Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Remigijus_Wirsila

Darbu blistas.

Įdėja  

28 balsai(-ų)

  1. 1. Jusu nuomonė už įdėją



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi kaip iš temos supratote sugalvojau idėją dėl dar vieno darbų blisto. Kadangi plinta naujas palengvinantis žaidimą iškvietimu botas, kuris automatiškai per tam tikrą laiką paima iškvietimus. Įdėja butu gan paprasta, padaryti dar vieną paprastų darbų blistą. Kaip suprasti ar žaidėjas naudoja iškv botą ar tiesiog buggina? Pirmas dalykas dėl kurio galima atskirti tai visada rašomas vienodas kiekis raidžių, dažnai pasitaiko mandresnių botų kurie rašo tik pilną pavardę arba vardą. Antra priežastis - laikas per kurį paimamas iškvietimas. Maksimali paklaida būna iki 0,150 sekundės.  Kam to reikia? Dabartiniai darbuotojai už iškvietimų botą buną išmesti iš darbo, po kurio laiko jie grįšta arba išeina i kitą darbą kuriame vėl gali naudoti botą, kodėl mes jam turim leisti ir toliau naudoti botą? Siūlau tokius botų naudotojus kišti į blistą, ir neleisti plisti iškvietimu botui. Sakykit savo nuomones už ar prieš, kuom papildyti galėtų šitą įdėįą.

 

 

 

 

 

 

 

 

@Rolanda_Cherry @Kornelijus_Kornis

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Šimtu procentu už. Mafijose/gaujose yra čytai kaip spread, aim, inv ir taip toliau , kurie suteikia pranašumą prieš priešininkus, o paprastuose darbuose yra iškvietimų botas. Tai kodėl už čytinimą mafijose/gaujose baudžiamas, o už čytinimą paprastuose darbuose ne?

@Arnas_Koncevich 4VDB

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 12 valandas(-ų), Didzejus_Nerijano rašė:

Esu prieš, nes už iškvietimų bot'o naudojima gręsia išmetimas iš darbo, ir to užtenka. 

 

prieš 12 valandas(-ų), Allex_Style rašė:

Naa, tam yra darbo nalogai kaip sakoma

Kadangi ne visi gauna nalogus, o jei ir gauna išeina i kitą darbą ir vėl ten naudoją tai koks tikslas leisti jam plisti? 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...