Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Fokus_Marokus

SWAT susirinkimų ir pramogų vieta

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, norėčiau, jog įvertintumėt mano pastatytą SWAT susirinkimų ir pramogų vietą. Žinau, kad šiek tiek buginas grindys, bet aš nesu tobulas statytojas. Laukiu pasiūlymų ką reiktų keisti/papildyti.

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Atrodo visai neblogai, kaip jūsu dideliam kolektyvui (SWATAMS) yra kaip tik liuks. Teksturas reikėtu pakeisti. Seip sienos atrodo labai tusčios todėl reikėtu kaška pridėti.

Suolai atrodo visi lyg būtu suspausti, reikėtu biški padarytu didesnius darpus ir išdėlioti kitap. Taippat , įeinant į pačia susirinkimo salė ir pasukus į kaire , ta vieta prie roulettes yra labai tusčia reikėtu pridėti kaška.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tekstūros ir apšvietimo išėmimas būtų esminiai dalykai nuo ko reikėtų pradėti tobulinti. SARGE apšvietimas tik sugadina statinį, išryškina sujungimus, iškraipo spalvas, kas iškarto numuša vaizdą, man geriau jau tamsiau, bet kokybiškai. Jei be apšvietimo labai tamsu naudok šviesias tekstūras ir jokiu būdu ne plytas, gi čia susirinkimų salė o ne rūsio kambarys šokiams daryti. Dar pastebėjimas kad raštai nesutampa vienur horizontalus kitur vertikalus, pasistenk derinti viską į vieną liniją arba vėl gi tapati tekstūra kuri matchina prie visko. Labiau reikėtų netgi modernizuoti patį pastatą, kad nebūtų dėžė, pažaisti su kampais, stiklais ir panašiai. Patiko idėja su stalais ir laptopais, gražiai žiūrisi sujungti, o šiaip manau neesi statytojas tai kaip pirmas blynas - liuks :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...