujų patirties turi virš milijono, valdžioje taip pat buvai daug kartų, o visus kartus kariavai prieš stiprius varžovus ir nepasiduodavai. Serveryje dirbai “The Ballas” gaujoje, o pradėjus tave stebėti šaudeisi /tpdm zonoje prieš kitus serverio žaidėjus. Truputį prasišaudęs /tpdm zonoje važiavai dalyvauti klubo “King Cobra’s” veiksme, bet jame tau sudalyvauti nepavyko, nes renkantis /tpdrag ant stunto sulaukėt teisėsaugos dėmesio ir tau teko sėsti į kalėjimą, bet laiko veltui neleidai, o nuėjai pasišaudyti į kalėjimo dm. Vėliau stebint tave dalyvavai klubo veiksme ir sėkmingai laikėte užėmę kitą klubą virš valandos laiko. Patikrinus parašą buvai pražaidęs 256 minutes. Antrąją stebėjimo dieną pradėjus tave stebėti jau buvai pražaidęs 240 minučių ir dalyvavai klubo „SSRS“ veiksme, laikėte užėmę kitą klubą. Vėliau kiek kartų tave teko daryti /pzu, tai visada šaudeisi klubo veiksme. Tavo vartojimo įgūdžiai geri, bet galbūt kiek per dažnai eidavai šaudytis vienas prieš kelis ir mirdavai, bet mirdavai ir vėl grįždavai į klubo karą ir taip keletą valandų be sustojimo, vėliau atsijungei ir nebeprisijungei, per tą laiką pražaidei 360 minučių. Trečią stebėjimo dieną rodei savo sugebėjimus kalėjimo dm, vos tik baigdavosi sėdėjimo laikas, vėl nušaudavai kokį civilį ir savo noru sėsdavai atgal. Triuškinai visus kalinius, kurie tik drįsdavo mesti tau iššūkį ir kovoti prieš tave. Vėliau kartu su ,,SSRS“ klubiečiais buvot nuvykę į ,,Kent Ernyk“ klubą, nesulaukę ten veiksmo ir atsako, nuvykot į ,,Daktarai“ klubą, kurį sėkmingai buvote užėmę, šaudėtės. Sveikiname su direktoriaus pareigomis, linkime sąžiningų karų ir sėkmės išbūnant bent minimalų direktoriavimo laikotarpį.

 

clskcXb.jpg

 

 

DPKT ir NGPT

  • Už 37
  • Prieš 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...