Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Julius_Black

Įdomesnis mašinos tune.

Ar reikalingas šitas atnaujimas?  

14 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reikalingas šitas atnaujimas?

    • Taip, manau reikėtų.
      5
    • Ne. (komentaruose parašykite kodėl?)
      9


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi šiandien žaisdamas viename serveryje ir pamatęs įdomų dalyką, pagalvojau kodėl gi toks dalykas negaletų būti ir mūsų serveryje, ir tai yra tune dėžės.

 

Kaip jos veiktų? Labai paprastai.

 

Tune dėžę būtų galima nusipirkti pas mechanikus, už kokius 10-15 tūkstančių, ir užsidėtį ja galėtų su komanda /tdežė. Ir šita tune dėžė uždėtų "random" tune ant mašinos.

 

Kam reikalingas šitas dalykas?

 

Aš manau, kad šitos tune dėžės atgyvintu labiau žaidimą, kadangi aš manau, kad visiems žaidėjams, tas paprastas tune, garažuose, yra atsibodęs. Ir ten visą laiką tas pats ir tas pats tune.

 

Pildau: Arba padaryti, kad už 50m, arba mažiau, būtų galima nusipirkti kokią nors tune dalį, ir kaip nors ja užsidėti, arba pačiam, arba pas mechanikus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

GS kopija, ir koks tikslas iš to.

 

1. Serveryje jau neretai gali pamatyi žmogų kuris turi 100m-1000m, tai jei tai kainuotu 15k nieko nepakeistu. Nepatinka tune ir vėl nusiperki...

 

2. Būtu nabent galima padaryti, kad už koki 50m, būtu galima nusipirkti kažkokias mašinų dalis, kaip yra ant bumerio sultano. @Julius_Black - Papildyk, jei sutinki.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ko jūs verkiat dėl tų kopijavimų. Vistiek, dauguma eina per tuos serverius, nežaidžia vienam projekte, o sakot, atrodo, kad daugiau niekur negalima surasti tokių pačių sistemų ir panašiai. Nematau nieko blogo, jei tokį dalyką padarys ir čia. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...