Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Raima_Daksevic

Veikla klubams ir teisėsaugai †

Ar reikia?  

12 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reikia?

    • Taip
      4
    • Ne
      8


Rekomenduoti pranešimai

1. Pasiūlymas būtų , kad sumappinti kiekvienoje klubo bazėje po mažą angarą arba kokį nors kitą pastatą.

Kam tuo reikia? Iš čia ir išlenda mano pagrindinis pasiūlymas. Kad Klubiečiai galėtų grobti įkaitus, kaip ir mafijos.

Dabar truputi apie sistemą. Tik klubo lyderis galės surišti įkaitą. Rišti galės tik kas 10-15min dėl laiko reikia apgalvoti, nes kad nebūtų piknaudžiavimu su komanda.

Tada jis , kaip ir mafijos įsodina į mašiną arba motociklą įkaitą, ir nuveža į tą sumappintą angarą. Uždėda išpirka kaip ir pas mafijas. Jeigu teisėsauga neapgyna įkaito, tai klubas gauna pinigus į /kfondą. Vienas klubas galės kas valandą grobti įkaitus, nes klubu tai daug ir jeigu visi norės tai nepasidalins. O išpirkos laikas galės būti tarkim iki 30min. Kai vienas klubas yra pagrobės įkaita , tai kitas klubas negalęs grobti tuo klubo arba grobti kitą žmogų. Ir jeigu mafija yra užgrobusi žmogų taipat klubas negalės grobti arba atvirkščiai. Už klubo puolimą , kai tas klubas yra pagrobės žmogų galima būtų dėti 6val. baną.

Taipat teisėsauga negalėtų naudoti hydros arba hunteri per klubo žmogaus užgrobimą, nes angras būtų mažesnis negu Cosa Nostra,Immortal mafijų. 

Dabar galvojatė o kamgi reikia visko šito? Klubai jau krenta su aktyvumu. Niekas į jos neeina netgi naujokai , nes nėra veiklos juose. Taipat su Armija,Swat jie tik važinėja ir gaudo nusikaltelius ir daugiau nieko. O taip būtų daugiau veiklos ir klubams ir Swat,armijai. Manau FTB nereikėtų leisti į klubo veiksmus.

 

Laukiu jūsų pasiūlymų,bei papildymų. O jeigu prieš tai labai prašyčiau argumentuoti kodėl.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nereikalinga. Tiesiog nereikalinga. Teisėsauga turi rimtesnių darbų, nei vaduoti iš klubo įkaitus.

Klubai dabar išgyvena ne pačius geriausius laikus. Trumpai tariant - jie tiesiog žlugę. Tegul va atkuria savo pagrindinę veiklą ir daužosi su kitais klubais.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

pati ideja tikrai idomi ir ta veikla gera butu, bet nemanau kad koks klubas atsilaikytu pries teisesauga nes dazniausiai jai vienas klubas geras yra ir viskas o kiti net nariu neturi kad galetum uzimt, ir siaip sitas dalykas jau yra mafijoms o klubu su mafijom lygint nereiketu

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...