Šis pranešimas populiarus. Kevin_Turner Parašyta Rugsėjo 7, 2017 Šis pranešimas populiarus. Dalintis Parašyta Rugsėjo 7, 2017 (redaguota) Sveiki, visu pirma norėčiau visiems dar kartą padėkoti už tokius puikius atsiliepimus ir vertingas pastabas kuriant pirmąja dalį. Nieko nėra girdėti smagiau kaip, kad šis video sugebėjo suteikti motyvacijos jums labiau telktis į bėglių gaudymą ar karjeros kelią savo teisėsaugos srityje. Lygiai po metų pagaliau išėjo daugelių laukta 2-oji ir greičiausiai paskutinė "The Criminal Catcher" dalis. Filmuką stengiausi palikti kuo paprastesnį nekeliant nežmonišką kiekį įvairių vaizdo ar garso efektų su pagrindu, kad būtu kuo aiškiau ir maloniau žiūrovui stebėti video. Labai viliuosi kad po tokio ilgo laukimo 2-osios dalies, jūsų nenuvilsiu, o mano įdėtos pastangos neliks nepastebėtos ar neįvertintos. Tad tiek šiam kartui, gero žiūrėjimo. PS. Visi pagauti bėgliai buvo nufilmuoti nesurežisavus jų sulaikymą, viskas buvo filmuojama dėl papildomų įkalčių rinkimo ir paties saugumo. The Criminal Catcher I Redaguota Rugpjūčio 12, 2018, redagavo Kevin_Turner 23 2 40 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Tadelis_Litai Parašyta Rugsėjo 7, 2017 Dalintis Parašyta Rugsėjo 7, 2017 (redaguota) Likau nusivylęs galvojau kažką įspūdingo pamatysiu o čia lyginant su pirma serija tai tik pora epizodų atitinka kažką gražiau, bent jau mano tokia nuomonė. @Rokas_Bilzerian greičiausiai pagautas turnerio bičas svkn xDD Redaguota Rugsėjo 7, 2017, redagavo Tadelis_Litai 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Kentas_Ultimate Parašyta Rugsėjo 7, 2017 Dalintis Parašyta Rugsėjo 7, 2017 Ką tik, Tadelis_Litai rašė: Likau nusivylęs galvojau kažką įspūdingo pamatysiu o čia lyginant su pirma serija tai tik pora epizodų atitinka kažką gražiau, bent jau mano tokia nuomonė. Raktinis užtiltines kad kai gaidį pagavo :DDDDDDDDDDDDDD 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Tadelis_Litai Parašyta Rugsėjo 7, 2017 Dalintis Parašyta Rugsėjo 7, 2017 Ką tik, Kentas_Ultimate rašė: Raktinis užtiltines kad kai gaidį pagavo :DDDDDDDDDDDDDD Nea viskas nrml sms atrasinėjau nes negalvojau kad gaudo su nrg nametago gi neturiu pats zn :D 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Pukiz_Lost Parašyta Rugsėjo 7, 2017 Dalintis Parašyta Rugsėjo 7, 2017 normaliai, geras video. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Rokas_Bilzerian Parašyta Rugsėjo 7, 2017 Dalintis Parašyta Rugsėjo 7, 2017 @Tadelis_Litai pažiūrėk nuo 3:50 iki 4:15 xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd BILZEBEST 2 3 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Frozen_Inferno Parašyta Rugsėjo 7, 2017 Dalintis Parašyta Rugsėjo 7, 2017 Neblogai susižiūrėjo, galėjai tik kitokią dainą uždėti. :) Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Kevin_Turner Parašyta Rugsėjo 7, 2017 Autorius Dalintis Parašyta Rugsėjo 7, 2017 (redaguota) prieš 15 minutes(-ių), Tadelis_Litai rašė: Likau nusivylęs galvojau kažką įspūdingo pamatysiu o čia lyginant su pirma serija tai tik pora epizodų atitinka kažką gražiau, bent jau mano tokia nuomonė. @Tadelis_Litai Manau tokia nuomonė turėsi ne tu vienas dėl kelių priežasčių. Kai sukūriau pirmą dalį tai buvo kažkas tokio unikalaus ir nematyto kas ir sudarė jums tokį didelį įspūdį, o jau prieš išeinant antrai daliai jau žinojot ko iš jos tikėtis. Per tuos metus laiko dauguma jūsų jau susipažinot su mano bėglių gaudymo stiliumi ir taip pat serveri atsirado daugiau teisėsaugininkų kurie pradėjo gaudyt bėglius būtent tokiu būdu. Būtent dėl šių priežasčių manau pirmos dalies padarytas įspūdis bus visada didesnis negu antros. Redaguota Rugsėjo 7, 2017, redagavo Kevin_Turner 1 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Gediminas_Rupsys Parašyta Rugsėjo 7, 2017 Dalintis Parašyta Rugsėjo 7, 2017 geras , bet ne toks geras kaip pirmas. Viskas jau labai čia lėtai Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Gediminas_Rupsys Parašyta Rugsėjo 7, 2017 Dalintis Parašyta Rugsėjo 7, 2017 Kaip mano? 1 3 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...