Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Edva_Smoove

Pasiūlymas mechanikams

Ar norėtumėte šios sistemos serveryje?  

19 balsai(-ų)

  1. 1. Ar norėtumėte šios sistemos serveryje?

    • Žinoma
      3
    • Ne
      16


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi, iškart prie reikalo:

 

  •  siūlau padaryti, kad mechanikai galėtų įlipti į užrakintas tr. priemones ir nukeldinti jas į KMA. Komanda galėtų būti /aauto arba /auto
  •  tai galėtų daryti tik su darbiniu skin

 

Pliusai:

 

  1. Jeigu mašinos yra sudėtingoje vietoje, kurios negalima pasiekti su Tow Truck būtų paprasčiausiai galima ją nukeldinti
  2. Automatizuota ir unikali sistema, kurios nėra jokiame kitame serveryje

 

 

Mechanikų darbe nebereikėtų Tow Truck, dėl to būtų galima įdėti kitas mašinas mechanikams

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Asmeniškai ir pritariu ir esu prieš, sutikčiau tik tokiu atvėju jai sistema atpažintu kada negalima privažiuoti, tarkim kai ji yra aukčiau nei yra kelias, kai tarkim vieta (interieras) ir t.t nes jai taip ant kelio stovės automobilis ir jį nukeldins į KMA netempdamas, nors galėtu tai daryti visiškai nesamoningai bus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nereikalignas atnaujinimas, nes visi žino, jog ,,techninės pagalbos kelyje“ pliusas ir privalumas yra tas, jog darbuotojai prižiūri miestus ir tempia mašinas į konfiskuotų mašinų aišktelę būtent su TOW TRUCK'u. Automatizavus sistemą mechanikų darbas prarastų žavesį ir prasmę, nes tow truckai būtų nebereikalingi ir visi dirbtų su nuosavomis tr. priemonėmis arba darbine ,,Alpha“. Tokiu būdu prasmės netektų dabartiniai esantys būriai mechanikų darbe, kurie turi privalumų.. 

Ir taip serveryje didžioji dalis dalykų yra automatizuota.. Nenorėkit, kad viska už jus darytų serveris, o už pastangų neįdėjimą gautumėt pliusus į rangų sistemą ir so on.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tikrai prieš. Šis atnaujinimas nereikalingas nes tam yra kabliai ir plius mechaniku toks darbas tampyti mašinas arba jas gražiai pastatyti.

sis pasiūlymas tiktu kai klientas kviečia ir mechanikas negali įsėsti, nes žaidžia naujokas kuris dar nelabai moka atrakyti car. Nes aš pats esu mechanikas ir kas kokį trečia iškvietimą žaidėjo masina užrakinta tadar dar turi jam rasyt kad atrakintu car.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pries. Kodel? Tai kam tada tie Tow truckai? nesutinku ir taip lengvas tas mechaniku darbas. Jau asmeniskai geriau tempti masinas nei nukeldinti. srry bet pries.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...