Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Markas_Markiovas

Pasiūlymas dėl verslų

Reikia sprendimų?  

13 balsai(-ų)

  1. 1. Sutinku su pasiūlymu

    • Sutinku
      5
    • Nesutinku, parašau kodėl
      8


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, netempiu gumos (nes nemoku) ir einu iš kart prie reikalo:

   Reikėtų padaryti kažkokį max uždarbį iš verslų, nes dabar nesąmonė pasidarė su ekonomika. Siūlau padaryti kokia 5k max su vip'u (arba keisti) . Žinau kad aš šiuo pasiūlymu nieko neįrodysiu, bet manau Gerbemieji: @Admin_Bumeris ir @Tautrimas_Juska supras, jog serveryje ekonomika yra LABAI PRASTA netgi galima sakyti, jog KRITINĖ ir kad reikia KAŽKĄ DARYTI SU SERVERIO EKONOMIKA!!!!!!!!! Aš suprantu, dabar pusė (arba visi) komentarai bus prieš, nes:

1. Tai kaip bus su pinigais už valiutą (arba kažkas tokio)

2. Prieš, nes yra kaip yra ir t.t.

       Todėl siūlau kaip kompensaciją: Gražinti pusę išleistų pinigų. T.Y. kad nebūtų "nuskiraustų" tai galėtų pasirinkti ar valiuta ar kreditais gražintų už tą išleistą sumą pinigų (šiuo momentu tikrųjų eurų).

Manau iškils didelis klausimas: "Kokiu tikslu tai rašai?" O tokiu, kad būtų gražinta senoji ekonomika, arba bent kiek panaši į tą, kuri buvo prieš verslų atsiradimą iš valiutos. Nes dabar be 100m tiesiog beveik nieko nebenuperki, nes tie keli milijonai ( 2 ar 5 ) nieko nebereiškia, už juos gali nusipirkti ką? Bulletą iš salono, ar Huntley naują, kuris rinkoje nieko nevertas? Pastebėjau, jog nebėra daugiau naujokų, nes pagrindinė priežastis yra : EEEEKKKKKOOOONNNOOOMMMIIIIKKKAAA

 

Tad gerbiamieji, kreipiuosi į  JUS, pradėkime gerinti serverio ekonomiką. Gerinkime serverį, o ne jį "žalokime"

P.S Nepriimkit šio teksto kaip kvailo, durno ar tiesiog pikto.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pagalvok logiskai, sakykim jie uz ta valiuta gauna pinigus i kisene, jiems tik kuo geriau jei tie verslai ir bus dideli, reiskais daug valiutos pirkta ir jiems daug pelno, o jei padarys ir 5k ant acc tai zmogus tures trys acc su 5k ir gausis 15k, vistiek ekonomika nepageres, sitoje vietoje nera sprendimo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...