Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Augis_Kinkikas

Serverio darbai

Vote  

25 balsai(-ų)

  1. 1. Sutinkat?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, noreciau rimtai pakalbeti apie serverio darbus. Siuo metu serve grubiai paiemus kekviena diena zaidzia 400+ zmoniu. Serve turim 4 teisesaugas, 2gaujas, 2mafijas, 2 prekeiviu darbus. Kas atsitiko kitiem darbam? Jeigu serverio pavadinimas realus gyvenimas ir aiskiai matos kad to siekiama padaryti kuo labiau, kodel yra pamirsti kiti darbai?... Taipogi visi zinome kad jau praejo siek tek laiko nuo praeito rimto pakeitimo, kai buvo pakeistas furistu darbas i darba su pakvietimu. 

 

Taigi siandien noreciau pasiulyti NASA darba.

 

Veikla?

 

Cia jau reketu biski padirbti jog igyvendint tai. Taigi, paruosus raketa isskritsti i menuli, ar marsa (kolkas uztektu ir menulio) darbuotojas turetu keleta minuciu pasiruost pries skrydi, nueit pasiimt kastuva. Kai ateis laikas isskrist, jis nueitu i raketa, ir kai jam ant ekrano parodytu jog laikas jis ivestu komanda ir raketa pakiltu, nuskridus ir nusileidus menuli jis issitraukes kastuva galetu pradet kasinet visokias medziagas. Iskasinejus tam tikra kieki medziagu jis galetu sugrizt i zeme ir tada juos paverst i narkotikus ( tam tikra medziaga skirtingam narkotikam, tai reikstu jog bus 3 medziagu rusys gal daugiau nu kad pagamint zole,heroina,koksa) taipogi tai reikstu jog turetu kaip ir gamiklele sale but kaip sandelis kur darbuotojai juos gamintu. Pagaminus narkotikus, jie juos nuveztu narkotiku prekeiviam

 

ARBA: darbuotojai galetu iskviesti furistus, kad tie pasikrautu pagamintus narkotikus ir nugabenti juos prekeiviam.

 

Kaip jie pasipelnytu?

 

Uz pagaminta tam tikra narkotiku kieki butu gaunama tam tikras pinigu kiekis i /dfondas ir tada direktorius is to fondo galetu dalint algas, taipogi sukurt algu systema kurioje nurodytu prizus tokius kaip iskasi tiek ir tiek medziagu gauni tiek ir tiek pinigu.

 

 

P.S Jau senai serveris kaska tokio didelio atnaujino, kas pakeistu zaidima tad apsvarstykit nebutinai igyvendint viska ka as parasiau, bet pagavot ideja ko noretu zaidejai, manau ne as vienas noreciau kasko naujo nes atsibosta stovet ir matyt ta pati diena is dienos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nu va tu tai tikras kosmonautas, nu bet aš sakau prieš, gerai toks darbas į menulį ką tu jame kasi, kad pasidarytum narkotikus, kaip pats rašiai serveris pavadintas realus gyvenimas, tai aš dabar realiai žole turiu gauti tai pirma nuvaryti iki menulio ir iškasti kažkokiu medžiagų..?? Nu tu manau supratai, kad ne narkotikus turėtu kažka gaminti ir ne toks darbas nes menuli tu nieko nenuveiksi REALUS PASAULI SARGE, kažkokio naujo darbo taip tikrai truksta visiškai sutinku, bet nemanau, kad tai yra šis NASA tavo sugalvotas dalykas.. Mano nuomonė tokia neįsižeisk .. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Zinau is kokio serverio tu paimei sia ieja, ir cia nesireiksiu, bet tas darbas yra visiska nesamone, niekas jo nedirbs, Bumeris serveri nedarys, tikrai raketu kazkokiu, geriau reik sumastyt koki kita normalu darba, o ne apie NASAS visokias galvot, eik i ana servery jei nori ir dirbk ta savo NASA.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...