Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Kaire_Koja

Papildoma veikla mafijoms!

Nauja veikla mafijoms.  

62 balsai(-ų)

  1. 1. Ar mafijoms reikia naujos veiklos ?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Kažkada panašus pasiūlymas jau buvo siūlytas, tačiau ten viskas buvo nekonkretu ir su labai daug klaustukų, todėl šiandien noriu pasiūlyti vieną labai mafijose trokštamą veiklą - darbo bazių užėmimai.

 

Kaip viskas turi vykti ?
Kiekvieno darbo su pakvietimu bazėje įgalinti komandą /uzimti [išpirka] (/uzimtibaze [išpirka]). Bazės užėmimo principas - toks pat kaip su įkaito grobimu, tačiau siūlyčiau neleisti naudoti kariuomenės oro pajėgų, kadangi bus per lengva, na bet čia dar svarstytina, ne tas yra svarbiausia.

Užėmus bazę joje neturėtų eiti naudoti komandos /gydyti, o už šaudymą neatsirastu gaudomumo lygis.

 

Darbo sutrikimai

Užėmus bazę tas darbas nebeturėtų teikti savo paslaugų - pvz.: kol bazė užimta - automatiškai įsijungia komanda /nedirba (radistams neeitu eiti į eterį, TRV negalėtų pasikraut krovinių ir t.t.). Taip padariau automatiškai padidės išpirkos sumokėjimo nauda, o civiliai norintys atkeršyti kuriam nors darbui galės sumokėti pinigų mafijoms, kad šios daužytų darbus.

 

Darbo bazių užėmimo limitas

Vieno darbo bazę per dieną turėtų leist užimti ne daugiau nei vieną kartą, kadangi leidus tą daryti bet kiek ir bet kada - kiltu didžiulis chaosas ir tyčinis kenkimas kuriam nors darbui. Dienos limitas taip pat turi būti padarytas - pvz.: per dieną ne daugiau nei 2 ar 3 bazių užėmimai iš viso (per abi mafijas).

 

Kodėl to reikia ?

Mafijos veikla yra gerokai pasenusi ir kai kuriems pabodusi, todėl reikia kažko naujo. Taip, mafijos gali ir šiaip užpulti darbo bazes, tačiau koks įdomumas ? Atvyksta krūva teisėsaugos narių su /taz, /ant, /bega komandomis, visus surakina, sukrauna įtarimus ir išveža į kalėjimą. „Be galo smagu“.

 

 

--------------------------------------------------------------------

Laukiu Jūsų nuomonių, pritarimų, kažkokių papildymų.

Mafijoms to tikrai reikia ! Balsuokite.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Aš pilnai sutinku, kodėl? Nes, mafijos yra jau kaip ir žlūgusios nebėra tokių veiksmų kaip anksčiau buvo..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Buvo sitas geras dalykas kazkada siulomas bet taip ir nepadare,as esu visiskai uz ir bumeris galetu padaryti toki atnaujinima nes tikrai pagerintu mafijoms veikla ir atsirastu daugiau veiklos ir nebebutu taip kad atsijungineja direktoriai ir nera veiklos,dabar atsirastu daugiau veiklos,as UZ!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...