Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Valdis_Ping

Idėja radistams

Ar tai reikalinga?  

75 balsai(-ų)

  1. 1. Ar tai reikalinga?

    • Taip
      69
    • Ne
      6


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki taigi turiu dar vieną pasiūlymą radistų darbui. Siūlau, kad už kiekvieną klausytoją kuriam radistas paskambina į radistų /dfondas eitų 500e/min, arba už kiekvieną klausytoją duotų 500e ar 1k gal ir daugiau čia jau bumeris nuspręstų, nes radistams visas /dfondas eina tik į minusą. 

 

Pridedu. Taip didėja iš darbinių kai su jom važinėji, bet kai pas mus radistuose nėra darbo laiko, tad daugelis išbuvęs 20min eteryje, jau veikia ką nori ir todėl iš darbinių radistuose nėra uždirbama nieko, nes visi prizai kurie yra skiriami už rubriką keliauja iš /dfondas.

 

Papildau. Arba būtų galimą padaryti taip kad radistas pats darbuotojas būdamas eteryje gautų į uždarbį 500e į minutę , nes tada darbuotojui būtų motyvacija nes jis būna eteryje, dėl to kad užsidirbtų ir taip būtų pagyvintas visas radistų darbas, manau jis taptu tikrai paklausesnis nes tada žaidėjai atėję čia dirbti gali užsidirbti o ne eiti į minusą taip pat naujokai neturintis verslų. Nes radistai vienintelis iš paprastų darbų serveryje, kurie neuždirba nieko serveryje todėl į darbą labai mažai eina žaidėjų, tą tikrai pastebėjau ir aš radistų darbas nebėra toks koks buvo ankščiau ir todėl manau šiam darbui tikrai reikia didelių reformų, kad atgaivint šį darbą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 10 valandas(-ų), Pauliux_Mapp rašė:

Ar jums viskas gerai su galvom? Visi verkia dėl sargo ekonomikos o dabar dar norit kad pridėtu pinigu kad eitų į dfonda, tie prizai nors leidžia cirkuliuoti pinigams serveryje, nes dažniausi pašnekovai buna naujokai

O tau viskas gerai? Sargo ekonomikos tu jau nebe pakeisi kokia jinai yra tokia ir liks arba bus dar hujovesnė, nes visi pirko ir pirks verslus ir kuo toliau jie tuo didesni bus, o mes neprašom kad pridėtų ten po 10k. Mes prašom už vieną pašnekovą, 2e gal ir daugiau čia jau nuspręstų bumeris. Pas mus gi yra dalinami prizai mums pliuso nepadarytų šitas atnaujinimas, bet tiesiog prizams liktų daugiau pinigų taip pat ir darbuotojams premijų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 8 valandas(-ų), Eigird_White rašė:

Prieš. Pinigų pilna, kiek ten jau sumokat, nematau nieko blogo, kiek Mafijos/Gaujos eina į minusa kai perka ginklus? Milijonais. tiepatys medikai perka vaistinėles?

Nu supranti, medikuose visi pastoviai darbo laiku važinėja su darbinėmis mašinomis, dar jeigu neklystu iš ligoninės valgyklos kažkiek ateina pinigų, kai nusiperka (nesu tikras) ir t.t :D O radistai į dieną išdalina apie 700k prizams (daugiausia naujokams), tad į minusą einame kur kas labiau, negu kiti :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...