Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Deimantas_Hoodini

Pasiūlymas būstui

Norite to serveryje?  

18 balsai(-ų)

  1. 1. Norite to serveryje?

    • Taip
      12
    • Ne, argumentuosiu kodėl
      6


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, iškart prie idėjos:

 

Pasiūlymas

Padaryti, kad serveryje, kas kažkiek laiko reikėtų permiegoti lovoje.

 

Kaip viskas vyktų?

Būtų panašus dalykas kaip ir su sotumu. Visada, kas kažkiek laiko, reikėtų nuvažiuoti į savo namus/butą/viešbutį permiegoti. To nepadarius, jums pradėtų tamsėti ekranas. Matyti normaliai galėtumėte tik tada, kai nueinate į savo būstą miegoti. Miegojimas užtruktų manau 30 sekundžių arba 1minutę. Visada, priėjęs prie lovos, būtų komanda /miegoti. Dabar gali kilti klausymas: ''o ka daryti, jei esi kokioje treniruotėje'' ar dar kokioje svarbioje vietoje, kur negali iš ten eiti ir turi būtinai permiegoti. Manau būtų gerai, kad į /balansas rašytų, kiek procentų liko, kol jum pradės temti ekranas, tuomet prieš svarbius dalykus nueitum permiegoti. Dar rašytų į chatą, kiek procentų norite miegoti, maždaug taip:

Norite miego 10 procentų.

 

Kas 30min. nusiimtų 10 procentų.

 

Koks būtų tolkas iš viso šito?

Manau, kad dabar namus naudojame tik dėl spintos arba drk/pav naudoja atrankom daryti. Idėja atneštų truputį realizmo į serverį.

 

Medikai

 Medikai galėtų žmogui parduoti vaistą, kuris suteiks jiems sumažins norą miegoti 40 procentų. Bet žaidėjas gali pirkti iš medikų tą vaistą tik 1 kartą, o kad pirktų daugiau, turi jau permiegoti ir tik tada vėl galėtų pirkti.

 

Pildykite idėją, sakykite kaip ją geriau pagerint komentaruose!

 

Pildau: Ligoninėje būtų pickupas, atsigeneruoti 40 procentų, bet kaina būtų brangesnė negu pas medikus. By @Edvinas_Negeras

Pildau: Pakeičiau, kad vietoj hp prarandimų, pradėtų tamsėti ekranas. By @Jacka_Quatro

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 11 minutes(-ių), Edvinas_Negeras rašė:

Nu ką žinau.. Tarkim tu keli rida, vežioji 1-3 žmones, ir pist tu nori miegot, ir su 10 hp nemanau kad pakelsi normalei..

Nežinau ar perskaitei visą temą, bet vėl priminsiu. Medikai pardavinėtų vaistus, sumažinančius norą miegoti 40 procentų. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ką tik, Deimantas_Hoodini rašė:

Nežinau ar perskaitei visą temą, bet vėl priminsiu. Medikai pardavinėtų vaistus, sumažinančius norą miegoti 40 procentų. 

Kartais kvieti tuos medikus, neatvaro, arba tesiog jų nėra, beto kelia rida dažniausiai per naktį,  tai manau jog reiktų įdėt kokį nors pickupą kur galėtum nupirkt

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 8 minutes(-ių), Maksas_Torento rašė:

Čia tik žaidimas naxui, nežaidi to sargo pisi miego, atsikeli ir išeini į lauką, krv prisigalvoją, visokiu hujne, zajabal leavink naxui

Nesupratau, kodėl taip piktai reikšti savo nuomonę, bet k. Idėjos tikslas padaryti sargą įdomesnį, kad būtų nauda iš namo ar viešbučių, kuriuos visi turim, bet net nenaudojam. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...