Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

,,Reporterių“ direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, buvo renkamas naujasis ,,Reporterių“ direktorius. Anketų laukiau porą dienų, jų nebuvo tiek daug, kiek tikėjausi, užpildžiusiųjų buvo per du puslapius. Atsirinkdama kandidatus žiūrėjau į tai, kur dirbat, iš karto atkrito tie žmonės, kurie neturi darbo, taip pat, atkrito ir tie, kurie drįso pateikti tas pačias anketas, kurias buvo rašę ir praeituose rinkimuose. Labai liūdna, kad tie gudruoliai net nepasivargina pakeisti žodžių eiliškumo ir viską nupliekia taip pat, kaip ir buvo įkopijavę anksčiau. Vis sulaukiam tokių anketų, kur pavyzdžiui rašot: ,,Jeigu gausiu direktorių įvesiu labai daug naujovių, kurios atnaujins reporterių darbą ir pakels jį į aukštumas“. Ir jūsų sakinys tuo baigiasi, pereinat prie kito klausimo, tai kur tos naujovės? Ką naujo padarysit? Arba rašydami anketas prieštaraujat patys sau.. Sakot, kad labai daug visko padarysit, o kai yra klausimas, ką naujo įnešit į darbą, tai rašot, kad sunku ką nors naujo sugalvoti, tai žodžiu. Pereikim prie kandidatų.

 

P.S labai džiaugiuosi šiais rinkimais, nes pirmieji trys kandidatai rodė nesveiką konkurenciją tarpusavyje, žinoma, Rokas pirmąją dieną šiek tiek atsiliko, bet antroji diena parodė, kad tiek Profaci, tiek Problemas – žino ko nori ir to uoliai siekia.

 

Andrejus_Pupsas – Tvarkinga ir normalaus tipo anketa, realiai neturėjau prie ko prikibti, į visus klausimus atsakei pakankamai išsamiai, pateikei ten keletą idėjų, kurias bandė gvildenti ir kiti, manau, visai nieko mintis apie tą specialų būrį, kuri akcentavai, tad viską susumavus pagalvojau ir nusprendžiau, kad reikia suteikti progą ir tau. Mūsų keliai žaidime susikirto vakare, važinėjai su nuosavu ,,Elegy“, po to lakstei po darbo bazę. Labai gaila, bet nesupratau, ar tu nesitikėjai tapti kandidatu, ar tiesiog nenorėjai stengtis, bet praktiškai visą laiką, kol dariau tave /pzu, tu stovėjai darbo bazėje ir kalbėjai su savo direktoriumi. Vėliau buvai atsijungęs ir prisijungei vakare. Tikėjausi, jog tavo veikla pasikeis kardinaliai, bet deja.. Mačiau, jog sėdėjai g, kai tave vežiojo kažkokia mergina, o po to tu ir vėl vairavai savo ,,Elegy“ ir kėlei jai ridą, važinėdamas lv ratu. Tad šia diena stebėjimai ir baigėsi. Palinkėjimas ateičiai, jei pildai į direktoriaus pareigas, tai ir stenkis, tikėk savo jėgomis, jog esi kandidatas ir rodyk viską, ką gali geriausio, nes po to gali nusigriaužti nagus. Sėkmės.

 

Slabotke_Kentas – Tavo anketa galėtų pretenduoti irgi į vienas iš geresnių, kadangi į visus klausimus stengeisi atsakyti plačiai, bandydamas išdėstyti savo poziciją ir pasirodyti iš geriausios pusės. Šiek tiek pasirodė keistos tavo idėjos, nes nelabai įsivaizduoju jų praktinį pritaikymą žaidime, pavyzdžiui su tuo skirtingu kainoraščiu.. Vargu ar jis pasiteisintų, bet galiu pagirti už tai, kad bent stengeisi ir galvojai ką nors naujo. Pirmąją stebėjimo dieną buvai, sakykime, vienas iš aktyviausių darbuotojų. Rinkai visus iškvietimus, kokie tik buvo, važinėjai su nuosava ,,Comet“, padėjai serverio žaidėjams, kuriems reikėjo pagalbos. Tiesą pasakius, anksčiau tavo tokios pagalbos nesu mačiusi, arba nepastebėjau, todėl pasirodė, jog tai darai dirbtinai, bet jeigu ne, tuomet pagirtina, kad nori būti paslaugus. Vakare, kol stebėjau su savo paskyra, tai arba dirbai, arba važinėjai su darbinėmis mašinomis, ar skraidei su admin lėktuvais bei darbo. Po to, kai nuėjau į kitą paskyrą, mačiau, jog ėjai žaisti žvejybą, paskui pats organizavai event, karts nuo karto paimdavai iškvietimą, važinėjai vėlgi su darbinėmis mašinomis, o vėliau žvejojai su serverio žaidėjais. Šią dieną pražaidei apie 400 minučių ir paėmei apie 50 iškvietimų. Antrąją stebėjimo dieną tave sutikau jau praktiškai nuo ryto, tada jau buvai pražaidęs apie 600 minučių. Iš karto dirbai, prašei reklamų. Vėliau vėl susitikom vakare, bet tada jau kiek mačiau, žaidei tankų kovose. Tavo aktyvumas šią dieną buvo nesveikas.. Aišku, ėmei iškvietimus kaip ir vakar, skelbei ten apie teikiamą pagalbą, žvejojai, užsiiminėjai savo asmenine veikla, vėl dirbai ir taip sukosi karuselė. Per šią dieną tavo aktyvumas buvo virš 1000 minučių ir paimta apie 80 iškvietimų. Trečiąją stebėjimo dieną vėlgi dirbai, paskui tave vežiojo su Sandkingu, organizavai eventą ir vėl dirbai. Žodžiu, apibendrinant visą tavo kandidatūrą galiu pasakyti taip, esi šaunuolis, tačiau su Arnu pagalvojom, jog esi naujokas, bendros patirties labai daug neturi, reporterių patirties turi daugiau nei pusę visos patirties, bet vis dėlto, nelabai įtikinai, kad esi pasiruošęs šiam postui. Nors ir žaidime lenkei visus, žaidei praktiškai be perstojo, tačiau savo anketa leidai suabejoti tavo sugebėjimais ir ryžtu. Labai nepatiko tavo šis sakinys: ,,Bet visgi norėtųsi kažką pakeisti, kažko naujesnio ties šia tema, na jeigu pasieksiu direktorių tai tikrai bus verta rimtai susimąstyt.“ Jeigu tu jau pildai į šias pareigas, tai tu iškart turi žinot, ką tu gali pasiūlyti naujo, turi tikėti savo jėgomis, kad GAUSI, o ne ai bus kaip bus, gal gausiu, gal ne. Žodžiu, nepasiduok ir sėkmės tau kitą kartą.

 

Rokas_Problem – Reporterių veteranas, todėl pamačiusi tavo anketą nusišypsojau. Šio darbo patirties turi daugiausiai, esi buvęs valdžioje, todėl kaip ir rašei pats, puikiai išmanai šio darbo specifiką, šio darbo privalumus ir trūkumus. Patiko, jog tavo anketa buvo tvirta, aiški ir parodei, jog žinai, ko nori ir ką gali padaryti, jei gausi šio darbo valdžią ir vėl. Pirmosios dienos stebėjimai buvo tokie, jog tave sutikau patį pirmąjį, dienos metu jau žaidei sargą, dirbai, ėmei iškvietimus. Daugiau kažko ypatingo nepastebėjau, tikėjausi tave sutikti dar vakare, bet mano viltys nuėjo šuniui ant uodegos ir tu neprisijungei. Patikrinus /visidarbuotojai2 mačiau, jog šią dieną pražaidei 148 minutes ir priėmei 21 iškvietimą. Mūsų keliai antrąją stebėjimo dieną susitiko kaip ir su kitais, vakare. Tada važinėjai su nuosava tr. priemone, vežiojai draugą lyg ir, skelbei apie būsimą eventą ir rinkai iškvietimus, skelbei skelbimus. Pagrinde viskas, ką mačiau tave šiandien veikiantį, tai uoliai dirbai, ėmei iškvietimus ir važinėjaisi. Kol būdavau on, nereikalinga veikla neužsiiminėjai. Per šią dieną pražaidei beveik 500 minučių ir susirinkai virš 30 iškvietimų. Šiandien nenusileidai ir tu. Taip pat rodei, kad esi aktyvus, kad užpildei ne veltui, matėm, jog buvai gavęs mute, neaišku ar free, ar ne, bet tai tau netrukdė dirbti ir siekti užsibrėžto tikslo. Mačiau, jog pražaidei beveik 400 minučių ir susirinkai apie 60 iškvietimų.

 

Jim_Profaci – Anketa, sakyčiau, pati geriausia iš visų, kurie apskritai pildė į šio darbo direktoriaus pareigas. Labai patiko, kad nepatingėjai ir viską plačiai ir aiškiai aprašei. Pateikei tikrai nemažai naujovių, kurios man patiko. Buvai pas Mister_Sniper pavaduotojas, realus kandidatas į direktoriaus pareigas, tačiau dėl neaiškių priežasčių juo vis dėlto, netapai. Todėl pagalvojau, kodėl gi nesuteikus tau šanso pasirodyti pačiam. Pirmąją stebėjimo dieną susitikom žaidime maždaug link vakaro, truputi dirbai, po to kiek mačiau, tai kolega Slabotke_Kentas tave vežiojo, kol buvai afk, paskui vėl grįžai į žaidimą, pavažinėjai su nuosava mašina ir nuėjai žaisti tankų kovų, kai ši veikla atsibodo, nuėjot su draugu pažaisti pool‘ą. Vakarop tavo veikla pagerėjo, vietoj to, kad užsiimtum asmenine veikla, dirbai, ėmei iškvietimus ir skelbei serverio žaidėjų skelbimus. Po kiek laiko atsijungei, tačiau tave pavyko dar sutikti apie dešimtą valandą, kadangi jau vargiai kas kvietė reporterius, tai tu tiesiog važinėjai su nuosava mašina. Per pirmąją stebėjimo dieną pražaidei apie 300 minučių ir priėmei 25 iškvietimus. Antrąją stebėjimo dieną tave sutikau tik vakare, mačiau, jog važinėjai su nuosava mašina, po kurio laiko atsijungei ir nemačiau, ką doro veiki. Po kurio tai laiko vėl prisidirbai, kartais dirbai, o šiaip važinėjaisi su mašina, kiek teko matyti. Patikrinus tavo šios dienos aktyvumą, jis buvo neblogas, pražaidei 420 minučių ir priėmei 50 iškvietimų. Trečiąją dieną nenusileidai niekam ir toliau dirbai, buvai aktyvus, imdavai iškvietimus ir aptarnavai klientus, kai tikrinau aktyvumą, tai jis buvo virš 300 minučių ir susirinkai virš 30 iškvietimų. Sveikiname su direktoriaus pareigomis, tikimės, kad visos idėjos, kurias aprašei savo anketoje, atneš tau naudos, o svarbiausia, bus įgyvendintos. Žiūrėk, pateisink savo lūkesčius ir valdyk reporterius taip, kaip priklauso. Begalinės sėkmės, entuziazmo ir užsidegimo siekiant užsibrėžtų tikslų. Sveikinimai.

 

 

Abiejų aktyvumas buvo praktiškai vienodas. Stebint Jus būdavo sunku persiplėšt, kurį stebėt, kurio veiklą žiūrėti. Per tris stebėjimo dienas tiek vienas, tiek kitas, pražaidėt apie 1100 minučių, abu surinkot apie +- 112 iškvietimų. Buvo nerealiai sunku apsispręsti, kuriam iš Jūsų duoti direktoriaus pareigas. Abu turit savo privalumų ir trūkumų. Vienareikšmiškai Rokas turi daugiau patirties už visus apskritai pildžiusius, bet pripažinsiu tai, kad Roko anketa buvo ne tokia gera, kokios aš norėjau, realiai, jeigu nežinočiau, Rokai, kas esi, tai kaži ar būčiau paėmusi į kandidatus. Profacis parašė labai stiprią anketą, patirties turi kur kas mažiau, bet valdžioje būvęs, kaip čia kas, žino, todėl pasitarėm su Arnu ir nusprendėm, kad turėtume tau suteikti šansą. 

 

2i0r7du.png

  • Patinka 5
  • Ačiū 3
  • Haha 1
  • Sutrikęs 8
  • Liūdnas 1
  • Už 27
  • Prieš 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...