Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Andrey_Bronislav

Dar vienas pasiulymas skirtas atgaivint mafijas / gaujas

nu dw balsuok  

166 balsai(-ų)

  1. 1. Ar pritari siai idejai?

    • Taip
    • Ne,komentaruose parasysiu kodel.


Rekomenduoti pranešimai

 

641398b853837882dd8a308536725582733.jpg

 

 

Siulau mafijom ir gaujom dvigubai sumazinti star gavima uz nuzudyma.Kam to reikia? O tam, nes dabar matau kaip niekas i tas gaujas ir mafijas neeina, net i dyrika pildo vienetai.Padarius sita atnaujinima,manau tikrai daug kam mafijos ir gaujos pataptu patrauklesniais darbais, kuriuose gali biski laisviau pasaudyt mieste, daryt tai ka mafijozam priklauso - baugint serverio zaidejus. Tada jie su mazesniais apribojimais galetu laisviau išsiliet , kelt chaosa, teisesauga turetu daugiau darbo nes dabar tuoj ir begliu nebebus  su tokiais atnaujinimais.
 


p.s tie kurie sakys kad zaidejai kurie nori dm tegul eina i tpdm tai patys suprantat kad tpdm yra tpdm o saudyt pvz sf centre yra kas kitka ir kurie balsauojat pries argumentuokit

 

 

 

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nu mano nuomone reikia šito, nes bus daugiau veiklos ir patiems mafijozams ir teisėsaugai, daugiau žmonių eitų į mafijas, jeigu gautu mažiau star'ų už nužudymus, būtų daugiau grobimų ar kokių nors streikų. Dabar kiek žinau kai dažnai žudai žmones tai už kiekviena nužudymą gauni daugiau star, tai va ir šita sistema reiktų sutvarkyti tada su šitu atnaujinimu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...