Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Laurynas_Morkis

Piniginis pavedimas

PINIGINIS PAVEDIMAS  

49 balsai(-ų)

  1. 1. Ar tai naudinga?

    • TAIP
      47
    • NE
      2


Rekomenduoti pranešimai

Taigi privet visi, sumaščiau tokia įdėja, praverstu manau tiek žaidžiant tiek bandant persikelt pinigus iš vieno account'o į kitą. Taigi mano pasiūlymas būtų toks, jog nuvykus į patį banką, leistu daryti piniginį pavedimą atsijungusiam žaidėjui, viskas maždaug atrodytų taip. Nueini į banką, pasiemi tą numeriuką, išmeta GUI lentele, kur surašytos visos galimybės ir būtų pasirinkimas : Pavedimas atsijungusiam žaidėjui. Tada išmestu lentele: Įveskite norimą pavedimo sumą. Paspaudus ĮVESTI išmestu dar vieną lentutę kurioje reiktu patvirtinti pavedimą savo PIN kodų, kad nebūtų pinigų plovimo ir nereiktų siųstis visokių virusinių sandboxų, del keliu minučių pinigų perveidimui į kitą account'ą.

 

BALSUOJAM / PAPILDOM / ARGUMENTUOJAM

@Admin_Bumeris

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tikrau uz! Praverstu manau kiekvienam kuris turi daugiau acc bei ten turima turta.Bei galetu padaryti kad nebutinai tas zaidejas butu off ir tik tada galetum pervesti saibas pvz:galetu buti taip kad zaidejas yra afk ar tas zaidejas kuriam turi pervesti pinigus yra uzsiemes kita veikla ir t.t...dar vienas dalykas kuris praverstu butu pinigu pervedimo limitas per diena..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sutinku su tavo pasiūlymu, tačiau nepaminėjau, kad kaip išmeta GUI lentelę reikėtų ir nick žaidėjo parašyti, kuriam nori pervesti pinigus, nes pati sistema nežinos to. Dabar jau su sandbox neprisijungsi, nes jau padaryta, kad gali žaisti tik su vienu acc.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...