Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Airis_Dewy

Franklin_Haze

Rekomenduoti pranešimai

Labas vakaras, atsakysiu į skūndą vietoj Franklin Haze, kadangi jam atimtos rašymo teisės, tačiau kopijuosiu jo parašytą tekstą.

Labas Airi,

Nežinau kuo aš tau taip nepatinku, kad į b-list'ą nori mane įdėti dėl vienos netyčia išautos kūlkos, lyg ir nieko nesu tau padaręs, kad net dėl menkiausios mano klaidos mane nori sužlugdyti.

Sakysiu tiesą, meluoti nenoriu nes man tai nėra naudos, tiesiog žinodamas, kad pasakiau tiesą būsiu ramia sąžine. Tada kai būvau prie San Fierro kalno ir taip sutapo, kad ir tu tenais būvai, bevaikščiodamas ir laukdamas kolegos, kuris turėjo atvažiuoti pradėjo "laginti" strigti internetas, tiesiog lengviau pasakius pakilo PING, tačiau problema ne tame.. o tiesiog kalbėjau per Discodą su kolegomis, ir padėjau ranką ant klavietūros ir netyčia paspaudžiau pelytę, kas to pasakoje išovė kūlką, kalbu apie pelytę, kuri yra ant loptopo orginali prie klaviatūros. Nežinau ar vien dėl vienos netyčia išautos kūlkos galima žlugdyti žmogų. Žinoma atsiprašau dėl savo klaidos, kurią padariau netyčia, padedamas ranką ant pelytės, rašydamas kolegai. Turbūt klausi, kodėl tada išovus kūlką tu apsisukai ir važiavai link manęs ir aš padariau teleportą ? Nors ir juokinga gali būti kažkam, tačiau išsigandau, kad gali supykti ir stengiausi pasišalinti iš šios vietos, nes nežinojau ką ten sutiksiu. Tiesiog nepagalvojas padariau teleportą, vietoj to, kad tavęs sulaukias kol davažiuosi ir atsiprašyčiau. Todėl labai atsiprašau, kad sugadinau tavo automobilio būklę bei darbo veiklą sutrigdžiau.

Paiškinau viską kaip viskas įvyko, čia jau lieka jums tikėti arba ne, suprantu dauguma sakys, kad tai yra tiesiog eilinis "atmaz" Tačiau taip nėra, sakau tiesą ir mano sąžinė švari, taigi Mielas Airi bei "Skūndų" prižiūrėtojau, palieku jums spresti ką darysit dėl mano teisėsaugininko ateities.

Geros nakties.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pirma, video matosi jog po šūvio pritupi, tai jau praodo jog ne "miss click" antra pradedi bėgt ir padarai tp, nors ir sakai jog išsigandai velniai žino ko bet tu jau buvai suprates kad papuolei i bėda. Priežastis kodėl rašau skunda ir kaip rašai žlugdau tave dėl menkos klaidos, tai net nekėtinau taves žlugdyt ir rašyt skunda iki tol kol aš tau neparašiau i sms kad (aj aj aj aj aj), (breiksmis saudymas 3men b-list) o tu pradėjai rašyt; nešoviau, man lagino, aš neklatas. Jei būtum parašes sorry pasitaiko juk ir tu taip daręs, butume tiesiog pachatine ir pasijuoke, kadangi nei tu man ką padariai nei aš ka prieš tave turiu. Mes juk žmonės, klystame, bet jei suklydai sugebėk tai pripažint ir bent jau nemeluot.

Nemėgstu kaip meluoja i akis ir bijo pripažint savo veiksmus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sutinku klaida padares ir nesistegiu "mazintis" del tos zinutes taipat atsiprasau,  tik nebezinau ar sis atsiprasymas kazka sako,  bandziau gintis,  "lyg nieko nepadares'' bet cia buvo skubotas variantas,  kadangi patinka teisesaugininkodarbas ir nenoriu jo prarasti,  todel meginau pirmini ir turbut lengviausia varianta,  taigi ponas Airi atsiprasau uz savo veiksmus ir tikiuosi viskas gali praeiti draugiskai :) 

Tave geriu kaip buvusi Swat direktoriu,  kuris nepasisiukslino,  todel nenustembu, kad taves nebestebina tokios klaidos. 

taciau labai stengsiuosi, kad si klaida nepasikartos. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...