Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Fokus_Marokus

A51/A52 treniruočių funkcijos

Ar sutinkate su šiuo pasiūlymu?  

52 balsai(-ų)

  1. 1. Ar sutinkate su šiuo pasiūlymu?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, siūlau, jog direktoriui/pavaduotojui/įgaliotiniams eitų rašyti komandas - /a51, /a52. Parašius šias komandas, būtų galima pasirinkti funkcijas, kurias galima būtų atlikti A51/A52 zonose. Pvz, parašius /a51, išmestų lentelę, kurioje būtų galima pasirinkti šias funkcijas :

1. Atkelti A51 treniruočių mašinas/sraigtus.

2. Įjungti/išjungti A51 treniruočių mašinas/sraigtus.

3. Įdėti taikinius tam tikrose pozicijose.

4. Užtverti A51 galą(praverstų, kai eitų kokie 4x4,5x5 šaudymą)

5. Išregistruoti iš statistikos visus darbuotojus vienu metu.

6. Šaudymas iš raketų.(Dėl šito dalyko nesu tikras, bet jei įmanoma, būtų gerai, jog eitų jas naudoti tik nuo tam tikro rango)

7. Įkelti bot'us.(Dėl šito irgi nežinau, bet principas yra toks, jog būtų galima juos įdėt ir tiems, kurie prasčiau šaudo, galėtų mokintis šaudydami į bot'us, o tie bot'ai judėtų į šonus ir nešaudytų)

8. Daryti teleportą į A51 zoną.

 

Jei turit kitų funkcijų, kurių nepaminėjau - komentuokit.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Už, bet pridedu: reiktų padaryt, kad tuos sultanus tik teisėsaugininkam ir apsaugai leistų nes pieva dbr atvaro kas nors su dviračiu išoka į sultan ir važinėja, ir dar, kad sraigtus leistu apsauginiams, nes mes taip pat galim tose zonose treniruotis, kada ir mum praverstų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pritariu, labai gera idėja. Galima pvz kad ir būtų automatiškai paspaudus įdedamas koks nors ringas šaudymuisi, nežinau tiksliai ar yra samp objektuose kažkas tokio kaip ringas kuris būtų patogiau nei sutvertas iš kliūčių, bet jei toks yra tai ir ringas būtų gerai nes daug kas naudojasi apšilimui. Taip pat dar labai gerai, kad būtų toks dalykas, kaip parašius tarkim /tpa51 arba /tpa52 atkeltų prie zonos gun dėžės, nes pavyzdžiui kai miršti per šaudymą nukelia į A52 zoną ir reikia bėgti perlipti tvoras, kad sugrįžtum. Žinoma komandos veikimo nuotolis nebūtinai per visą map, galėtų tarkim veikt tik kai būni netoli zonos, bet čia jau ne man spręsti kaip būtų taip gerai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...