Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Tomas_Geradaris

SARG.LT po 5 metų

Serveris po 5 metų:  

81 balsai(-ų)

  1. 1. Serveris po 5 metų:

    • 1 variantas
      4
    • 2 variantas
      45
    • 3 variantas
      27
    • Išsakysiu savo nuomonę.
      5


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. I galva sove mintis. Zvelgdami i dabartine projekto padeti, galime susidaryti nuomone, jog serveris gyvuos dar ne vienus metus. Kaip jus manot, sargieciai, kas laukia serverio po 5 metų?

 

Mano nuomone yra trys galimi variantai:

1. Dabartinis serveris bus pertekes atnaujinimu ir jame niekas nebezais, bus sukurtas “Sarg oldschool” serveris.

2. Serveris zlugs del su*istos ekonomikos, veiklos trukumo ir kasdienes rutinos jame.

3. Projekto administracija bus suinteresuota palaikyti auksta zaideju skaiciu serveryje ir skirs jam daugiau laiko, diegdama butinus, zaideju siulomus atnaujinimus siekiant spresti auksciau paminetas problemas. Serveris klestės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pasilikčiau prie trečiojo varianto. Tikrai nemanau, ar savininkams verta bus grįžti prie senesnio žaidimo, kai tiek daug laiko skirta ir padėta ant atnaujinimų, o jie tiesiog tada prankytų. O dėl ekonomikos tikrai irgi taip nenutiks, kadangi ji jau dabar galutinai sušikta, bet žaidėjų skaičius nekito (nekalbu apie dabartinę situaciją dėl orų).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Mano nuomone ilgai negyvuos jau sargas, nu tipo jo vasara, orai, bet prieš 5 metus vakarais būdavo 500 žaidėjų, ir dar 50 bandydavo prisijungt, nes limitas buvo 500, o dabar skaičiai dvigubai jei ne trigubai mažesni, vakarais vos 250 žmonių susirenka, ir taip čia nebėra ką veikt, žlunga čia ir darbai visi ir ekonomika, ir realiai kas iš tų atnaujinimų, nes aš nemanau kad išvis yra įmanomas atnaujinimas kuris vėl pritrauktų vakarais po 600 žaidėjų dar kokiem 2 metam, žlunga ir pats sampas, greit miręs žaidimas bus, tai hanui pritariu kad tiesiog reikia pereit ant gta5 kokio

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 2 minutes(-ių), Frozen_Inferno rašė:

Visų ko paklausiu kas leavino atsako tapatį - nebėra ką veikti kaip anksciau, taprasme anksciau viskas buvo taspats bet per tiek metu atsibodo... jei net per 8 metus visi darbai be pakvietimo yra tik vazineti po miesta..

ne darbuose be pakvietimo problema, turbut pats supranti, kad problema ta, kad tiems, kurie ilgiau cia zaidzia, jau atsibodo viskas

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 minutę, Paul_Silver rašė:

ne darbuose be pakvietimo problema, turbut pats supranti, kad problema ta, kad tiems, kurie ilgiau cia zaidzia, jau atsibodo viskas

tai jo, as tik kaip pavyzdi daviau, kad pvz ateina naujokai ir vazineja su limuzinu be tikslo... pavyzdziui zaliam ten darbai ble gaisrininkas i hata gali isilauzti, isgriauti sienas ir uzgesinti gaisra, prisipilti vandens prie gatves tuose cisternose. O šeip pats lošiu nuo 2012 metų ir ką pastebėjau... Ankščiau reporteriai be pakvietimo buvo, poto tapo su, furistai irgi tapo su pakvietimu. O kalbant apie mafijas ir gaujas tai niekas nepasikeitė.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...