Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Metas_Pepsik

Pasiulymas del mafiju/gauju ginklu dežės

Būtų geriau?  

9 balsai(-ų)

  1. 1. Būtų geriau?

    • Taip.
      7
    • Ne.
      2


Rekomenduoti pranešimai

Iš kart eisiu prie esmės.

 

1. Direktorius/Pavaduotojas mafijos/gaujos galėtu riboti ginklų pirkima iš dežės, tai pvž : nustatyti po kiek max galėtu žaidėjas pirkti ginklų per viena karta, tarkim direktorius su komandą nustato kad visi darbę asmenys galėtu nusipirkti vienu metų iki 300 kulkų, ar daugiau ar mažiau. Kam to reikia? Pirma yra daug žaidėjų kurie tiesiog perka dideli kiekį ir rašynėja netyčia, nors vėliau daro tapati, kitą valdžia/darbuotojai gali būt atsijungę ir darbuotojas gali prisipirkt dideliais kiekiais ginklus. 

2. Jeigu pirmas pasiulymas jūms yra ne imanomas, tada siulyčiau padaryti spicelia lentele kur galėtu žiurėti direktoriai/pavaduotojai/įgaliotiniai kokie žmonės pirko ginklųs, kiek pirko, kada pirko, tai pat būtų galima vęsti data tu dienų kada jis nori patikrinti po kiek pirko žaidėjai ginklu, pnš kaip /išrašas, ar panašios komandos, manau supratot.

3. Taigi kaip pastebėjot pirkdami ginklus mafijos/gaujos nąriai iš ginklų dežės jie gali nusipirkti tik viena ginklą, ir jiem tenka laukti, lakstyti kol atsiras vėl ta dėžė, tai yra sugaištant daug brangaus laiko ipač mafijose, kiekviena minūtė yra svarbi taip ginoboi bei puolant, siulyčiau padaryti kad žaidėjas nusipirkęs ginklą galėtu galėtu iškart ir kitą pirkti, o nusipirkęs tiesiog pamygtu esc ar kažka kitą kad išeitu iš gun meniu, (Sakysit taip greičiau gali prisibug'int išeinantys žaidėjai) Neprisibūgins jei būs įdėta nauja komandą direktoriam/pavaduotojam riboti pirkti ginklų kieki, lygiai tai pat prie šito pačio ir antra įdėja tinka, tai pat tinka kad ta žaidėja galima būtų įkišti į mafiju/gauju blist už tai kad būgin'a perka didelius kiekius prieš išeinant iš darbo pnš, manau šita irgi suprat.

 

Atnaujinat Taxi, TRV, FTB, Mechanikam, duodat jiem mašinas įvairias, lengvesnęs komandas, info kad žinotu, kiek narkotikų ir pnš, o apie kitas srytis nepagalvojat?, kad ir jom va tokie dalykai būtų i nauda orentuotys?, ne visi ateina direktoriai ir laiko tik po mėnesį yra kurie sėdi atkakliai dirbą, ir laiko savo post'ą ilgiau, tad labiau kreipkit dėmesį ir į šia sryti..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...