Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Fernando_Sucre

Medžioklė

Ar šį pasiūlyma reikiėtu įgyvendinti?  

17 balsai(-ų)

  1. 1. Ar šį pasiūlyma reikiėtu įgyvendinti?

    • taip, to reikia
      16
    • ne, to nereikia
      1


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki , netempsiu gumos ir eisiu iškart prie reikalo , siūlau padaryti tokias zonas , jos galėtu būti miškuose , kur atsirastu gyvūnai , kaip strinos ar panašiai. Tada turėtume važinėti , ar vaikščioti po miškus ir ieškoti jų , radus žinoma nušauti , nušauti butu galima tik naudojant "Siper Rifle" , o priėjus arčiau nei tam tikra atstumą , stirna ar kitas gyvūnas pabėgtu / pradingtu . Tai būtų kažkiek panašu į žvejyba , galėtų būti koks pasiekimas su nušovimas , ar net gi dienos varžybos. Ginklu butu galima įsigyti pas Ginklu Prekeivius, taip pat butu galima padaryti , jog butu kokia licenzija , arba jog tai butu nelegalu ir kuri nors teisėsaugos sritis / apsauga ieškotų medžiotojų . Galima butu kažką pakoreguoti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

jo gerai cia del apsaugos, nes tie tinklai tai ten nuobodziausia.., o va gaudyt medziotojus kur kas butu idomiau, :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pritariu idejai. Daugiau veiklos serveryje. Galima butu dar priskirti tai prie /misija uzduociu. Nusauti tam tikra pvz laukiniu gyvunu kieki. Dar noreciau pridurti, kad ginklas medzioklei butu naudojamas paprastas medzioklinis sautuvas, kuri galima isigyti gun shope, kaip jau ir paminejo. Medzioklinis sautuvas manau butu geresnis variantas negu awp, nes medzioklinis butent ir skirtas sitam reikalui ir awp yra su optika, su kuria nekiltu jokiu sunkumu nusauti beganti gyvuna, na o su paprastu medziokliniu manau pats tas butu. Aciu uz demesi negrai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Labai mintis gerai, tik pratesiu minti. Stirnos ir kiti gyvunai atsirastu ir butu labai dydeliais atstumai vienas nuo kito, taipogi nusauti butu nelengva,o pirmą kartą nepataikius dingtu kitaip sakant išsibaidytu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...