Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Lorencas_Don

Bausmės sušvelninimas

Bausmės pašalinimas/sušvelninimas  

34 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reikia pašalinti/sušvelninti "ban" už atsijungimą gaudant policijai ar panašiai šio pobudžio darbui?

    • Taip
      8
    • Ne
      26


Rekomenduoti pranešimai

Manau, reiketų panaikinti ar bent jau sušvelninti bausmę: bėgant nuo policijos ar kitos panašios šio pobudžio darbui atsijungimu(relog). Aš manau kad tai per griežta bausti "bann'u" nes vieniems gali dingti internetas, kitiems pakibti serveris, o gal kažkam problemos su kompiuteriu ar dažnai crashina. ☺

P.s jei neimanoma pašalinti tai bent jau sušvelninti pvz. Jailu keliom valandom ar kažkas panašaus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas, iškart sakau prieš šiai tavo įdėjai. Jai jau tau dingtų internetas, teisėsaugai apie tai praneša, todėl tavęs neblokuoja, tačiau jai pasikartoja tai, kaip tu mėgini pabėgti ir tave gaudo, ir tu tiesiog atjungi kabelį, čia jau tavo klaida, už šia klaidą būsi baudžiamas. Taipat ir jai gautum crash ar kažką panašaus mums apie tai praneš. Bausmės mažinti tikrai nereikia, nes ir dabar dar yra daug žmonių kurie bėgioja ir atsijungia ar jiems "tipo" dingsta internetas.

O jai nori išvengti šios bausmės, tiesiog nebėk nuo teisėsaugos ir nebūsi nubaustas 24 valandoms draudimu žaisti, nėra sunku, tačiau tau tenka spresti, ką daryti atsijungti ar priimti bausmę, kokia duos teisėsaugininkas, o po atsijungimo būsi nubaustas administratoriaus, taigi spresti tau. ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Taigi, jeigu tau problemos su kompiuteriu ir tave dažnai crash'ina, tai nedarai nusikaltimų ir nesėsi į kalėjimą arba negausi ban. Taip pat jeigu tu atsijungsi nesavo noru 3 kartus, taipogi būsi baudžiamas. Kaip Džeimsas sakė, spręsti tau ką daryti. Ką pasirinksi, tą turėsi. :12_slight_smile:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Bausmių mažinti nereikia, nes tada išviso visi darys relog be baimės, kad gali būti užblokuoti. Gi čia tokie bėgliai serveryje, kad pašaudyt gali, bet kai surakina relog daro. Yra juk sistema - teisėsaugai būna parašyta, kad žaidėjas atsijungė savo noru, ar ne. Ir jeigu tau ten problemos su internetu, tai kaip rašė ankstesnis žaidėjas nebėgiok nuo teisėsaugos ir laikykis taisyklių. :14_relaxed:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

jo cia viskas gerai, nu nebent galetu gal but 12 val banas o ne 24, na ir kaip visi megsta palygint su real life tai tada cia aisku nesamone tie banai, bet vistiek tegul buna viskas kaip yra

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

cia nieko vistiek neirodysi cituoju stalkeri mums pranesa ismes crash mums pranes o zinai ar specialiai iscrasina ar seip crashas vienas ir tas pats sakai atjungi kabeli iskur tu zinai mazu rimt dingo netas trumpam jeigu nebusi sone jeigu busi sone lauksi kol esc paspaus maz jis su anti esc iskur tu zinai yra kurie ir netycia yra ir ticyniu atveju vien del to kad kitiem taip atsitinka bausme ban 24h yra visisiskai nesamoninga tai geriau jau su mazintu 24h verte nes ja reike isipirkti daugiau negu 100krd uz.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nieko nesakau, jai tau dingsta internetas begant nuo policijos, bet dazniausiai begliui dingsta internetas kaip jis jau buna surakintas. Todel zaideja tik po antro dingimo is eiles jai taip atsitinka, kad taip sutampa, surakinus ji jam vel dingsta internetas, baudziam draudimu zaisti 24 valandas. 

Ar crash pasikartojancius pora kartu.

Zaidejas baudziamas draudimu zaisti po pirmo palikimo zaidima tik tada kaip jis atsijungia savo noru.

 

P.s. rasau per tlf tai del klaidu labai nepykit.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Visapusiškai prieš. Jeigu tau yra trigdžių su internetu arba kompiuteriu ir tave crash`ina, tuomet teisėsaugininkams rodo, kad atsijungei dėl techninių problemų. Ban`o už tai negauni. O jei jau vėl atsijungi, begioji ir vėl "crash`ina" iš karto kyla įtarimas, kad specialiai tai darai. Ir už tai tikrai gausi ban`ą. Sistema yra gera ir dabar, jos keisti nereikia.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...