Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

  • 0
Arne_Tas

Pavogė acc, bet SARG skype rašo: netinka

Klausimas

Sveiki, SARG.Lt žaidėjai. Po ilgos pertraukos vėl nusprendžiau pradėti žaisti. Tikriausiai kažkas dar prisimenat mane. Bet ne tame esmė.
Esmė tame, kad va nusprendžiau žaisti, jungiuos į žaidimą ir žiūriu, kad klausimas ne į temą išvis uždėtas. Brolis mano teigė, kad aš dažnai serveryje on būnu. Man jis net pats parodė, kad va tą ir tą dieną nesenai buvau prisijungęs, galvoju nesąmonė, tikrai kažkas pavogė. Tai va, bet jungiuos į forumą ir viskas veikia. O į žaidimą negaliu, nes pakeistas klausimas.
Naudojausi www.sarg.lt/lost, viską užpildžiau, kada registruotas acc, valiutos užsakymą turėjau, numerį įrašiau, klausimą seną parašiau, tik IP mano visada keičias, tad nežinau savo IP registracijos. Accountą registravau 2014 metais. Net SS va įmesiu, kad mano SS. Ir adminui į skypę įmečiau, kad įrodyčiau. Turiu net su Juška chatus mail'ę dėl valiutų ir panašiai. O sarg.lt administracija skypėje rašo: 'netinka', 2 syk net bandžiau siųst ss ir pnš vistiek rašo netinka. Tai ko man dar griebtis.. Gal kas ko labai tikiuosi pagelbėsit... 

c4b82b8c1a1e59b2d2972f6bc06bb1ac876.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

2 atsakymai(-ų) į šį klausimą

Rekomenduoti pranešimai

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...