Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Tomas_Geradaris

Turto mokesčiai, baudų didinimas greičio mėgėjams

Sutinkat su idėja?  

23 balsai(-ų)

  1. 1. Sutinkat su idėja?

    • Sutinku
      14
    • Nesutinku
      9


Rekomenduoti pranešimai

Kadangi serverio ekonomika yra žiauriai sušikta, siūlau:
 

1. Įvesti privalomąjį kassavaitinį mokestį už savo turtą - namus, garažus ir mašinas.

 

Namai

Mokesčio suma priklausys nuo namo pradinės vertės atėmus 10%. Pavyzdys: namas kainavo 5mln, kas savaitę moku po 500k litų mokesčių. Šis apskaičiavimas turtuolių namams, kurie išdidingai stovi prabangiame LS rajone. Paimkime pigesnį namuką palyginimui. Pirkau už 500k, kas savaitę moku 50k, viskas paprasta. Garažams principas taspats.

 

Transportas

Tuos pačius 10% galima palikti ir transportui. Pirkau Infernusą už 1,5m, kas savaitę mokėsiu 150k, pigesnėms mašinoms mažesni mokesčiai.


 

Siūlomo dalyko nauda serveriui ir jo žaidėjams: turtuoliai ženkliai sumažins savo aukso puodus (nekalbu apie verslininkus 15k/min), vargšai turės prasimanyti pinigų papildomai dirbant arba būnant donoru. Atsiras pretekstas rinktis mašiną ne pagal poreikius, o pagal tai, kaip leidžia galimybės ir finansinė padėtis.

 

2. Baudos už greičio viršijimą (papildomai)

 

Padaryti baudos dydžio priklausomybę nuo viršyto greičio. Minimumas kaip ir dabar - 1000 litų. Pavyzdys: mieste pro inkilą praskridau 140km/h, bauda išaugo iki 2500Lt. Didėjant greičiui didėja baudos dydis. Reikėtų padaryti tikslius apskaičiavimus.

 

Šios idėjos įgyvendinimas yra puiki pradžia serverio ekonomikos normalizavimo link, nes kas trečias žaidėjas su 5mln rankose nėra normalu. Nelegalus kreditų, valiutos ir "milijonų" prasimanymas davė didelį smūgį ekonomikai. Dabar pajamos kiekvienam žaidėjui ŽENKLIAI didesnės už išlaidas. Šis skaičius turėtų būti 50/50.

 

...

Juk tai tik pirminis variantas - idėja. Viską galima keisti, taippat ir mokesčių periodiškumą - ne kas savaitę, o kas mėnesį.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 16 minutes(-ių), Dominykas_Bulka rašė:

Pries nes dauguma zmoniu tai nuvarytu i minusa

Juk tai tik pirminis variantas - idėja. Viską galima keisti, taippat ir mokesčių periodiškumą - ne kas savaitę, o kas mėnesį.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 2 minutes(-ių), Tonny_Dream rašė:

Geras pasiulymas, bet pagalvok apie naujokus kurie verslo neturi

Pabrėžiau: "Atsiras pretekstas rinktis mašiną ne pagal poreikius, o pagal tai, kaip leidžia galimybės ir finansinė padėtis." jie apsiribos nebrangiomis mašinomis ir nebrangiu namu, kol įsidarbins į pelningą darbą. Rinksis ne brangiausias mašinas, o pigesnes, kol pajamos leis nusipirkti brangesnę. Mes visi tai perėjom.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Atsiras pretekstas rinktis mašiną ne pagal poreikius, o pagal tai, kaip leidžia galimybės ir finansinė padėtis. - Puikiai pasakyta, bet galbūt tuos pinigus reikėtų nuimti nuo uždarbio automatiškai

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...