Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Aspect_Boy

Taksistams [Asmeniniems Vairuotojams]

Ar tai yra reikalinga?  

21 balsai(-ų)

  1. 1. Ar tai yra reikalinga?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, priklausant Asmeninių Vairuotojų būriui https://sarg.lt/index.php?/topic/316296-asmeniniai-vairuotojai/ , iškyla nemažai problemų pateikti visos dienos darbo ataskaita. Taip yra todėl, kad ji susideda iš daugybės nuotraukų (Nuotrauka kai žaidėjas įlipa, nuotrauka kai žaidėjas išlipa, nuotrauka kai įdedate pinigus į darbo fondą ir t.t.) norint viską gražiai ir suprantamai sutalpinti reikia sugaišti mažiausiai pusvalandį. Tačiau atradau šios problemos sprendimą.

 

Pasiūlymas:

 

Įrašome komanda /av [Vardas Pavardė] [Minučių kiekis] [Kaina] tam, kad pridėtume į sąrašą (kažkas panašaus kaip /draugai). Parašę komandą /av, atsidarytų tokia pat lentelė kaip /draugai. Prie slapyvardžių papildomai rašytų kiek minučių liko neišnaudotų. Pasirinkus slapyvardį turėtume tokius pasirinkimus: Aktyvuoti minutes (žaidėjas turi sedėti taksisto automobilyje tam, kad panaudotų šią komandą); Pašalinti iš sąrašo (Galėtų naudoti tik darbo valdžia). Žaidėjui atsijungus/išlipus iš automobilio apie tai praneštų taksistui ir paslaugos būtų sustabdytos. Rankinis paslaugų aktyvavimas yra reikalingas todėl, kad kartais paslaugas turintis žaidėjai nori nuvažiuoti iš taško A į tašką B, o ne važinėtis kelias valandas. Kai paslaugos laikas pasibaigia apie tai pranešama taksistui ir minutes eitų į minusą (kito pirkimo metu bus sumokama už tai) arba žaidėjas automatiškai būtų išlaipinamas iš automobilio. Tam, kad matytume kiek minučių taksistas išvežiojo klientus prie /info lentelės pridėkime rubriką Išvežiojo: [Minučių skaičius] min.

 

Šios idėjos įgyvendinimas sutaupytų taksistams daug brangaus laiko, kurio dėka žaidėjai bus vežiojami ilgiau negu dabar

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pakomentuosiu iš savo pusės, kadangi buvau taksi įgaliotinis ir prižiurėjau av tema, tad tikrai pritariu šiam pasiulymui. Visu pirma kaip ir patys av sako, kad sumesti nuotraukas ir surašyti viska užtrunka bent pusvalandi, tuomet man viska atsiusdavo ir dar bent man 20min reik tvarkyt tema, kadangi reikia sužiurėti nuotraukas ar neprirašė nesamonių, tuomet surašyt žmones, kurie pirko minučių ir tada dar sužimėt darbuotojui kiek vežiojo suskaičiavys ir iš žmoniu atminusuot kiek jie buvo pravežioti. Ši komanda labai pagelbėtu tikrai už aš kaip ir visas taksi kolektyvas manau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...