Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

„The Ballas“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

 

 

Sveiki, buvo renkamas naujasis ,,The Ballas" gaujos direktorius, nes senasis Domas_Cortez buvo nušalintas už pažeidimus. Anketų nebuvo labai daug, bet iš pildžiusių žaidėjų pavyko išrinkti tinkančius vadovauti gaujai.

 

 

Augis_Vega – Žaidime dirbi ,,Cosa nostra“ mafijoje, mafijų ir gaujų patirties turi mažiausiai iš kandidatų, apie 138k, tačiau tai nesutrukdė tau patekti į kandidatų sąrašą, nes turi įdomią praeitį. Esi buvęs The Ballas” gaujos pavaduotojumi ir kariavai tikrai prieš stiprius varžovus, bet stengeisi iki paskutinės dienos, kol turėjai šias pareigas. Kalbant apie tavo anketą, tai patiko akcentas, jog laikytumeisi sąžiningų karų, kad ir kaip tai neįtikėtinai bei naiviai skamba. Tačiau apibendrinant, anketa susikaitė pakankamai neblogai. Serveryje stebint tave buvai kalėjime, kol tavo mafija dalyvavo kare prieš „Immortal” mafijozus. Galiausiai tu atsijungei nedalyvavęs veiksme, arba tavęs nesimatė. Patikrinus per parašus buvai pražaidęs – 82 minutes. Antrosios dienos stebėjime tu pradėjai užsiimti naudingesne veiklą – šaudeisi /tpdm zonoje. Vėliau prisijungei ir gelbėjai savo mafijos bazėje bendradarbius nuo teisėsaugos, kaip ir Index. Kai kariavo mafijos, tu šį kartą karo nepraleidai ir jame dalyvavai, taip pat skelbei per /d, kad Immortal” mafija užimta. Vakar nepražaidei minimumo, o šiandien per mafijos karą jau buvai pražaidęs – 170 minučių. Patikrinus, kai jau Immortal” mafija buvo užimta virš valandos laiko, tavęs jau nebuvo žaidime, kaip ir Doviuxas_Cool, po šio atsijungimo tu daugiau ir neprisijungei, o tavo aktyvumas siekė 217 minučių. Trečią dieną tik prisijungęs į serverį nuvažiavai į /tpdm zoną pasišaudyti, taip pat per /d kvietei visus ateiti pasišaudyti. Vėliau stebint tave tu jau buvai kalėjime, bet stovėjai afk. Išėjęs iš kalėjimo tu vėl nuvažiavai tobulinti šaudymo įgūdžių į /tpdm zoną. Taip pat ir per /d vėl kvietei visus atvykti į /tpdm zoną pasišaudyti, o tavo aktyvumas tuo metu buvo netoli 100 minučių.

 

 

Doviuxas_Cool – Žaidime esi ,,Cosa nostra“ mafijos įgaliotinis, turi apie ~667k mafijų/gaujų patirties. Anketa nėra įspūdinga, tačiau į kandidatus buvai paimtas dėl pakankamai didelio xp skaičiaus. Todėl apžvelgime tavo veiklą. Stebint serveryje bėgiojai kaip ir kiti kandidatai po savo mafijos bazę, o paskui tu stengeisi padėti savo bendradarbiui Gytis_Index pabėgti nuo teisėsaugos. Vėliau dalyvavai mafijos veiksme t.y kariavote prieš Immortal” mafiją, bet karai buvo lygūs. Patikrinus per parašus buvai pražaidęs 169 minutes. Antrąją stebėjimo dieną vos tik prisijungusi pastebėjau tave ,,Cosa nostra“ bazėje ant stogo, tačiau tuo metu stovėjai apie valandą laiko afk, vėliau prisijungei vakarop, pasiėmei darbinį transportą važinėjai šiek tiek /tpdrag, bandei taranuoti mechanikų bazę šokdamas į ją, tačiau tau nepasisekė ir nuvykai į šratasvydį, kur šaudeisi su kitais serverio žaidėjais. Šiek tiek pasišaudęs ten grįžai į bazę ir pasiėmęs darbinį transportą važinėjaisi su juo ir po kiek laiko atsijungei. Dalyvavai mafijų kare ir laikėte užėmę Immortal” mafiją. Per 30 minučių mafijos kare padarei 1100 žalos, ar ne per mažai? Per mafijos karą patikrinus tavo aktyvumą iš visų kandidatų jis buvo mažiausias – 150 minučių. Tavęs kaip ir Augis_Vega praėjus valandai laiko nuo užėmimo serveryje sutikti nepavyko, vėliau kiek kartų dariau tave /info, tavęs žaidime nebuvo, o tavo aktyvumas buvo 168 minučių. Bendrai apibendrinus tavo šios dienos veiklą, tai nemažai laiko praleidai tiesiog bėgiodamas po savo mafijos bazę, kaip ir kiti tavo bendradarbiai ir nelabai ką darei arba važinėjai su darbine transporto priemone. Trečią dieną tavo veikla nelabai kuom pasikeitė, užsiėmei savo mėgstama veikla – bėgioti po savo mafijos bazę, arba važinėjai su Sanchez po miestą arba taip pat po savo mafijos bazę. Vėliau ir tau teko atsisėsti į kalėjimą, bet tu skirtingai nei tavo kolega Augis_Vega, nestovėjai afk, nelaukei kol praeis kalėjimo lėtai slenkantis laikas, o nuėjai pasišaudyti į kalėjimo dm.

 

Gytis_Index – Gytis Gytulis.. Žaidime buvai The_Ballas gaujos pavaduotojas iki tos lemtingos dienos, kai netekai šių pareigų, tačiau nepasidavei ir pildei į šį postą. Turi nemažai mafijų/gaujų patirties, apie 245 tūkstančius. Žaidime dirbi ,,Cosa nostra“ mafijoje, parašei kaip ir visada, tvarkingą anketą, išdėstei tau svarbius prioritetus, ką esi pasiekęs ir ką darytum, gavęs direktoriaus pareigas. Pirmąją stebėjimo dieną tu bėgiojai savo mafijos bazėje ir šaudei savo kolegas, mafijozus. Vėliau tave pradėjo gaudyti teisėsauga ir tau pavyko prisišaukti pagalbos iš bendradarbių, kurie tave nuvežė į mafijos bazę, bet vis gi į kalėjimą teko sėstis, bet kalėjime laiko neleidai veltui, o nuėjai šaudytis į kalėjimo dm, tačiau vėliau didžiąją laiko dalį praleidai afk. Vakare jau buvai pražaidęs virš 120 minučių. Antrąją dieną, tu tik prisijungęs nuvažiavai išsilaikyti ginklų licenciją ir iš karto nuvažiavai šaudyti į /tpdm zoną, kur galėjai atsiskleisti kaip šaulys ir narkotikų vartotojas. Vėliau stebint tave teko matyti, kaip savo mafijos bazėje kartu su Vega išspirinėjot iš transporto priemonių savo bendradarbius, kurie slėpėsi nuo teisėsaugos. Toliau daugumą minučių praleidai tiesiog bėgiodamas po savo mafijos bazę ir taip keldamasis savo aktyvumą. Tave stebint irgi galima buvo sutikti kare, kai laikėte užėmę Immortal” mafiją, nors ir nebuvai ten vienas iš tų “fragerių”, bet pastebimas buvai kare, tavo aktyvumas taip pat buvo neblogas, viršijo 200 minučių. Kai jau Immortal” mafija buvo užimta apie valandą laiko, pažiūrėjus tave /pzu tu vis dar buvai dalyvavai mafijų kare ir nesugalvojai atsijungti, kaip kiti tavo du kolegos, kare išbuvai iki pat galo, kol Immortal” mafiją pagaliau apsigynė savo mafijos bazę, po pasibaigusio veiksmo serveryje neužsibuvai ir pražaidei 300 minučių. Tiesa, patiko momentas, kuomet kartu su savo draugu Blitz, dviese sugebėjote apginti klubą be kitų klubiečių pagalbos, tai įrodo, jog esi užsispyręs ir gebantis pasipriešinti kitiems. Trečią dieną tave sutikti buvo sunkiausia, bet pradėjus stebėti tu su klubu kažką ten veikei, bet ten neužsibuvai, o padarei /tpd ir užsiėmei kitų kandidatų mėgstama veikla – bėgioti po mafijos zoną.

 

Cannabis_Policeman – Vienas rimčiausiu kandidatų kuris nesenai vėl sugrįžo į mafijų/gaujų pasaulį. Esi ,,Immortal“ mafijos pavaduotojas, mafijų ir gaujų patirties turi neįtikėtinai  daug bei daugiausiai iš čia esančių kandidatų, tai virš 1m xp. Anketoje nepilstei iš tuščio į kiaurą, parašei trumpai ir aiškiai, kas rodo, jog esi konkretus ir žinantis ko nori. Serveryje stebint tave tu lakstei po savo mafijos bazę ir laukei, kol prisijungs priešininkų mafijos valdžia. Vėliau prisijungus ir tavo direktoriui Mindaugui, pradėjot rengti veiksmą savo mafijozais t.y grobėt žaidėjus. Prisijungus Cosa Nostra mafijozams, pradėjai ruoštis karams, o karai buvo lygūs, tau greitai pavyko apsiginti, bet pulti nelabai sekėsi, nes kelis kartus iš eilės dingo stuntas norint pulti Cosa Nostra mafijozus. Pagirtina, jog gebi pilotuoti stuntą, nors nusileidimo metu sugebėjai mirti. Po karų tavo aktyvumas buvo virš 180 minučių, o pažiūrėjus per parašus 230 minučių. Antrąją stebėjimo dieną, tau teko ginti savo mafijos bazę nuo „Cosa Nostra” mafijozų, sakyčiau, kad šaudymo įgūdžiai neblogi, nes padarei beveik 12’000 žalos ir darbuotojai turėtų imt pavyzdį iš tavęs, kaip reikia šaudyti, o tavo aktyvumas buvo aukščiausias iš visų – netoli 200 minučių. Toliau stebint tave teko matyti, kaip vėl kariavote prieš „Cosa Nostra” mafiją, žinoma buvo panašus teatras su stuntu kaip ir vakar, bet vis tiek puolei ir rengei veiksmą savo mafijozam, o tavo aktyvumas buvo aukščiausias iš visų kandidatų beveik 300 minučių. Kai jau tavo mafija buvo užimta apie valandą laiko, tu toliau su savo direktoriumi ir ištikimiausiais  darbuotojais stengeisi apginti savo mafijos zoną. Apie išpirką galvoti net nebuvo laiko, pažiūrėjus kaip tu šaudei „Cosa Nostra” mafijozus, tavo žala siekė 27’000, o tavo aktyvumas viršijo 360 minučių. Galiausiai po nesėkmingų šansų apginti savo mafijos bazę ir garbę, tau su direktoriumi pavyko užmotyvuoti savo darbuotojus ir jūs pasiekėte savo tikslą, serveryje buvai aktyviausias – 396 minutės. Trečią dieną pradėjus tave stebėti bėgiojai po savo mafijos bazę, o paskui nuėjai ir po Los Santos pabėgioti su savo darbuotoju. Patiko momentas, kaip savo darbuotoją (draugelį) gelbėjai nuo ftb, nušaudamas tą teisėsaugininką, o paskui jam teko tave gelbėti nuo ftb. Paskui su tuo pačiu draugeliu nuėjot pasišaudyti į /tpdm zoną.

 

DtGNfBO.jpg

 

 

  • Už 42
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...