Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Edis_Citizen

TRV baldų vežimas

Kaip manote ar šis dalykas paįvairintų žaidimą?  

103 balsai(-ų)

  1. 1. Kaip manote ar šis dalykas yra reikalingas serveriui?

    • Taip, manau tai paįvairintų žaidimą.
    • Ne, manau šis atnaujinimas nereikalingas


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi,

 

Noriu su jumis pakalbėti apie vieną iš serverio darbų, kaip jau supratote tai TRV. Viskas labai paprasta, šiuo metu TRV turi labai ribotą darbo pobūdį - kai nėra užsakymų (narkotikų ar ginklų), jiems lieka tik vienas pasirinkimas - vežti automobilius. Tačiau pavežiojus mašinas 3-4 dienas iš eilės dažniausiai prasideda darbuotojų migracija į kitus darbus. Tačiau ką aš siūlau? Šiuo metu gan populiaru statyti namus, kurti darbo bazių interjerus, visus baldus gaunate iš baldų parduotuvės? Bet iš kur tie baldai atkeliauja? Tad aš siūlau suteikti TRV galimybę vežti baldus į baldų parduotuvę ir taip paįvairinti TRV veiklą bei pritraukti daugiau darbuotojų.

 

Galima pasikrovimo vieta : 

Spoileris

08b107d8622c830f9a533f809160d2e6865.png

 

Galimas baldų vežimo transportas (Kurį būtų galima pakeisti vietoje dabar esančio ir nenaudojamo Linerunner)

 

Spoileris

98915a945b33663d90729e583f58ab5c755.jpg

 

Pasikrovimo vieta ir transportas yra tik pavyzdžiai ir galimi variantai. 

 

 

Baldų pasikrovimo principas galėtų būti panašus į automobilių pasikrovimą, nes vežant po vieną baldą tokį didžiulį baldų asortimentą laikyti nuolat užpildytą būtų beveik neįmanoma. Visdėlto būtų galimas pasirinkimas atvežti tam tikrą konkretų baldą, jei pirkėjas jį norėtų užsisakyti. Baldų užsakymams iš serverio žaidėjų būtų galimas užlipus ant "Pick up" baldų parduotuvėje.

 

Tad kviečiu visus balsuoti ir išsakyti savo mintis, pateikti pastabas ir pasiūlymus.

 

 

 

 

Idėjos iniciatoriai :

@Eris_White

@Eimas_Mazda

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Idėja gal ir nebloga, kadaise ji buvo siūlyta, tačiau to buvo atsisakyta vien dėl to, nes tikrai nebūtų įmanoma vien TRV užpildyti visų baldų skaičių, kuris yra dabar asortimente.. Paskui būtų taip, kad neišeitų nusipirkti baldo, kurį nori, nes jo nebūtų, o TRV sakykime, tuo metu, negalėtų atvežti, nes arba vežtų ginklus/narkotikus, arba tiesiog nedirbtų.. Siūlyčiau gal tada tiesiog padaryti taip, kad bent dalis baldų automatiškai pildytųsi, o kitą dalį galėtų vežti TRV, sakykim tuos, kurių mažiausiai reikia, bet juos kartkartėmis perka žaidėjai. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 4 minutes(-ių), Edvinas_Kebabas rašė:

Ar jum neužtenka pinigų kuriuos gaunat iš narkotikų/ginklų? Čia dabar gausis taip jog nebeapsimokės pirkti sklypų, nes baldų kainos nemažos, o dar ir jum mokėt reiks. Tvirtas Prieš

Esmė nėra piniguose, o papildomoje veikloje. Šiuo metu TRV darbuotojai už transporto priemonių atgabenimą gauna - 10'000. Ar tai galima pavadinti milžiniška suma?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 11 minutes(-ių), Edis_Citizen rašė:

Esmė nėra piniguose, o papildomoje veikloje. Šiuo metu TRV darbuotojai už transporto priemonių atgabenimą gauna - 10'000. Ar tai galima pavadinti milžiniška suma?

Sakai esmė ne piniguose? Aš duodu 100proc kad jei šį atnaujinimą padarys tai susigalvosit kainoraštį ir norint kad baldą atvežtu jum turės paduot pinigus. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 39 minutes(-ių), Domukas_Gatvinis rašė:

Ko tu čia viskuom nepatenkintas? Tau kažkas tinka šitam gyvenime? Apie atnaujinimus kalba, o jis apie savo pinigus. Emigruoji po visus darbus, bandai prinert, bet neišeina ir palieki. Poto ateini ir šūdus rašinėji tam forume.

-------------------------------------

Aš asmeniškai už, man patiko! :)

Pirma karta kazka protingo pasakiai!!! :0

O siaip tai uz

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...