Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Raima_Bandit

Lauris_Morkevich

Rekomenduoti pranešimai

00:01 Pradzioje saudo i viena poto per WH pamato kad prie uzlipimu kitas ir saudo i ta kita 00:07. Nuo 00:11 iki 00:15 saudo per lapus kur nesimato zmogaus. WH Gerai gal biskuti matei. bet 00:25 - 00:28 ten isvis negalejai matyti. 00:34 - 00:36 irgi saudai per lapus ir nieko nesimato. WH 00:43 - 00:47 ta pati istorija. Tik nereikia sakyti, kad ten modus turi ir panasiai. Ricardas_Darknes jau gavo blista uz tokius saudymus, manau ir tu gausi ;)

 

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

nu pradedam, tai va siandien pamačiau kad vienas čiuvakas įkėlė savo naudojamą modpacką, kurioje ir radau man patinkantį augalijos modą, o augalija tai nemanau, kad neleistina programa.

Čia vaizdas kaip atrodo man nuo juodo ir tikrai matytus kur laksto žmogeliukas juodas ir tik neprisipisinėkit kad netrugdo tie lapai ju yra vistiek, kiekvienas žmogus manau turintis normalų kompą naudoja tokius modus ir mačiau sarge bent 3-4 žmones, vienas su šituo modu išvis kitus į čyterius kėlė filmuodamas.

Spoileris

7da973100ef93b2920e2d8d59d1d039b996.png

3debc728a2237fa7bd8bcb225c86e1b2213.png

IR DAR YRA TOKS BAJERIUKAS KAD JUSU GERBIAMAS DIREKTORIUS EDVINAS_KEBABAS PATS NAUDOJA ŠĮ MODĄ VELIAU PAIEŠKOSIU FORUME ATRASIU, ŠIADNIEN DAR MAČIAU, JEIGU REIKIA KORNI PASAKYK, IŠTRINSIU :))))))))))))) Juk jeigu žmonės dalinasi modais SARGO pačiame forume, kodėl aš jų negaliu naudot?, tai bauskit tada ne mane vieną, o visus, kadangi gaunas , kad jie visi wh.

Pavyzdžiui su šitokiu augalijos modu irgi yra matoma per tuos medžius, nes jie neuždengia taip kaip kiekvienas default medis sugrustas negražiai viename. pats korni stbl naudoji augalijos modus ir patikėk pro visus beveik normalius kokybiškus modus, kažkiek matos kas dedat pro tuos medžius :)))

tai va jei reiks, pasakyk išsitrinsiu, bet juk negražu būtų gaut blistą už tai, kad naudojau kito žmogaus padalinta modifikaciją.\

 

AUGALIJA ČYT ? - NEMANAU

 

IR jeigu prakalbom apie darknesa tai as kaip matau pas ji pasibugine medziai, o ne koks nors naudojamos modas, tai va, ištrinsiu jeigu lieps kornis :)

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 5 minutes(-ių), Raima_Bandit rašė:

Ricardas_Darknes irgi bande mazintis , kad pas ji modas, bet jam isvis nepadejo ir gavo blist'a. Manau ir tu gausi blista :)
Nes tai yra kaip palengvinancioji modifikacija. Jis tave nemato o tu ji matai. Beto tu sita moda galejai isikelti, kai as jau ikeliau i cyterius :)

PRASIDEAD :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD as jau nuo pacio ryto ji turiu atsigauk tu su savo istorijom, PAS DARKNESA NE MODAS AS TAU SAKAU, TAI KA MAN DABAR DARYT JEIGU KITAS ZMOGUS IKELE MODIFIKACIJA I FORUMA TAI AS NEGALIU JOS NAUDOT O JIS GALI BL ?:DDDDDDDDDDDDDDD IR MANAU DABAR KAS 2 arba 3 MATES TA TĖMA NAUDOS TUOS MODUS JO DABAR, TAI VISIEM DAVAI DABAR SUMETAM BLISTUS IR BANUS UZ WH :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD @Kornelijus_Kornis, pasakysi , ištrinsiu, juk ne iš kažkur ištraukiau, iš pačio mūsų forumo :))))

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 minutę, Raima_Bandit rašė:

Ne vienas darknes gavo blista uz tokius dalykus :) Okey don't cry. Lauksime Kornio sprendimo.

 

verksniai jibani, jei prapisat nereik čia verkt, ka man padaryt kad tokia augalija pas mane buvo? radau forume ir isikeliau jeigu mane ikelsit, prisipisinesiu irgi prie betko, ir dar norėsiu kad visi kurie turi ar turėjo ta modifikacija butu ideti i blista irgiiii aciu uz demesi dw

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...