Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Ponas_Yomingas

3tr. priemonė, malunsparniai ir lektuvai!

Įdėjos  

51 balsai(-ų)

  1. 1. Dėl 3 tr. priemonės.

    • 43
    • Prieš, argumentuosiu.
      8
  2. 2. Dėl lektuvų.

    • 35
    • Prieš, argumentuosiu.
      16


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi pasiūlysiu dvi įdėjas.

1. Įdėti 3 tr. priemones, bet ta trečia tr. priemonė, būtų laivas, jachta arba lektuvai(jeigu juos įdėtų). 3 tr. priemonę turėti kainuotu nuo 200 milijonų (kažkas tokio). Laivų, jachtų kainos padidint 3x ar kiek sugalvos valdžia. Kam to reikia: tai padėtų serverio ekonomikai, bei kas turi dvejas mašinas, pvž: SandKing ir Hotring Racer A, ir nori turėtį dar jachtą, tai dabar turėtų parduoti vieną tr. priemonę, kad galėtų įsigyti jachtą, o padarius tokį atnaujinimą, jie galėtų dar atskirai nusipirkti jachtą ar lektuvą(jei juos įdės). Ir taip pagyvintų žaidimą.

2. Įdėtų pirkti malūnsparnius, bei kelis lektuvus. JIE GALĖTŲ SKAITYTIS TIK KAIP 3 TR. PRIEMONĖ!(Remtis pagal pirmą įdėją.)  kainos būtų tikrai nemažos, nuo 200 milijonų ar kaip nusprestų valdžia. Kam to reikia: tai padėtų serverio ekonomikai, bei pagyvintų žaidimą.

Atsiprašau už klaidas, jei tokių yra. :)

Balsuojam, kas prieš argumentuokite!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Dėl pirmos įdėjos esu už, jeigu tarkim 3 priemonės, būtų jeigu turi 2 mašinas, kad galėtum turėt laivą arba motociklą, bet ne liektuvą.

Dėl antros įdėjos esu prieš, jeigu nori naudot lektuvą yra stuntu nuomą. Pasiemi ir naudoji, nereikia nei mokęsčių tų vadinamų mokėt, nei /remont, kad sutvarkyti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

sutinku su visomis idejomis tik tuo atveju kad kiekvieno sios tr. priemones kaina butu bent jau 5milijardai kad labai mazai kas jas turetu ir butu sutvarkyta ekonomika kazkiek

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...