Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Vika_Broom

Elektroninės cigaretės

Elektroninės cigaretės.  

69 balsai(-ų)

  1. 1. Kaip manote gera įdėja?

    • Taip, man visai patiktu.
      34
    • Ne, o kam reikia? Paliksiu atsakymą, kodėl nenoriu apačioje.
      35


Rekomenduoti pranešimai

Žinau, nors gali tai atrodyti labai kvailai, bet aš manau, kad jau Sarg'ui reikėtu išbandyti kažką naujo. Aš manyčiau Sarg'ui reikėtu bent išbandymui padaryti elektronines cigaretes. Jos sakykim gali būti pardavinėjamos parduotuvese, bet būtų brangesnes už paprastas cigaretes. ( Būtų gerai, kad įdėtumet paprastas cigaretes)

 

Efektai: Elektroinių cigarečių efektai galėtu būti paprasti: svaigulys ( kai bus mg, papildoma informacija apačioje., truputį givybių nuėmimas paskui jų gražinimas.

 

Kur rasti?: Elektronines cigaretes nebūtu įmanoma nusipirkti iš narkotikų prekeivių, o būtų įmanoma tik paprastuose parduotuvese arba būtų prideti atskiri pastatai.

 

Kaip naudoti?: Taip pat kaip paprastas cigaretes.

 

Papildoma informacija:  Jei išsikrauna elektronine cigaretė, būtų įmanoma ją pasikrauti namuose, gaujose ir pan. ir krauti reikėtu tik 1min. Skystis: skysčio būtu įmanoma pasiimti tose pačiose parduotuvese, bet jie irgi būtų brangus ( naujokams). Ir kaina skysčio priklauso nuo sakykim pačio gamintojo pavizdys: "Just" skystis 300000 eurų. Ir jų kainą priklauso nuo tiek iki kiek atsiras dūmų iš elektroninės cigaretės. Pačios elektroninės cigaretės priklauso nuo gerumo ir kokybes, mod'ai brangesni ir patys suprantate. Galėtu elektroninės cigaretės atrodyti geros grafikos. Iš pradžių siūlau padaryti kaip bandymą, o paskiau jau klausti ar patiko ir pan. jei nepatiko pinigai sumokėtas už elektronines cigaretes GRAŽINAMI.

 

 

Jei turite klausimų komentuokite.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...