Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Mark_Notenbergs

Žirgų lenktynės

Ar verta?  

41 balsai(-ų)

  1. 1. Reikia?



Rekomenduoti pranešimai

Manau iš pavadinimo jau aišku ką aš noriu pasakyti. Nežinau kaip jums, bet man moneta/žaidimas jau tikrai atsibodo ir nebėra kur lošti :(
Manau tikrai visiems patinka kaip per San Andreas'a yra žirgų lenktynės, ir kiekvienas manau tikrai esame ten žaide. Kiek perskaitęs pasiulymu dauguma kažką panašaus siūlo, tai manyčiau reikėtu atidaryti Lažybų punktą kuriame butų galima žaisti žirgų lenktynes. Galėtu vykti translecija kas 5min ir visi galėtu ateiti į punktą ir statyti pinigus. Bet reikia atsižvelgti ir į koeficientą nes bėga 5 arkliai ir tu jei atpsėji 1 tai tikrai turi laimėti 3x statymo pinigų arba 4x, nes jei laimėsi tik 2x statymo pinigų, tai 80%, kad eisi į minusą. Arba iš 5 arklių butu galima pasirinkti 2 arklius, jei atbėgs tas arba tas kuri pasirinkai tada tu irgi laimi bet būna automatiškai mažesnis koeficientas. Čia įvairiausiu statymu galima prigalvoti, duosiu pora pvz. 

  1. Atspėti kelintas atbėgs pvz mėlynas arkliukas? 
  2. Kokios spalvos atbėgs paskutinis arkliukas?
  3. Kokios spalvos atbėgs pirmas arkliukas?
  4. PVZ 3 arkliukas atbėgs raudonos spalvos

    Tikiuosi mane supratot, jei ne rašykit į PM paaiškinsiu detaliau.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Asmeniskai as, nezaidziu nei /monetos nei /zaidimo, bet esu uz, tai padetu serverio ekonomikai, butu panasiai kaip ir moneta, statai uz zirga, jai nelaimejai, pinigai atitenka tam, kas state uz laimeta zirga, o jai nelaimejo niekas, pinigai skrenda i ora, beje galetu buti mokestis kaip PVM, tarkim stato 3 zaidejai po 100.000$ bet laimeti galima tik 275.000$ taip 25.000$ isgariuoja ekonomikos labui.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...