Eiti į turinį
Vasia_Carter

„The ballas“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga !

Rekomenduoti pranešimai

7306ac0829e2650eb5269e294ae1292d823.png

 

Artas_Bmw – Anketa nebloga buvo kandidatuoti į direktorių, o mafijų/gaujų patirties taip pat turi nemažai. Kalbant apie tavo paskutinį direktoriavimą, tai jis buvo skandalingas bei tau teko kariauti prieš stiprius varžovus. Serveryje prisijungęs buvai Konfiskuotų mašinų aikštelėje (KMA). Iš ten  pasiėmei savo motociklą ir nuvažiavai į „Immortal“ mafijos bazę, ten nusipirkai ginklų, nuėjęs ant darbo pickup pasigydei ir tada  sėdai ant NRG motociklo g ir nuvažiavai su kolega į /tpdm pasišaudyti. Tavo šaudymo treniravimas truko virš valandos, o  vėliau atsijungei iš žaidimo. Patikrinus tavo aktyvumą pirmą stebėjimo dieną, minučių buvo 143. Antrą stebėjimo dieną tavo veikla beveik nesiskyrė niekuo nuo pirmosios dienos. Tave stebint tavo veikla buvo šaudymasis /tpdm zonoje, o vėliau kaip ir kiti kandidatai dalyvavai „Immortal“ mafijos veiksme, o tavo aktyvumas dienos pabaigoje buvo 248 minutes. Šį kartą tau iki direktoriaus pritrūko didesnio aktyvumo bei veiklos.


Klaude_Samps – Praeitą kartą buvai kandidatas, bet tada nepasinaudojai savo šansu, bet mes kaip ir kitiems suteikiame antrąjį šansą. Serveryje dirbai „Immortal“ mafijoje, stebint tave, tu  bėgiojai nuo teisėsaugininkų, o vėliau dalyvavai klubo veiksmuose, o tuo metu patikrinus tavo aktyvumą jis jau viršijo 120 minučių. Dienos pabaigoje patikrinus tavo aktyvumą per parašą jis siekė apie 200 minučių. Antrą dieną pradėjus tave  stebėti sedėjai kalėjimo DM ir kariavai prieš kitus nusikaltėlius, o vėliau tavo veikla nesikeitė ir dalyvavai „Immortal“ mafijos veiksmuose, tavo aktyvumas vakare buvo virš 200 minučių, o dienai einant į pabaigą jau buvo 340 minučių. Šį kartą pasirodei labai gerai, bet tave pralenkė apačioje esantis žaidėjas, neužpyk.


Nesvarbu_Greitis – Turbūt daugumai žaidėjų kiltu klausimas – Kas čia per naujokas? Juk čia Ainius_White bei Lukas_Wriht paskyrų savininkas. Tavo anketa kaip ir visada gera, bet tu lengvai čia patekai dėl savo ankstesnių valdžių, nes tavo buvę direktoriavimai leidžia tavimi pasitikėti labiau, nei kitais kandidatais. . Serveryje pradėjus tave stebėti, tu kariavai /tpdm zonoje, o paskui sugalvojai pasivažinėti po miestą, bet ši veikla tau nepasirodė labai įdomi ir netrukus pradėjai užsiiminėti klubo veiksmu. Pačioje  pradžioje sekėsi sunkiai surinkt žmonės, bent jau taip atrodė, nes per 20 minučių stovėjimo klubo bazei surinkai tik 4 žmonės, o surinkęs daugiau tada neleistinu būdu nusigavot i priešininku bazę, kurią jau laikė kitas klubas. Galiausiai padarei /tpk ir stovėjai AFK, o tuo metu patikrinus tavo aktyvumą buvai pražaidęs 230 minučių ir buvai padaręs 1300 žalos. Gale dienos patikrinus kiek, tu pražaidei per pirmą stebėjimo dieną 320 minučių. Antrąją stebėjimo dieną, tu dar geriau pasirodei. Serveryje labai daug laiko užsiėmei su klubais, puldinėjote ir gynėte kitus klubus, o vėliau dalyvavai „Immortal“ mafijos veiksmuose, kariavote prieš „Cosa Nostra“ mafiją. Tavo aktyvumas buvo 460 minučių. Viską suskaičiavus manau nėra abejonių, kad tu laimėjai šiuos rinkimus. Linkime gerų ir sąžiningų tau karų.

 

78c63bf55829950d675f4144a366d374934.png

 

DPKT / NGPT

  • Už 33
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...