Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Mister_Ass

Del bėglių

Reikia ?  

40 balsai(-ų)

  1. 1. Reikia ?

    • Taip
      30
    • Ne
      10


Rekomenduoti pranešimai

Taigi dabar kai buvo idetas atnaujinimas del tazerio, teisėsaugai tapo sunkiau gaudyt bėglius, o bėgliams lengviau bėgti. Bet kodel tik bėgti? Ar ne gerai būtu padaryti kad begliai galėtu ne tik bėgti bet ir pabėgti? 

Taigi mano pasiūlymas būtu toks kad uzdėjus žaidėjui /bega jam ji galėtu automatiškai nusiimti už 45 min. jeigu teisėsauga negali jo sugauti, bei padaryti taisykle kad jei bėga automatiškai nusiima nebūtu galima dėti star už pažeidimus kuriuos žaidėjas padarė bėgdamas.

 

P.s. Laika galima pakoreguoti, nea čia buvo tik kaip pavyzdys.

 

Pridedu: Būnant afk laikas nesiskaičiuotu

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Už! Bet reiktų tuomet padaryt ir tokį dalyką kaip kad star galima būtų dėti tik per tas 45min nes dabar teisėsauga jei neklystu gali sudėti star per 24h nuo padaryto nusižengimo. Ir padaryti kad tik relog atveju galima būtų dėti star nuo nusižengimo praėjus nedaugiau 24h.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

O jūs nenorit pagalvoti, kas bus, jei tai įdės ? Aišku, kiekvienas norės tada pabėgti, tų bėglių bus dahuje, dar dauguma bėgs su NRG, tada visus teisėsaugininkus galima sakyti užpis. Nu krč, tai tik mano nuomonė, taip tai norėčiau, kad pakeistų visą bėglių sistema xD

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...