Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Pauliux_Mapp

Namų restartas

Dėl namų restarto  

17 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reikia, kad butų įdėtas minimumas kad nebutu panaikintas namas?

    • Taip
      7
    • Ne
      10


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, 

jau supratote iš pavadinimo, kad tai bus tema apie namų restartą. Štai ir mano idėja siūlau jog kai vyksta namų restartas yra pravaloma neakyviu žaidėju namai, bet daugelis kai pamato kad jis bus tuoj pat visi prisijungia su savo acc kur turi namus ir jų namų nepanaikina ir aš siūlau kad jei nenori kad būtų panaikintas tavo namas reiktų kažkokio minučių minumumo kad nebutu panaikintas namas, tai tas minimumas galetu būti koks 10-20min nuo vieno namų restarto iki sekančio restarto nu šita minimumą sugalvotų @Admin_Bumeris. Šiai temai tikriausiai nepritars tas kas turi kituose acc namų ir plius nebereiks dėti nauju namu kur vis prašo ir prašo. 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 18 minutes(-ių), Edas_Green rašė:

Namai ar taip ar taip kas pora menesou yra pravalomi. O ir tas minimumas nieko neduos, per sandboxa susijungs visus acc ir sedes ramus. Ideja gal ir gera, bet ja reikia kazkaip kitaip apibrezti

Nu tadar galime kelti ta minimumą. Bet vistiek nėra tokie jau turtingi visi kad galetu visus vežioti, bet tai ir padėtų daugiau užkabinti už Anti-esc. Tadar ir naujokai gautų vis daugiau kelti ridos ir pinigai pradėtų judėti vis labiau nebebūtų tokiu dideliu skirtumu tarp žaidėju su pinigais.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

4/14/2017 at 20:42, Gytis_Age rašė:

O, leavine kas tada? arba neaktyvume? O, namas vertas 100m ar daugiau kas tada?

Prieš, kas puse metų vistiek daro rr namų ar net greiciau.

Tai jei leavines tai kam laikyti batą vistiek tadar jam ją panaikins nes toks kaip Vasia va rate turi po 3 namus ir prašo nežmonišku sumų tai galėtų būti ir paskatinimas daryti atnaujinimą kad eitų pirkt daugiau nei viena namą + sendieninis atnaujinimas kad negalima junktis daugiau kaip su 1 paskyra.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...