Eiti į turinį
Vasia_Carter

"Apsaugos" direktoriaus apžvalga !

Rekomenduoti pranešimai

4moDzUq.jpg

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

Sveiki, paskutines 3-4 dienas buvo renkamas naujasis apsaugos direktorius. Ir tikriausiai niekas nesitikėjo, kad pildys tiek žmonių, kaip į teisėsaugos direktoriaus pareigas. Sulaukiau nemažai anketų, iš kurių išsirinkau 4. Noriu pagirti pildančius, nes tikrai parašėte gražias anketas ir buvo malonu jas skaityti, tačiau negaliu išsirinkti visų į kandidatus, todėl turėjau pasirinkti, kas mano manymų būtų geriausi kandidatai būtent šiam darbui bei busimiems apsauginiams.  Kandidatus rinkau kaip visada, perskaičiau anketas, peržiūrėjau patirtį ir pasirinkau tiek labai patyrusių apsauginių, tiek mažiau. Stebimos dienos praėjo labai greitai ir buvo malonu stebėti visus kandidatus, visi rodė pastangas ir norą tapti būtent šio darbo direktoriumi. Plačiau apie viską žemiau .:

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

Kaip minėjau, pasirinkau 4 kandidatus, tačiau jau per pirmą stebėjimo dieną, viena teko pašalinti iš stebėjimo rato, dėl serverio taisyklių pažeidimo. Tomas_Sane buvo paimtas kaip ketvirtasis kandidatas, tačiau per savo žioplumą buvo pašalintas iš kandidatūros. Vakare dar galvojau suteikti progą grįžti, tačiau pastebėjęs, kad žmogus daugiau nieko neveikia, apart tinklo mėtymo ir žmonių žudymų. Sekantis kandidatas buvo tikriausiai labiausiai patyręs apsauginis tai Edel_Reid, žmogus nuo pat pirmos dienos aktyviai ėmėsi darbo ir būdamas aukšto rango kareiviu, prižiūrėjo užmiestį (tpbull). Šitas iš dalies biški pakišo koją, nes nėra įdomu stebėti, kai visada suki ratus vienoje vietoje. Paskui veikla pasikeitė ir viskas pasikeitė į gerąją pusę. Mačiau ir darbo ir treniruočių, tačiau rutina buvo vienoda ir po ilgo stebėjimo apart tų kelių veiklų, daugiau nieko ir nebuvo. Paskutine stebėjimo dieną, gavau informacijos, kad už paskyra galimai žaidžia/žaidė keli asmenys, ir paskyros pasiekimai pasiekti kito asmens, nesuteikė man pasitikėjimo, kad asmuo bus geras direktorius, jeigu žaidžia už kelias paskyras, arba dviese žaidžia už vieną. Visgi buvo ir geresnių kandidatų, kuriais galėjau pasikliauti šiuose rinkimuose ir paskirti eiti šias pareigas. Just_Runing, dar vienas patyręs apsauginis, kuris tikriausiai tiesiog dėl savo patirties nusipelno kandidatuoti į šias pareigas. Buvai aktyvus ir tvarkingai dirbai savo darbą, tačiau per pirmąsias dienas nemačiau veiklos, kuria galėjai užsiimti. Didžiąją savo laiko dalį praleidai (/tpdm) zonoje ir važinėdamas su darbine transporto priemonė. Ir kai konkurencija tokia didelė, norisi matyti, kad vienas už kita būtumėt išradingesni ir rodytumėt vienas už kita didesnį norą tapti šiuo direktoriumi, ko iš tavo pusės buvo labai mažai. Dirbai tvarkingai, bet nebuvo tokio žaidimo, kad pildytum į direktoriaus pareigas. Didžioji dalis "patyrusiu" apsauginiu praeityje nuvylė ir manau pats laikas išbandytu kažką naujo, todėl šiuo rinkimus tiek savo noru, tiek anketa nugalėjo mažiausiai turintis asmuo: Vilius_Gazornis. Nežinau ar kas atsimenate šį asmenį, tačiau jam valdžios pareigos nebus pirmos čia. Pirma kartą su Viliu susipažinau, dar kai buvau taksi I firmos direktorius, o jis užėmė reporterių pavaduotojo pareigas. Nuo tada palaikėme minimalius santykius, bet su laiku vis rasdavom vis daugiau bendro, ką galėtumėm nuveikti tiek žaidime tiek už jo ribų.  Prieš keletą mėnesių grįžęs po ilgos pertraukos, iškarto pildė į reporterių direktoriaus pareigas, tačiau abėjojau jo aktyvumu, todėl net nebuvo paminėtas apžvalgoje. Nuo tada išaugo tiek aktyvumas tiek noras susigrąžinti svarbias pareigas. Anketoje minėjo keletą idėjų, kurios tikrai padėtu šiam darbui ir manau naujas protas šiam darbui išeis tik į naudą. Serveryje per stebėjimą rodė veiklos įvairovė ir didelį norą, kaip ir minėjo anketoje. 

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

Ir štai jums pamokslas, kurie visada klausiate, jeigu neturi daug patirties, ar galima pildyti ir ar yra šansų gauti direktoriaus pareigas. VISKAS yra įmanoma, tiesiog tai priklauso nuo to, kaip elgiesi prie kitų, ir koki save parodai kitiems. Jeigu buvo tikras, kuris su visais bendrauja vienodai ir atsiradus geram momentui jums, neatsukat nugaros, viskas yra įmanomą. Stenkitės rodyti savo norą ir skleiskit pozityvumą aplink save ir tai bus pastebėtą. 

252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

Po savo paskutinių vaizdo apžvalgų sulaukiau nemažai teigiamų atsiliepimų  apie jas ir daug kas norėjo vėl jas pamatyti. Nusprendžiau nudžiuginti jus, bei parodyti, kad nors į šį darbą visi žiūriu neigiamai ir galvoją, kad šis darbas niekam neįdomus ir negali būtu populiarus, yra kam tai rūpi ir įdėjau papildomo savo laiko, kad apžvalga būtų įdomi tiek skaitytojams tiek vaizdo įrašų mėgėjams. Šis darbas gali būti toks pats įdomus, kaip ir kiti serverio darbai, jeigu į jį įdėsit savo laiko ir pastangų. Jeigu pabodo skaityti, prieikime iškarto prie vaizdo apžvalgos t.y sudėjau kuo įdomesnes akimirkas, kad žiūrėti būtų įdomu.
252cce8e93724640e533a49ae9f9a15b123.png

 

 

  • Patinka 7
  • Ačiū 1
  • Haha 7
  • Sutrikęs 4
  • Už 28
  • Prieš 6
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...