Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Pauliokas_Andres

Dėl visų laikų VDB

Rekomenduoti pranešimai

Taigi žinote jog esat VDB - Visų darbų juodajame saraše su išėjimo data iš jo galima išsipirkti aksčiau. Bet yra ir tokių žmonių kurie neturi galimybės išeiti (yra VDB be galimybės išeiti), dėl to daug žaidėjų ir nebežaidžia šito serverio.

Galvoju būtu gera įdėja turint VDB be galimybės išeiti būtų galima iš jo išsipirkti už tam tikra pinigų sumą. Pvz: 500m Ar kita suma. 

Dauguma galvoja: Ir kodėl mane įdėjo į VDB už paskyros pardavinėjimą? Kad negalėčiau dirbti darbuose su pakvietimu. Tie darbai visai ne prie ko, galėtų būti ir kita bausmė, kaip sakiau: būtų galima išsipirkt už tam tikrą kiekį pinigų.

Tas pats yra ir kai rašo: parduodu milijonus! Yra dedamas banas už nelegala, o jei rašo: parduodu acc? Vos ne tas pats. Bet galima atsibaninti (išsipirkti)

Todėl siūlau šia įdėja, manau daug kam ji patinka, bet gali nepatikti valdžiai. Todėl jie galėtų įdėti tokių įdėjų kurių nori didelė dalis serverio žaidėjų. Butų didesnis kiekis žaidėjų, didesnis verslas pagrindiniai administracijai :)

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Prieš,Kodėl ? Todėl nes yra event per kurios bumeris leidžia įsipirkt visiem ir kadangi nori daug žmoniu išsipirkt vyksta konkurencija kuris daugiau pastatys tokiu būdų iš serverio plaunami miljonai.+Del VDB nebutina leavint serverio susitaupai pinigu ir lauki kol įdės bumeris leidimą išsipirkt .Prieš

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...