Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Redas_Develis

Pasiulymas apsaugai

Ar to reikia?  

5 balsai(-ų)

  1. 1. Ar to reiktu?

    • Taip
      3
    • Ne, parasysiu komentare kodel
      2


Rekomenduoti pranešimai

Ahoi, sarginiai. Nepaslaptis, kad apsauga yra vienas is tu darbu, kuris deja yra nelabai megstamas, vien del savo nezmonisko pasyvumo. Kadangi veiksmo t.y. iskvietimu pasitaiko labai mazai i diena, siulau ideti kelias naujoves apsaugai. 

¤ Visi zinome, jog San Fierro mieste yra pastatas, kuriame galima imontuoti i masina dujas,signalizacija. Deja, jis veikia atskirai, ir niekas is to negauna jokios naudos. Mano pasiulymas butu isimti is ten ir ideti apsaugai masinu apdraudimo, kitaip tariant, signalizacijos montavima. Gal tai ir nelabai atitiks tikroves, bet zinant , kad apsauga montuoja signalizacija i skypus(galimas variantas kad ir i namus) kodel ji negaletu montuoti signalizacijos ir i nuosava transporta? Apsauga po truputi atgytu, gautu vis daugiau iskvietimu, visgi ne viena ir ne dvi naujos masinos nuperkamos kasdien. 

Komanda tam butu kad ir /msignalizacija , /asignalizacija ziurint kokia trans. priemone zmogus turi. Kaina 5000,gal maziau, gal daugiau, priklausytu nuo valdzios

Laukiu nuomoniu, ideju, komentaru :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Signalizacijas montuoti į mašinas labiau atitinka mechanikų darbą. Įdomu iš kur žinai, kad miręs darbas jei jame nedirbi? 

Pats esu apsauginis ir pakanka tų iškvietimų. Dažniausiai kviečia dėl vežiojimo. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

na kad mires darbas tai tikrai kiek dirbdavau tai pliusas buvo dirbi su nuosava car ir rida keliesi arba vezioji kazka nu ir mentai ne taip prisipisa o daugiau tai nieko idomaus ten. o del signalizacijos dejimo tai nemanau kad kazkas pageres nes tikrai mazai kas deda jas i masinas nes daznai jos buginasi ir pradeda kauk net kai pats ilipi ar kita pasiimi atsisest salia. jauciu trink tema ir fsio

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...