Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Augis_Kinkikas

Tr.Priemones tobulinimas

Taip / Ne  

84 balsai(-ų)

  1. 1. Taip / Ne



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi, noriu pasiulyti tr.priemones tobulinima. Kam to reikia? Na  visu pirma tai serverio pavadinimas turi zodi "Realus" gyvenimas, tad kodel nepriartejus arciau sios reiksmes?
Suprantu jog tai buvo siulyta begales kartu, bet visgi visiem pritrukdavo detaliu, ir sia ideja igyvendinti buvo beveik neimanoma, as viska gerai apgalvojes nusprendziau isreiksti savo mintis cia.

 

Trumpas video kuris duos jum ideja kaip viskas mazdaug vyktu. (Suprantu jog kaikurie galbut sakys cia MTA ne SAMP, nera skirtumo, sampe galima padaryt kazka panasaus)

 

 

 

 

 

 

 

Siame video matote kaip viskas mazdaug veiktu. Zinoma, nenorim matyti serveryja erdvelaiviu tai viskas turetu savo limita.

Tr priemones nuo 150km/h galetu pagerinti savo masiniuka iki 50km/h+
Tr priemones nuo 200 km/h galetu prideti tik 30km/h+
Infernus / hra galetu prisideti tik 20km/h 

 

Taipogi video pastebejote, jog pati pirma dalyka ka patobulinau tai buvo greitis, patobulinau iki maksimalaus greicio, bet tr priemone kaip vaziavo 165 taip ir vaziavo. Kodel? Nes transporto greitis priklauso ne tik nuo grecio patobulinimo, bet ir nuo isibegejimo bei vejo pasipriesinimo. Tad tai reikstu jog serveryja nebus lengva tureti gera bolyda, prireiks daug pinigu. Taipogi reikia padidinti kainas, tai priklausys nuo sios systemos kurejo, kainos turetu but nemazos ir jos manau turetu kilti, pvz:

Elegant gerinimas: 1km+ =  5m, 2km+ = 11m... (su kekvienu kilometru prideti po 6m,7m,8m... Ir taip toliau)
Greitu masinu gerinimas: Butu zymiai brangesnis: 1km+ = 9m, 2km+ = 21m... ( Kaina priklauso nuo pacio kurejo)

 

Ka butu galima gerint?

Tr.Priemones maximalu greiti
Tr.Priemones Isibegejimo greiti
Tr.Priemones pasipriesinima vejui
Tr.Priemones sukibimą ( tai butu skirta labiau greitom masinom, kad butu imanoma suvaldyti, gerinti labai smarkiai to nebutu galima kad nepradetu vartytis)

 

Kam to reikia?

 

Visi zinome jog ekonomika serveryja yra tragiska, bet savaime aisku jog jokio restarto nebus nes daug zmoniu ilgai uzdirbinejo tuos pinigus. Pridejus sia systema daug kas pradetu tobulint ju bolydus, labai daug pinigu iseitu ir ekonomika baisiai sugeretu, pinigas vel turetu reiksme kadangi daug kas investuotu i ju tr.priemones.

Ir nepamirskime Drag eventu, kas atsitiko jiems? Pries daug metu tai buvo vienas pagrindiniu eventu, zmones suvaziuodavo su Jester, Elegy ir net gi su Club masiniukais, bandydavo savo jegas nors ir neturedavo sansu kai privaziuodavo turtingesnis asmuo su Infernus. Praejus kuriam laikui po sios systemos viskas pasikeistu, Net ir masinos kaip Elegant turetu sansa laimeti pries masinas kaip Bullet. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pirmą kartą girdžiu bet nesveikai patiko pati įdėja, pvz. nusiperki lėta mašina ir nori kelt iki /top10 lentelės, bet su tokiu lėtu greičiu labai ilgai užtruks, tai pasitobulini iki normalaus greičio ir hujarini tą ridą, dar pritarčiau jeigu mechanikai galėtų įdėt tau tą 1km ir t.t., nes jie daugiau pinigų uždirbtų tai čia + jiems būtų. Ir pats galėtum su lievesne car bšk greičiau važinėt, smagiau būtų. Didelis + ir ekonomikos gerinimui, nes manau tikrai daug kas pirktų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas, šiaip idėja tai tikrai nebloga, bet manau reikėjo pagalvot apie tai, kad jeigu tarkim, imant mašina ,, Mesa " jos max speed ten 155km/h ir jeigu +1km/h - 9m tai kokia jos kaina būtų jei sudėtum viską max ? gi kiti žaidėjai net nežiūrėtų ten nes jos kaina iš ~ 50k ( nes nauja ji lyg 50k kainuoja) iškiltų iki bilijonų :D 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

uŽ, būtu šaunu iš tikro chipuoti mašinas t.t, kaip tik nori. būtu kažkas tikrai arčiau realybės,.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...