Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Alexas_Sowhite

DAUG ĮDOMIŲ ĮDĖJŲ IR PASIŪLYMŲ.

Ar reikia bent viena iš šitų įdėjų realizuoti ?  

34 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reikia bent viena iš šitų įdėjų realizuoti ?

    • Įdėjos tikrai geros, ir vertos dėmėsio. Būtu tikrai faina jeigu bent jau viena iš šitų padarytu.
      28
    • Niekas nepatiko, man patinka dabar kaip yra.
      6


Rekomenduoti pranešimai

#MakeSARGreatAgain

Sveiki žaidėjai, šiandien su jūmis pasidalinsiu savo ir kitų žaidėjų mintimis ir įdėjomis kurias galima būtų įgyvendinti mūsų serveryje.

 - Manau ne man vienam atsibodo tas pats per ta pati norisi naujovių ir gerų atnaujinimų o ne tiltų kažkokių kurie kyla.

Čia tiems kurie tingy skaityt ir nori greit sužinot apie ka čia, ir kokiomis temomis parašyti pasiūlymai: (Trumpai jūms): FTB, vagystes, gaujos, TRV, mašinos, signalizacija, apsauga, policija, ligoninė, ginklų prekeiviai, narkotikų prekeiviai , medikai, serverio ekonomika, fake ginklų licenzijos, pokeris, nauji ginklai, ginklų sistemą, nauji įtarymo lygiai, diena be VIP/ADMIN, maistas, šarvai.

 

Labai visų noriu paprašyti DALINTIS savo įdėjomis čia, arba siūskite man į AŽ. Prašau komentuokite(  šita temą kad jį gautu *SVARBU ir mūsų gerbiamasis @Admin_Bumeris atkreiptu dėmėsį taip pat jį galit tagint nes kai jau tiltai pradėjo sarge kilt kur laivų nėra tai čia tiesiog pi***c. :13_upside_down:

 

I ). Narkotikų/Ginklų prekeiviams. Nauji įtarimo lygiai, netikros ginklų licenzijos. 

Daugiau darbo FTB ir Policijai, vagystės, nauja veikla mafijoms/gaujoms.

 

Pradėkim nuo to kad Narkotikų prekeiviai ir Ginklų prekeiviai skaitos kaip nelegalus darbai, išviso viskas turėtu būti slaptai. Kampuose NP ir GP turėtu pardavinėti narkotikus, ginklus slaptstytis, bėgioti nuo policiijos, FTB ir bijoti jų, o ne *** kaip dabar yra skelbtis per /d kad pas mus šiandien akcija ant deagle einam ūsių padaužt, ir kanapė mes parduodam kvieskit narkotikų prekeivius. Norėjau pasiūlyt išviso ištrinti iškvietimų sistemas šiems darbas bet suprantu kad Bumeris šito gyvenime nepadarys bet kad bent jau biški padaryti šituos darbus netokius viešus, legalius nežinau kaip pasakyt bet skaitykite pasiūlymą apačioje.

 

Pasiūlymas:

(*MANAU VISI SUPRANTAT KAD AŠ DUODU ĮDĖJAS IR RAŠAU PASIŪLYMIS IR VISI ŠITIE SKAIČIAI NIEKO NEREIŠKIA, IR NEREIKIA RAŠYT KAD TIEK IR TAIP YRA BLOGAI

GERIAU BŪTU TAIP IR TIEK. Visko čia galima prigalvot kitaip viska keist ir pnš. :12_slight_smile:)

 

1). Visų pirma galime nuimti kviečiančio žaidėjo Vardo_Pavardes spalva. Ją kad rodytu nereikia, nei NP nei GP. Manau aiškint nereikia kodėl.

 

2). Galime pridėti naujų įtarimo lygius, būtent šitiem darbams. Tai būtu Nelegalus narkotinių medžiagų platinimas(pardavinėjimas), ir Nelegalių ginklų pardavinėjimas. 

Už abu po 40-60 žvaigždžių. (Kam to reikia ? Pas prekeivius atsirastu ne tai kad baimė, bet jie būtu labiau atsagūs ir įdėmūs, bei ne taip viešai viska darys. Taip pat policijai ir FTB nauja veikla

sekioti, ieškoti prekeivių stėbeti juos ir panašiai).

 

3). Siūlau kad FTB ir Policijai viena karta į 10-15 minutes į chata, jeigu kažkas kažko nelegalaus nusipirktu praneštu į raciją, maždaug taip:

*Civiliai praneša kad San Fierro mieste, netoli Taxi II firmos bazės 30 sekundžių (arba minutė) atgal įvyko nelegalus ginklų pardavimas.

( Arba galima kitaip suformuluoti) ( Kam to reikia ? ) Vėl gi nauja veiklą teisėsaugai. Policija ir FTB galėtu patruliuoti, mieste

pasiskirstyt pagal visų miestų zonas, dirbti kartu ( Kaip kažkada buvo polciijoje ) Ir 1-2 patruliai kurie yra arčiausiai galėtu operatyviai privažiuoti prie vietos, ir jeigu spėtu nuvažiuoti

ir pagaut GP/NP, galėtu juos nubaust.GP, ir NP turės greitai pasišalint iš vietos :) Klausimas kyla bet jie gi išsitelins ir nieko teisėsauga nepagaus

bet ir čia galima kažka prigalvot daleiskim po kiekvieno pardavimo NP ir GP neleistu teleportuotis 20-30 sekundžių. Nes dabar policijoje ir FTB jokios naujos veiklos. Vieni iškvietimai, baudų dalinimai, ir narkotikų tikrinimai reikia kažko naujo.

 

4).  Siūlau kad serveryje galima būtu apiplešinėti žaidėjus, tiksliau jų namus, ir vogti mašinas (TIK MAFIJOMS/GAUJOMS).

 

NAMAI/BŪTAI:

Ir vėl gi nauja veikla mafijoms/gaujoms bei teisėsaugai kažkas naujo, ne vienas per ta pati. Bet klausimas kyla ka apiplėšinėti ir ką vogti išviso ? Galima labai daug ka sugalvot tiesiog reikia pamąstyt bet kadangi mūsų savininkas nelabai mąstyti mėgsta ir jam reikia viska ant lėkštutės paduoti tai galiu duoti pora pavydžių. Būtų kažkoks limitas, dėl pinigų laikimo kišeneje realybeje gi su saivm nelabai ir pasiimsi 1'000'000 $ nekalbu apie 50'000'000. Žinoma galima būtu nusipirkti kuprinė/lagaminą kuris kainuos tiek ir tiek ir kuriame ir galima būtu laikyti iki kokių 10'000'000 $. Toliau yra Bankas, visi gi laikė, laiko ir laikys pinigus banke. Ir vėl gi galima išsisukt kodėl gi nepadaryt kad bankas kas kažkiek valandų arba net kas diena imtu tiek ir tiek procent'ų nuo visos sumos kuria laikai banke. Ir gauname taip kad visiem žaidėjam labiausiai apsimoka laikyti pinigus namie. Bet gaunas ir nelabai saugu, nes mafijozai,gaujos nariai sugalvos važiuot ir apiplėšt namus ir netyčia mano namą apiplšės ir pavogs kažkuria dalį mano pinigų. Bet ir čia galima rasti kaip išsisukt kodėl gi apsaugai nepradėt statyt signalizacijas butuose ir namuose. /ss [V_P][Kaina], su signalizacija teisėsaugai iškarto praneštu į racija kad tokiame name vyksta apiplešimas ir suveike signalizacija. (*/maph 458 suveike signalizacija, galimai vyksta apiplešimas( bet nerašytu plešikų V_P)) ir teisėsauga spėtu atvažiuot nes galima būtu padaryti kad apiplešimas trūktu ~ 2 - 5 minutės. Jeigu plešikus pagautu tai pavogta pinigų suma grįžtu šeimininkui į namus. Už apiplešimus galėtu užsidėt bėglio statusas, ir užsidėtu įtarimo lygis (arba galima būtu teisėsaugininkams patiems jį uždėti jeigu jie pagaus plešiką). Bet jeigu apiplešimas pavyktu ir plešikai spėtu pasprukt tai su laiku bėglio statusas nusiimtu ir įtarymo lygis nusiimtu. Be signalizacijos teisėsaugai galėtu pranešti po 2-4 minučių nuo apiplėšimo pradžios. Vėl gi nauja veiklą, tiek mafijoms/gaujom tiek teisėsaugai. Daug kad dabar pagalvos kad tokia nesamone nes apiplešimai į visus namus vyks kiekviena valanda. Nu čia galima padaryti limita, ta pati namą galima būtu apiplėšti kas 2-4 dienas. Mafijozams ir Gaujoms nariams galima būtu apiplešti 1 namą į kokias 4 valandas ir nedaugiau 3 namų į diena kad būtu kažkoks balansas. Ir nemanau kad jau visi 20 iš 20 gaujos narių važiuos plėšti žaidėju nes gi dalins žvaigždutės ir ne kiekvienas nori atsidurti už grotų 2 valandoms dėl kažkiek pinigų. Kaip vyktu apiplešimas name ? Nu plėšikas gal turėtu stovėti tam tikroje vietoje tiek ir tiek minučių, gal jis darytu kažkokia animacija. 

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  

MAŠINOS:

Taip pat būtu kietai jeigu žaidėjai galėtu laikyti pinigus mašinoje (Būtų kažkoks limitas), ir mafijos/gaujos nariai galėtu vogti tas mašinas ir vogti daleiskim kažkiek procentų iš visko ko yra bagažineje (narkotikai,ginklai, pinigai) Taip pat kaip ir su namais užsidėtu bėga ir įtarymo lygis, (arba teisėsauga galėtu jį uždėti) bet jeigu plešikas paspruks viskas nusiims. Jeigu ne viskas gryž į bagažine.

Kaip ir su namais mašinas galima būtu vogti/apiplešinėti ne daugiau kaip 3 kartus į diena kaip pavyzdis ir ne dažniau nei po 4 valandų nuo praeito apiplešimo/vogimo.

Su pavogta mašina galėtu važinėti arba dar galima ką nors sumastyti. Mašina vagyste trūktu apie 2-3 min. Ir taip pat į raciją praneštu teisėsaguninkams . Taip pat ant mašinų irgi galima būtu statyti signalizaciją ir teisėsaugai su signalizacija greičiau praneštu apie apiplešima greičiau nei be jos. (Dėl tų vagyščių gal apsaugą galėtu kažkiap padėti teisėsaugininkams čia jau labai nesigilinsiu gal jus kažka pasiūlysit :) bet surakint žmogu tai tikrai galėtu.)

 

5). FTB GALI APSIMESTI Narkotikų prekeivių klientais, pirkti narkotikus ir už tai baust. *(NEW).

( Šita įdėja nelabai gera ir įsitikinęs kad jos nepadarys bet vistiek parašysiu )

Manau daug kas iš filmų yra matęs kaip gaudo Drug-Dealerius: Turiu tokia įdėja kad FTB darbuotojai galėtu apsimest klientais ir gaudyt pirkėjus. Daleiskim su nuosava aprangą FTB darbuotojas  aukšto rango gavęs iš Direktoriaus leidimą, kartu su savo komandą, iškvies narkotikų prekeivį. Narkotikų prekeiviai tures būti labiau labai atsargūs, ir žiurėti /info žaidėjų. Galima būtų padaryti kad Direktorius galėtu trumpam pakeisti per /info savo darbuotojo darbą. Taip galima būtų galima gaudyti Narkotikų prekeivius ir juos bausti. Nu nes kaip ir minėjau dabar yra labai viskas vieša, (skelbia per /d)(Yra /kviesti np)(Rodo kviečiančio žaidėjo spalva)(Laisvai važinėja prie teisėsaugos ir jos nebijo) Ir vėl gi atsirastu papildoma veikla FTB bei ne kiekvienas prekeivis galės už pora dienų pablo escobaru tapt. Reiktu daugiau pastangų įdėt. Nu čia galima daug ka pildyt, daug ka keisti ir redaguoti bet manau mintį jus pagavot.

 

6). Netikros licenzijos *(NEW).

Šita jau kažkas siūle bet ir aš pasiūlysiu kad iš ginklų prekeivių galima būtu nusipirkti netikras ginklų licenzijas. Kam to reikia ? Na visų pirma kai vyksta mafijų/gaujų/klubų karai,

kai žaidėjai išeina iš kaleimo neturi licenzijų ir jiems tuoj pat reikia ją gauti. Galėtu ją nusipirkti. Taip pat jeigu pagautu kad esi su netikra ginklų licenzija pridėtu papildomai 40 žvaigždių ir ją atimtu. Vėl gi kažkokia įvairove, daugiau darbo teisėsaugai, daugiau pelno Ginklų prekeiviams.

 

 


II). GAUJOS, naujos gaujos, nauji ginklai,  (*NEW)

 

Kaip sakoma nauji laikai naujos gaujos, nauji ginklai. (Dėl gaujų nežinau bet dėl ginklų tai tikrai galėtu padaryti)

 

Pasiūlymas: 

1). Daug kartu buvo siūlyta sukurti 2 naujas gaujas tai būtu Varrios Los Aztecas ir Los Santos Vagos. Zonų daugiau nereikia nes jų užtenka ir šitas zonas mano nuomuonė tikrai galėtu pasidalinti tarp 4 gaujų. Ir vėl gi kažkokia įvairove, viskas galėtu būti tas pats kaip ir su GS IR TB. Bet būtu dar kiečiau jeigu gaujos galėtu eiti viena už kitą, ta prasme susijungti kaip sajungą. Čia galima prigalvoti tikrai nemažai. Dėl graffičių tai šios abi naujos gaujos turi savo graffity pačiam San Andreas'e tai jas pridėt į žaidimą nebūtu sunku.

Vėliau Įdėsiu kur maždaug galėtu būti šių gaujų darbo bazes, koks transportas. Skinai sakyt tikiuos nereikia :).

 

2).  Kas perėja visa GTA San Andreas tai žino kad ir Groove Street ir Ballasa'i, Varrios Los AztecasLos Santos Vagos turėjo ne tik pistoletus. Bet Submachine Guns (Micro SMG, TEC9).  Aš siūlau pridėti šiuos nuostabiūs ginklus, ir vėl gi atsirastu įvairove. 

 

 


III). Ginklų prekeviai, medikai/ligoninė, šarvai, karo medikai.  (*NEW)

 

Nelabai logiška gaunas kad medikikai pardavinėja šarvus o dar ir taip pigiai kad kiekvienas ausius ir ūsius juos turi.

 

Pasiūlymas:

1). Siūlau padaryti kad nuo šiol Ginklų prekeiviai pardavinėtu šarvus ir juos taip pat galima būtu nusipirkti ginklų parduotuveję. Ir jie ne 500€ kaip dabar kainuotu o bent 30-60 kartų brangiau t.y 15'000 - 30'000 €. ČIA KAIP MINIMUM Kodėl ? Nes visų pirma šarvai turi skaitytis ne kaip koks eilinis dalykas nes dabar kiekvienas ūsius juos turi. Šarvai skirti gaujoms/mafijoms/teisėsaugoms/klubams bei DM'eriams. Vietoj šarvų medikai galėtu pardavinėti vaistinelė arba tabletė gal kokia kuri papildomai duotu 100 gyvybių. Išviso žaidėjas galėtu turėti 200HP. Teisėsaugininkams šarvai pasiliktu nemokami. Adminams taip pat. Bet kai adminai /heal'ina šarvų neduotu.

 

2). Biški nesamonė gaunas kad ligoninėi 60 sekundžių pasėdi ir fsio laisvas. Eik toliau kariauk, rida kelk. Siūlau padaryti kad mirus ligoninėi reikėtu laukti kaip minimum 2-3 minutės. Kam tai reikalinga ? Žaidėjai būtu labiau atsargus, ir nenorėtu kiekviena karta mirus laukti 3 minutės kad išeiti iš ligoninės. Mafijos karai kitaip vyktu, žmonių grobimai, banko, narkotikų, ginklų seifo atgrobimai. 

 

3). Taip pat siūlau kad karo medikas galėtu tik duoti gyvybės. Ir su kokia atskira komanda galėtu duoti šarvus. Vienu metu jis galėtu turėti 2-3 šarvus.

 


IV). Serverio ekonomika, TRV, mašinos. (*NEW)

 

Visi gerai žinome kokia mūsų serverio ekonomika fucked-up yra. Vos ne kas antras ūsius banke po 30'000'000 € turi. Ir su rida visiška nesamonė bet jau nelabai ka ir pakeisi dėl ridos. Kaip galėjo būti ? Jeigu TRV Užvežtu kiekvienos mašinos po 5vnt. į savaite ir viskas. Jeigu norėtum mašinos reiktu pirkti iš žmonių, ieškotis ir turėjo būti kuo mažesne mašinos rida yra tuo daugiau jį kainuoja o ne kaip dabar viskas atvirkščiai kodėl taip atsitiko ? Nes žaidėjai kurie užsidirbo daug pinigų pradėjo kelt rida savo tr.priemonėms nes pinigai prarado savo vertė, o rida pradėjo skaitytis kaip koks elitinis daiktas ant mašinos. Taip ir atsirado mūsų ridos kelėjai, /kontraktai ir pnš. :).

 

Pasiūlymai kas bent šiek tiek kažka susitaisyt:

1). Ką aš siūlau tai Tolimujų reisų vairuotojams kiekviena mašina užvežt po 10vnt į savaite ir viskas. Ne daugiau. Manau kam aiškint nereikia.

 

2). Norėjau siūlyt užbraukt 1 ar net pora nulių bet tada prasidėtu jūsų verkimai tai jau manau su šituo nieko nepakeisi pinigai prarado savo vertė. O gal ir galima bus dar ką nors sugalvot žiurėsim.

 

 


V). Diena be VIP/ADMIN. (COMING SOON, PAŽYMESIU *NEW)

 


VI). Maistas, maistas kavinesė, restoranuose, namuose, maisto išvežiotojai. (COMING SOON PAŽYMESIU *NEW)

 


VII). Pokeris serveryje. (COMING SOON PAŽYMESIU *NEW)

 

 

 

TEMA PILDOMA,REDAGUOJAMA,TAISOMOS GRAMATINĖS KLAIDOS IR PASIŪLYMUS DAR RAŠAU IR PILDYSIU JUOS !

Kaip ir minejau bučiau labai dėkingas jeigu kiekvienas iš jūsų išsakytu savo nuomuonė, duotu kokių įdėjų/paUPint'u šitą temą.

 

Radai gramatinių klaidų ? Atsiūsk man į AŽ, ištaisysiu ačiū tau :12_slight_smile:.

 

Tie kurie dabar pradės klausinėti kodėl sukuriai temą nieko nepabaigės noriu pasakyti kad rašiau tikrai nemažai laiko ir neblogai net pavargau kaip keistai tai neskambėtu. Norėjau 

paskelbti temą kas galėčiau lengvai prieit ir redaguoti. Pasistengsiu viska parašyt kuo greičiau. Tikiuos buvo tokių žmonių kurie tai viska perskaite, tai va ačiū jūms, jūs nuostabus ! :18_kissing_heart: ) 

 

Nu fsio RIP sargui HF, labai įdomu kokius atnaujinimus bumerangas padarys. Jeigu jau įdėjų neturi...

 

d6101d30edcad8f7e3dcb2aca10f0806245.png

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pritariu pirmai ir ketvirtai idėjai, tikrai nereikia, kad rodytų spalvas kviečiant GP ar NP. Apiplėšimai serveryje būtų kažkas naujo ir tikrai pagyvintų serverio žmonių bei gaujų,mafijų gyvenimus. Manau jei būtų įvesta antra ir trečia idėjos, GP ir NP darbas labai pasunkėtų, nes teisėsauga imtų patruliuoti mieste ir teleportų vietose ir tiesiog juos išgaudytų ( ypač GP) , tad 2 ir 3 idėjoms  nepritariu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 5 minutes(-ių), Mindaugas_Bilzerian rašė:

Pritariu pirmai ir ketvirtai idėjai, tikrai nereikia, kad rodytų spalvas kviečiant GP ar NP. Apiplėšimai serveryje būtų kažkas naujo ir tikrai pagyvintų serverio žmonių bei gaujų,mafijų gyvenimus. Manau jei būtų įvesta antra ir trečia idėjos, GP ir NP darbas labai pasunkėtų, nes teisėsauga imtų patruliuoti mieste ir teleportų vietose ir tiesiog juos išgaudytų ( ypač GP) , tad šioms idėjoms pritariu tik išdalies.

 

Nu matai dabar GP ir NP darbas yra per daug lengvas net sakyčiau ir pinigus uždirba jie gan gerai. Tai manau reiktu labiau pasistengti. Bet ačiū už nuomuonė !

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ką tik, Kentas_Ultimate rašė:

Dėl nelegalių narkotikų ar ginklų labai prieš. Daug pardavimų vyksta teleportuose, kaip tpvip tpls, kur negali būt atsargus kad neprigautų

Perskaityk iki galo. Jeigu šitos įdėjos būtu įgyvendintos pardavimų teleportuose nebutu, NP/GP tik į iškvietimus važiuotu ir būtu labai atsargus, žiurėtu ar nėra uodegos ir pnš. Nes dabar per daug labai vieša ir ez yra.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ką tik, Alexas_Sowhite rašė:

Perskaityk iki galo. Jeigu šitos įdėjos būtu įgyvendintos pardavimų teleportuose nebutu, NP/GP tik į iškvietimus važiuotu ir būtu labai atsargus, žiurėtu ar nėra uodegos ir pnš. Nes dabar per daug labai vieša ir ez yra.

Nu taip bet labai gaištusi laikas. Ilgai dirbau np, ir kai kviesdavo toli, užpisdavo važiuot, dar ypač jei su tahoma. O ir tie agurkai ant kokio np/gp /sekti pasidarys, ir sekios. Jei tokį įtarimą ir daryt tai max 5-10stars kad mentam baudų pasirinkt. 60 yra labai per daug

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 minutę, Kentas_Ultimate rašė:

Nu taip bet labai gaištusi laikas. Ilgai dirbau np, ir kai kviesdavo toli, užpisdavo važiuot, dar ypač jei su tahoma. O ir tie agurkai ant kokio np/gp /sekti pasidarys, ir sekios. Jei tokį įtarimą ir daryt tai max 5-10stars kad mentam baudų pasirinkt. 60 yra labai per daug

 

Nu galima ir taip žinok, sakiau kad tie skaičiai nieko nereiškia galima viska keist, daug ka pridėt, pusė ištrint ir t.t. Bet jo sutinku su tavim !

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pirma idėja mano nuomone tikrai nereikalinga. Nereikia taip visko sureikšminti su realybe ir padaryt iš šito projekto realybę. Tai ŽIAURIAI apsunkintų BEREIKALINGAI prekeivių darbą. Taip, pačioj pradžioj įgyvendinus šią idėją gal ir būtų įdomu, tačiau laikui bėgant tai taptų nesamone. Na ir šiaip, norint tai įgyvendint dar reiktų viską gerai permąstyt, papildyt. Čia tik mano nuomonė, nesusireikšmink labai. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...