Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Beliunas_Justas

Mano 2017 vasara

Rekomenduoti pranešimai

MANO 2017 METŲ VASARA

 

Sveiki, besibaigiant vasarai sugalvojau konkursą forume, per kurį galėsite laimėti valiutos, konkursas yra labai lengvas turėsite aprašyti (rašinio forma) savo vasara, ką per ją nuveikėt, kas jums paliko didelį įspūdi ir pasidalinti su forumo lankytojais, dalyvauti gali visi kas tik nori, žodžių kiekis nustatytas apačioje , svarbiausia kuo įdomiau papasakoti apie 2017 metų vasarą ką per ja nuveikei, gal kur keliavai? ar leidai laiką savo gimtinei? gal kažką naujo pažinai?

Apdovanosim 3 įdomiausius rašinius, bet kaip visad bus duotos kelios taisyklės kurias privalėsit laikytis kitaip jūsų rašinys nepretenduos į konkursą, prizai ir taisyklės bei laikas bus paskelbti apačioje.

 

TAISYKLĖS

  • Privaloma per 1 valandą redaguoti anketą
  • Rašinys negali būtį spalvotas, leidžiama viena spalva
  • Galima prie rašinio patalpinti nuotraukų iš savo leisto laiko (privalomas spoiler)
  • Forumo slapyvardis turi atitikti visas taisyklės tai yra žaidime ir forume toks pats
  • Laimėtas prizas atiteks tam Vardas_Pavardė kuris ir bus čia užpildęs, prizas neperduodamas
  • Draudžiama kurti anketas nesusijusias su tema,nesąmoningų anketų kūrimas taipogi draudžiams už tai griežtai būsit baudžiami
  • Privalot laikytis bendrų forumo ir šios skilties taisyklių ( neįžeidinėti, nesikeikti, nenaudoti trumpių, barbaristinių žodžių)
  • Minimaliai privaloma 250 žodžių

 

PRIZAI

 

I vieta 24 valiutios

II vieta 18 valiutos

III vieta 12 valiutos

 

 

Rašinius galit rašyti iki 2017-09-04 20:00

 

PAGRINDINIS KONKURSO REMĖJAS @Tautrimas_Juska

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

 Mano vasara

 

Biržėlio mėnesis buvo labai paprastas, kadangi lankau futbolą, birželio pradžioje vyko treniruotės taigi išvykti nelabai kur galėjau, dienas leisdavau kieme su draugais arba prie kompiuterio. Birželio gale su šeima išvažiavome į Kroatiją paatostogauti, aplankėme Veneciją. Tada važiavome į Vieną, ten buvome 2 naktis. Visa kelionė truko 2 savaites, tačiau laikas labai greitai praėjo. Liepos mėnesis buvo kiek ramesnis, pagrinde buvau namuose, leidau laiką su draugais, kitaip sakant šiek tiek baliavojau, kaip ir visi daro šiais laikais. Rugpjūčio pradžioje su komanda išvažiavome į stovyklą Birštone, laikas buvo praleistas labai gerai. Nors ir stovykla buvo nelengva, tačiau nuotaika buvo labai gera :419_soccer:Grįžus po stovyklos prasidėjo treniruotės, ir  visa ta pati rutina vyksta iki šios dienos. Manau mano vasara nebuvo labai ypatinga, tačiau tikrai buvo įsimintinų momentų. Tai ką, belieka visiem palinkėti gerų mokslo metų ir laukti kitos vakaros. Iki :12_slight_smile:

 

O štai čia keletas nuotraukų iš atostogų :478_blue_car:

 

 

a8949c09fcfa012e4f5e4943fa1d99f8966.jpg

 


745d64a052aded0f4816863fe110ac21507.jpg

612572321d3e31b24590d268027775e7578.jpg

c07b10a9384e38e856434bfc9abedbd3152.jpg

 

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

                                                                       MANO VASARA, :)

Sveiki, dabar parašysiu rašinšį ką veikiau šią vasarą. Vasara nebuvo tokia jau įdomi kokia tikėjausi bus, nes paskutinėm mokslo metų dienom vis skaičiuodavau kiekvieną minutę ir laukdavau kuo greičiau vasaros ir jų atostogų!! Su draugais buvome tiek daug suplanavę, bet planai buvo įdomesni už pačią vasarą...


Patį pirmą vasaros menesį išvykau i lenkija. Keliavau su draugais autobusu, važiavome apie 12 valandų. Pasiekę lenkijos miestą wroclovą iškart keliavom į centrą, buvo labai gražu!! Štai kelios nuotraukos iš centro! ( Atsiprašau už kokybę :/ ) 

Spoileris

3214f915fc0a470bcc70efee9dc21946500.jpg

ba04e29f06afda0c5beef779525fb42b274.jpg

22a8bfe8f4e29c11de49f3c2aa5c22a8399.jpg

Ėjome iškart pavalgyti į Mcdonald'ą, Pavalgę išėjome iš restorano ir pamatėme kažkokį žmogų kuris leidžia labai didelius muilo burbulus, nieko nelaukes išsitraukiau telefoną ir pradėjau filmuoti!!!

Spoileris

 

Po šio gražaus miesto keliavome i Starbucks'ą atsigerti kavos. Buvo tikrai skani kava! Lietuvoje nėra juk starbucks kavinutės tai pirkau kavos 0,5l puodelyje XD taipogi ir mano draugė pirko tiek pat, bet ji neišgėrė, nes jai nebuvo skani kava :D tai teko man gerti ir buvau visas prisipyldęs kavos! Nuėjom į prekybos centrą ir nusipirkom rytojui pusryčių ir keliavom į viešbutšį. Naktį praleidome puikiai! Ryte keliavome į aukščiausią lenkijoje kalną, jis siekė iki 1,2 kilometrų virš jūros lygio aukštį!! Pradžiai neatrodė toks didelis, bet kai pradėjom kopti tai vajė vajė maža nepasirodė! Įkopę į kalną atsisėdom pailsėt, pasišnekučiuot. Ant kalno pasidarė tikrai šalta tai teko apsivilkti megztinį. Leidomes kitu keliu, o ten buvo pilną sniego!

Spoileris

2a3719844d3257b5643f9713cade3fb8128.jpg

c92956890aec4f36d9b2bd335281bc9c597.jpg

dd5023b9b57f6d12439ce99fc6174e76999.jpg

75e6b05514e2361ce2f1211c2c44bf68644.jpg

d75c6db7ceabaf67be77f2c661ff5ab3107.jpg



Buvo nelengva nusileisti žemyn, kopti buvo lengviau. Įsėdę į autobusą keliavome į viešbutį, pailsėjom ir ėjom į miesta! Buvome jau kitam miestai, bet nepamenu jo pavadinimo :/ . Tenais nuėjom į kebabinę ir nusipirkom po kebabą, jie buvo labai keisti :D , bet skanūs!

Spoileris

56c6f109f99a84930ff567cba11814c0334.jpg


Kita dien traukėme namo link. Buvo faina lenkijoje su mielu noru keliaučiau dar.

Kita vasaros dalis nelabai buvo tokia jau ir įdomi dažniausia sedėdavau namie, išeidavau su draugais į lauką ir kaip visi žaidžiau sargą XD. Važiuodavau prie ežerų, važiuodaviau pasivažinėt su dviračiais į parką ir taip praleidau beveik visą vasarą, buvau kelis kartus nuvažiavęs prie jūros, bet ten labai nebuvo ką veikt, nebent kaip buvau nidoje, vaikščiojom pro negyvasias kopas ir pro kojų pėdas prašliauže nedidelis žaltys XD.


Tai va, vasara nebuvo viena iš geriausiu, bet tikiuosi kita bus žymiai geresnė!! Sekmės visiems mokiniams per mokslo metus! Ačiū už dėmesį!!                    

                                                                                                                                                   By: Evaldukas_Sarg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Mano 2017 vasara

 

Sveiki! Prieš rašydamas apie savo vasarą turėjau daug ką prisiminti! Ir už tai ačiū jums! Mano vasarą nebuvo tokia, kad važinėčiau po užsienį, bet išvykęs buvau ir savo gražioje Lietuvoje. Pamačiau tikrai daug, tai tie kurie sako, kad Lietuvoje gyventi blogai, tikrai ne jeigu pamatytumėt koks gražus Lietuvos pajūris, kokia graži gamta, tikrai apsigalvotumėte. Vasaros pradžioje mane pasitiko nelaimė, per futbolo treniruotę susilaužiau ranką stovėdamas vartuose, taigi pirmas mėnuo, kaip ir praėjo veltui. Bet neliūdėjau, žaidžiau nuostabų projektą SARG.LT, buvau išvykęs žvejoti, buvau išvykęs į Latvijos skrundą [Patariu apsilankyti] Tikrai įdomus apleistas miestelis ir beabejo graži mūsų kaimynė Latvija. Dar buvau išvykęs į anykščius aplankiau punktuko akmenį, lajų taką, labirintų parką, traukinių muziejų. Patiko tai labai ypač labirintų parke, ten galėjai praeiti 3 labirintus kurie buvo tikrai nelengvi, galėjai pašaudyti iš šratasvaidžio šautuvų, praeiti veidrodžių labirintą, ir nusileisti su padangą. Grįžęs po dienos nepaisidamas rankos lūžio mėnesio gale ėjau į treniruotes [Aišku ne vartininkas buvau] ir žaidžiau futbolą, be kurio nelabai būtu įdomus mano gyvenimas. Kai nuiemė gipsą pasijutau laisvesnis ir išvažiavau maudytis ir buvo labai smagu. Dar birželio mėnesį spėjau nuvažiuoti į Tyrelio Pelkę

 [Patariu apsilankyti] Tai yra vienas iš įlgiausiu pažintinių takų Lietuvoje. Taigi prasidėjo liepos mėnuo. Liepos pradžioje aš išvažiavau į futbolo varžybas dviem dienom varžybose sekėsi neblogai, su komanda išlošėme garbingą antrą vietą. Po varžybų grižęs 3 dienas neturėjau interneto, bet nenusiminiau, su brolių susigalvojom vakarais stalo žaidimų, žaidėm šaškėm, kortom ir buvo smagu be interneto. Kai atgavom internetą aišku pirmiausią ėjau į SARG serverį ir sumušau savo žaidimo rekordą [1000] minučių prasedėjau prie kompiuterio žaisdamas šį projektą, bet ir gailėjausi. Ta diena buvo graži, bet aš sedėjau prie kompiuterio, po to tikrai labai gailėjausi. Po kelių dienų riuošiausi kelioniai į Girulius prie jūros. Išvykau prie jūros ten buvom 3 dienas [Be interneto] ir tikrai patiko antrają dieną buvom prie jūros, o trečiają jau pasibeldė škvalas. Taigi išvažiaves namo ir grįžęs isijungiau SARG projektą, nieko naujo nebuvo tai išvažiavau su draugais žvejoti, žvejojau per naktį ir pagavau mažai žuvų tik 2 žuvis viena svėrę : 1.2kg kita : 900g. Grižęs po ilgos nakties ėjau miegoti, kitą dieną sedėjau prie kompiuterio [Beveik visą] ir laukiau atrankų į darbus, deja jų nebuvo. Po 2 dienų kaip ir kiekvienais metais 13 kartą iš eilės į miestelį pasibeldė ŽAGARĖS VYŠNIŲ FESTIVALIS 2017! Žagarės Vyšnių Festivalis – vienintelis renginys Lietuvoje, kur nemokamai pristatomi aukščiausius apdovanojimus pelnę Lietuvos kino, teatro, džiazo, klasikinės ir populiariosios muzikos laureatai bei žymūs užsienio šalių atlikėjai. Tai buvo labai smagu praleistį laiką, vėl be interneto :) 3 dienas iš eilės buvau be interneto, bet ir ne namuose [Aišku grįžau paryčiais] :D Taigi buvo įdomu pamatyti įvairius atlikėjus, bet ir viskam ateina pabaiga :( Atėjus pabaigai pirmiausia nuėjau miegoti atsikėlęs nuėjau pažiurėti į SARG ir vėl sedėjau beveik visą dieną. Liepos mėnesis ėjo į pabaigą, liepos mėnesio pabaigoje buvo sesės gimtadienis per kurį važiavome į gamtą, buvo išties smagu visą dieną praleisti gamtoje, maudynės, tinklinis, viskas per dieną ir dar be kompiuterio tikrai buvo smagu! Prasidėjo paskutinis rugpjūčio mėnuo, rugpjūčio mėnesį daugiau pradėjau sedėti prie kompiuterio tada kartais nuvažiuodavau maudytis brolis išvažiavo pas podinus. Nebelabai būdavo ką veikti, futbolo nebebuvo, tai liko tik kompiuteris, maudynės. Rugpjūčio vidurį prasidėjo darbai. Gal kurie bute gyvena nepajutę to darbo bulvių lauke [uhh buvo sunku]. Jau žiūrim rugpjūčio mėnuo einą į pabaigą, prasidėjo blogi orai tai dažniausiai praleisdavau prie kompiuterio kur ir išmokau dirbti su PhotoShop nieko ypatingo neišmokau, bet nors kažkiek :) dar buvom išvažiavę apsipirkti mokyklai daugiau pirkau kebabų negu mokyklai daiktų [Juokiuosi], bet didžiausią dalį praleisdavau žaisdamas SARG. Taip ir praėjo mano 2017 vasara! 
 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

MANO 2017 METŲ VASARA

Hi , mano vasara prasidėjo nuo to kad tik baigęs mokykla visus sąsiuvinius sumečiau į lauža ir su chebra iškepėm šašlų , tada sėdau į liektuvą jei žinot kas tai , ir išskridau į Portugaliją įmesiu foto , ten buvau prie vandenyno maudžiausi , vaikščiojau vienu žodžiu faina buvo , bet tik atsibodo.Tada gryžau į LT, čia prasidėjo sarg.lt naktys , nuo ryto iki ryto sedėdavau prie pc ir žaisdavau įvairius žaidimus tai ir cs:go , rust , H1Z1 , aišku ir sargas :D. Iš pradžių dirbau armijoi bet nuo 2017-08-08 DIRBU PD , pas rimčiausia teisėsaugos direktorių :) @Lenny_Mob . Per šią vasara buvo visko ir Doss :D. Susiradau ir naujų draugų @Smetona_Gold , @Tomas_Tomukas , @Beliunas_Justas :D. Beveik didžiają vasaros dalį pražaidžiau sarge , nieko gero nepasiekiau :D. Bet kaip ir manau visi žaidžia vien tik dėl malonumo :D. Ai taip pat buvo įsimintinas įvykis :D , su draugu sugalvojimo pasidaryti dūminę :D , baigėsi tuo kad apdegė grindįs :D , sudegė kelnės :DD , ir apdegau koją nepatarčiau žaisti su kalio salietra :D , nes viskas gali baigtis liūdnokai ;D. Paskui kažkaip vasaros vidurį sugalvojau laikyti motociklo teisęs sakau draugui seni vsio laikysiu jis tik nusijuokė :D. Pradėjau mokytis užpildžiau neaktyvumą , bet pagunda sargui padarė savo :D.Aišku buvau ir prie ežero bet orai nelępino.Vasarą labai greitai prabėgo , atrodo gan ilgą bet yra kaip yra ;). 

 Nuotrauka iš paplūdimio:

Spoileris

2e77e3d0f9abd553e11606490b10fb98472.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

MANO 2017 VASARA.

 

Sveiki, pamačiau jog už savo vasaros papasakotus įvykius dalina prizus, tai pamaniau jog verta papasakoti ir savąją.

 

  • Pirmojo vasaros mėnesio (Birželio) pradžią praleidau ganėtinai paprastai, dažniausiai žaisdavau kompiuterinius žaidimus, maudydavausi ežere arba iki vidurnakčio su draugais būdavau lauke. Tačiau po to susilaužiau koją ir visas veiksmas tęsėsi tik namie. Po to mama nupirko šunį, todėl šis mėnesis tapo man įsimintinas vien dėl to, šuns vardas Smaukas. ( ne Smaukauskis :8_laughing:). Po to koja šiek tiek sugyjo, ir aplankiau Palangą, įspūdžių buvo daug, todėl kažką nufotografuoti net nebuvo minčių. Praleidau kelias dienas ir ant Palangos tilto sutikau Radistus, aišku paprašiau nusifotkint. Pasibuvau, ir grįžau į savo miestą, - Jonavą. Ir šitaip baigėsi Birželis. Šuniuko nuotraukia čia (Veislė: Mėlynas prancūzų buldogas) :11_blush: -
     

    76TH7l2.jpg

 

  • Antras vasaros mėnėsis buvo kiek linksmenis, pirmąją mėnėsio dalį praleidau kieme, visiškai be kompiuterio, o poto, išvykau į Prancūziją, Nicą (France, Nice). Teko paragauti prancūziškų patiekalų, išbandyti įvairios veiklos, pasidžiaugti šiltu oru. Kodėl būtent vykau ten? Todėl, nes ten gyvena mano brolis, o kviečia mane jau gan senai, teko pravažiuoti su Bentley automobiliu. Patyriau daug nuotykių ir žadu kitais metais vėl ten keliauti, laikas praėjo taip greit. Daugumą vakaru su broliu tiesiog linksmai „Kimarinom“ žaisdami žaidimus per Xbox'ą ir valgydami „junk food'ą“. Labai bijojau teroristų atakų, ačiū dievui jų nebuvo. :4_joy:. Po to išvažiavom pabūti trumpam į Londoną. Papasakoti viską, kaip buvo linksma - sunku, tačiau, turiu begalę nuotraukų, kurios gali sukelti įspūdžių ir jums. ( jos apačioje rašinio).

 

  • Nuo pat Liepos 24 dienos iki Rugpjūčio 29 dienos buvau Liuksemburge, taip pat su broliu. Paragavau ganėtinai šlykščiai atrodančių patiekalų, tačiau skonis puikūs. Teko pamatyti kvailą avariją (bus nuotrauka). Teko pasisupti ant karusėlių, nuo kurių teko net vemti :8_laughing:. Praktiškai aplankėme visus liuksemburgo miestus, pamačiau daug kruizinių laivų bei gražių pakrančių. Iki pat Rugpjūčio 27 dienos laikas ėjo nepastebimai, taip pat teko pabūti ir Liuksemburgo festivalyje.  O jau pačią 27-osios dienos naktį kartu su broliu stebėjome Floydo ir Conoro kovą, buvo daug emocijų, tačiau, kaip bebūtų gaila, jis pralošė ;/. Ryte buvau pažadintas brolio, pasidžiaugėme paskutiniomis dienomis ir iškridau namo. Buvau labai pavargęs, todėl jokių nuotraukų iš skrydžio nėra.

Vasarą praleidau ganėtinai linksmai, ėjo laikas nepastebimai, žadu kitais metais vėl skristi pas brolį ir pratęsti kelione po pasaulį :4_joy:.

 

Nuotraukos iš mano atostogų:

 

 

3FHIkKt.jpg4LNzFO0.jpgWCmjF0o.jpgM4cn24j.jpgTUoSZoP.jpgWeAyn5G.jpgng6mCen.jpglZU6b2G.jpgnMoSwrX.jpgraW3uf5.jpgrpemobg.jpgeKsf5rO.jpgnlQd4VC.jpgiiP8W6e.jpgH4mM1sv.jpgzjQkcXp.jpgzPm49yI.jpg

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Mano vasara buvo geriausia, nelošiau SARG'o, buvau ore, internete buvau labai mažai laiko, vos valanda į diena. Buvau Amerikoje, Vokietijoje, Čekijoje.

Pasidalinsiu nuotraukomis, nes tik jas galit pamatyti, o pajusti to ką pajutau aš, tikrai ne :)

 

AMERIKA (/tpls - gyvai buvau): http://imgur.com/a/GmAFU

 

VOKIETIJA: http://imgur.com/a/YzcEg

 

ČEKIJA: http://imgur.com/a/h8vR0

 

(NEREIKIA PRIZO, NORĖJAU TIK PASIDALINTI SU ŽAIDIMO BROLIAIS :D)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

                  MANO 2017 METŲ VASARA

 

Zdarowa, bahūrai kas skaitot,mldc.Krč vasara buvo ypatinga(nlb).Pirma vasaros diena šudukas buvo skystas nes dar jautėsi kaip norėjo mano kūnas keltis 8h ir pėdint į mokyklą,bet ne bahūrai po savaitės acičiuhinau ir supratau kad vasara :D Tada ji man ir prasidėjo,sėdau prie kompo iškart į sargą,pažiurėjau kad dar yra milu biške,buvo apie 40 likę,palošiau su draugais sargą,buvo labai smagu,palošiau taip pora savaičių,poto sarge visi pradėjo žvejoti,aš dar turėjau porą milų,tai pasikėliau iš 40m iki 500m,buvo pelningiausia vasara gyvenime turbūt...Krč poto biški išvariau atostogų į kaimą,pamelžiau karvutę,padraginau su tėvo mašina,tada sėdau prie tėvo kompo ir į sargą bahūrai.Pažvejojau bet į pliusą tik ant poros milų nes ten internetas buvo nulis realiai.Kitą dieną pasikepėm šašlykų,krč suvalgiau 7.3 gabaliukus ir buvo žiauriai skanu.IKI gerai daro.Prabuvau ten porą savaičių,poto grįžau namo,ir pirmas dalykas kurį pasijungiau buvo sargas.Sarge aš ir vėl kaip visada pradėjau šaudyt agurkus ir kepalus,kaip ir visi normalus sarg'o žaidėjai.Po poros savaičių išvažiavom į palangą,ten vos nepaskendau krč,prikolas.Suvalgiau vaflį ir zjbs.Grįžau vėl namo,vėl pasijungiau sargą ir pradėjau daužyt visus kas papuolė.Po kelių savaičių vien sarg'o žaidimo,išėjau į lauką,ir tai iki pardės čipsu poką nusipirkt.Buvo geri čipsiorai,ten tie šašlo skonio,geri.Grįžęs pa5mauk1au,ir vėl prie sarg'o.Čia jau buvo praėją 2 vasaros mėnesiai...Paskutinį vasaros mėnesį,antrą savaitę,aš suvokiau kad už 2 savaičių į šulę...Poto pagalvojais giliai savo mintyse,vėl atsisėdau prie kompo,pasijungiau sargą ir praleidau dar savaitę,Dabar jau likusios kelios dienęlės iki šulės,aš verkiu kai bandau užmigt,bet hey,nieko negaliu pakeist :/ Vasara praėjo gerai,sarge.Per 3 mėnesius nieko zjbs nenuveikiau. :)

By:

-Selas_Giedrelis

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

MANO 2017 METŲ VASARA

Taigi, viskas prasidėjo nuo tai kai atėjo gegužės 31 diena ir po mokyklos visų atsisveikinimo ceremonijų gryžau namo. Po atsisveikinimo su mokyklą, paskutinį kartą susitikau su klasiokais kurių tikriausiai jau nebepamatysiu savo draugų akiratyje. Nuvažiavome pas draugą į namus, atšventėm taip liaudiškai pasakius ir grįžau namo apie 9h ryto birželio pirmos dieną. Birželio pirmą dieną išsimiegojau normaliai, tada atsikėlęs sėdau prie sargo ir taip nuo ryto iki vakaro praleidau prie sarg.lt projekto valandų valandas. Paskui atėjo geri orai pas mane į kiemą, prasidėjo visi darbai, pradėjau pjaut žolę, statyt tvorą, tvarkyt dviračius, liet žolę, daryt vandeniui vamzdžius kur nutekėtu vanduo ir pnš... Maždaug apie birželio 20 dieną, susitikau su draugu ir nuvažiavome prie ežero praleidome gerą dieną maždaug apie 9~ valandas. Grįžęs namo pajaučiau, koks yra vis dėl to tas realus gyvenimas, o ne žaidimas virtualiame gyvenime. Pajaučiau kaip atsibodo žaisti kompiuterinius žaidimus. Apie 10dienų praleidau būdamas vien su draugais, kol vėl neatėjo blogas oras ir sarg.lt nepasikvietė manęs kartu pažaisti šio atgyvenusio ir daug metų gyvuojančio serverio. Liepos 1 dieną gavau bilietus atvykti į Ispaniją, į savo gimtinę, ten kur gimiau ir augau 4metus, bet įdomu kodėl, ne 5 ar daugiau metų, o gi todėl, kad tėvas mano verslininkas ir mėgdavo išgerti, o mama to netoleruodavo, per skyrybas, aš likau gyventi su mama, o brolis kuriam šiuo metu 19 - a metų, liko gyvent su tėvu.

Gavęs bilietus nudžiugavau, viską planavausiu, bet maždaug apie Liepos 20 dieną, iš tėvo mamos į mano mamos telefoną ateina žinutė kurioje parašyta: "Samankovui būklė sunki, problemos su širdimi, nesiūlau sūnui leisti skristi į Ispaniją, nes yra šansų, jog jam liko gyventi visai nedaug". Mama parodė man šia žinutę ir aš pradėjau maldaut, jog tėvas liktu gyvas, jog pamatyčiau jį, kad galėčiau pasikalbėti su juo, kad galėčiau kažką naudingo nuveikti su juo... Kitas 10 dienų praleidau bemiegias naktis, galvodamas apie savo tėvą ir jo kritinę būkle, bet aš nesugebu negalvoti apie tai ir aš tikiu iki šiol, jog viskas bus gerai. Bet tėvas man nėra svarbiausias, nes jis man yra tik biologinis tėvas, jis neaugino manęs iki pat dabar, mane užaugino mano PATĖVIS, kuris bando daryti viską, su kuriuo gyvenu nuo 6 - metų, kuris rūpinasi manimi kaip su savo tikru sūnumi, bet dar ir prie to atėjus patėviui į mūsu šeimą pasikeitė daug kas, ne tik gyvenamasis būstas iš  buto 2 kambarių į namą 5 kambarių, bet ir gavau brolį , dėl kurio darysiu viską, ką darė mano patėvis, kad turėčiau aš.

Atėjo ir Liepos 1 dieną, kai radau laiko šeimai su tėvais kažkur nuvažiuoti, ar dar kažkur kažką paveikti, tai nuvažiavome į Druskininkus, ten pabuvome apie 3 dienas, paskui grįžinėdami važiavome į Zoologijos sodą, bei galų gale grįžome namo apie Liepos 5d. Apie 10 dienų vėl praleidau prie kompiuterio, nes orai buvo tiesiog tragiški, karts nuo karto, nuvažiuodavau pas draugus į kitą rajoną kažką paveikti, paslampinėti ar atrasti kažko neįprasto.

Liepos 15d~ susirašiau su draugu, su kurio nebendravau labai daug laiko, pasirašinėjome, daug kalbėjom ir pnš, ir sutarėm susitikti.

Apie Liepos 20d. draugas rado laiko susitikti, atvažiavo jis iki manęs su motoroleriu(49cc) 2014metų yamaha aeroxu

, ir tik pamatęs aš tave motorolęrį sau į galvą užsirašiau jog tokio dalyko mano kieme labai reikia. Liepos 30d~ susirrašiau su kitu draugu, kuris taip pat, turi motorolerį ir susitarėm susitikt. Atvažiavo jis su Aprilla sr 2017 metų motoroleriu

, pasivažinėjome, praleidom gerai laiką. Maždaug apie Rugpjūčio 3dieną susitarėm visi tryse susitikt. Nuvažiavome iki vingio parko(poilsio zonos) ten pasivažinėjome, davė draugeliai pralekt, viskas normaliai ir nuvažiavome iki Siemens arenos netoli esančios aikštelės. Toje aikštelėje susirinko daug žmonių su motoroleriais, kurie kilno priekinius ratus(vienkes) arba boksuoja ratus(burnoutina), susikalbėjome su vienu žmogum kuris turėjo motorolerį Yamaha BWS Booster 2014

kuris taip pat pamokino mus darytis visokius triukus. Davė draugus savo sr'ą pravažiuot, bandęs kelt vienkę nukritau, gerai, kad kritau ant žolės, tai nieko motoroleriui neatsitiko, tik žoliu prikrito. Kitą rūgpjūti likusį pravažinėjome taip pat kaip ir seniau su motoroleriais, sugadinome daug plastmaskių, bet kaip sakoma iš klaidų mokomes, tai va.

O dabar jau ir aš Rūgpjūčio 30dieną laikau teises AM kategorijos, Vilniaus Filiale regitroje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Mano 2017 metų vasara

 

Sveiki visi Sarg žaidėjai, tai papasakosiu, ką nuveikiau per šią vasarą.

Taigi pradėkime nuo to, kad apskritai į sarg gyvenimą įsiliejau tik liepos mėnesį..,tad ką aš veikiau dar prieš pradedant žaisti sarg'e.

Galiu pasakyti, kad mano vasarą nesusideda iš tos rūtinos, kaip manau daugelį kitų lietuvių, kalbu apie tai:...gerti, svaigalai ir t.t.

Realiai galėčiau pasakyti, kad esu aktyvus žmogus ir nemėgstu sėdėti vienoje vietoje. Man reikia būtinai kažką daryti, veikti, sėdėti vienoje vietoje be jokios prasmės ne mano stilius :).

 

Gerai turėti draugų kompaniją, kurie turi tokių vienodų ( panašių ) interesų kaip aš. Tad pradėsiu nuo birželio mėnesio...Na prisipažinsiu esu Klaipėdietis ir birželį, bent kaip aš atsimenu orai tikrai nebuvo iš geriausių, todėl didžią šio mėnesio dalį praleidome sakykime neįdomiai.., nes veiksmas daugiausiai sukosi apie PC Akropolį, na manau kiekvienas žmogus galėtų įsivaizduoti, ką ten gali nuveikti...tikrai nieko išskirtinaus ir nieko ypatingo, BET pasitaikydavo ir tų dienų, kurį aš labai mėgstu vadinti " Dviratiniu oru " . Ir taip labai didelę savo vasaros dalį praleidau būtent važinėjant su kompaniją dviračiais..gal važiuodavome į Juodkrantę, gal ir į Nidą ( tiesa grįždavom atgal į Klaipėdą su laivu, nes kelias tikrai tolimas ), nepamiršdavome ir pačios Los Palangeles, o kartais ( retai ) nuriedėdavome į Šventąją. Kalbant apie Šventąją jau turime tradicija jog Joninių naktį turime visados suplanavę maršrutą, tai buvo: Klaipėda - Palanga - Šventoji ir atgal namo. Taip teisingai supratote, naktį važiuodavome į Šventąją, o būdavo taip: Kelionės pradžia prasideda 22 valandą, o baigiasi  6-7 ryto, būtent Šventojoje, su visa kompanija sėdėdami ant smėlio prie jūros, klausydavomės rytinio vandens ošimo ir mėgavomės draugiška kompanija. Liepos mėnesį, kaip normalu pasitaikydavo  dar geresnių orų. Na žinoma...Lietuvoje gi būna visko liūtys ir t.t, bet kalbu apie tą orą, kuomet visi žmonės eina prie jūros maudytis, šėlti, žaisti tinklinį, kalbant apie vandens pramogas nepamiršiu paminėti ir tai, kad išmėginau " Wakeboard ", patirtis buvo įdomi, žinoma būkime realistais, jog pirmą kartą išmėginus šia pramogą nemokėsi daryti insane triukų ir t.t, būtent ko išmokau, tai plaukti ant tos lentos ir išlaužinėti posūkius. Be to dar išmėginom plaukioti ant irklenčių. Visados matydavau, kaip kiti žmonės tai darydavo ir iš šono tai atrodydavo labai sudėtingai, bet pabandžius Dovilų karjere sekėsi išties puikiai, puikiai susitvarkiau su šia užduotimi ir viskas išėjo pukiai ir esu tikrai motyvuotas, tai pakartoti dar kartelį.

Kalbant apie rugpjūčio mėnesį dienos eidavo išties vienodu ritmu, nieko naujo nebuvo, tiesiog ta pati rūtina ir visa kita...Na, tačiau šio mėnesio pabaigoje aš išvykau atostogų su savo šeima. Keliones tr.priemonė - automobilis. Kelionė prasidėjo rugpjūčio 26 d, o ji pasibaigs Rugsėjo 09 d. Teisingai supratote, rašau šį laišką pačioje kelionėje Antibes miestelyje. Ir ji tik įpusėjo, kas įvyko per šią kelionę ? Na..taip kelionė ilga su automobiliu iki šio taško, tačiau ką nuveikėme įsimintinesnio, tai važiavome alpių keliu, kuris prasideda prie Ženevos ežero, Thonono mietelyje, o užsibaigia Mentono miestelyje, jeigu kam įdomu, kaip vadinasi šis alpių kelias būtinai juo pasidaliniu " La Route Des Grandes Alpes ", kaip ten rašo " This is the road which you must travel once in your life " ir tai tiesa vaizdai kerintys, žodžiais šio grožio apsakyti tiesiog neįmanoma, nes tu tiesiog privalai nuvykti ten pats ir pamatyti savo akimis. Nusileidę šiuo alpių keliu į apačia prie Viduržemio jūros tikrai pasinaudosime šios jūros privalumais pasimaudysime, pailsėsime ir galiausiai aplankysime dar kelis miestus, kaip: Cannes, Nice, Monaco, Saint Tropez ir dar kitu pakrantės miestų.

Tai tiek iš mano pusės, sėkmės visiems, kurie eis į mokyklą, na, o aš praleisiu viena savaitėlę mokyklos ir eisiu į mokyklą, kiek vėliau, nei kiti mano bendraamžiai. 2017 vasarą man DAR nesibaigė. Iki :).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...