Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Khalis_Monro

Dėl komandų /taisyti /gydytis ir t.t

Ar reikalingas dalykas ?  

32 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reikalingas dalykas ?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki Sargaičiai kaip jau pastebėjot sargas po truputi atsigauna galima pasakyt, tai teisėsauga tai bėgliai gauna pranašumą vienas prieš kitus, bet ir matom kad padaugėjo veiksmo su drive by tom, todėl manau bus dar vienas labai reikalingas dalykas tai yra padarom kad komanda /taisyti /gydytis /heal /tpls ir visus tuos teleportus galima būtų naudoti kas 3-5min, kam to reikia ? O tik tam kad žaidimas taptu įdomesnis atsirastu daugiau bendradarbiavimo, žaidėjai pradės aktyviau pirkti iš mechanikų raktus tam kad taisyti savo mašinas tarkim kai gaudo bėglius arba bėga.

 

 

žaidėjų nuomonės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

@Andrey_Bronislav ir bronius ir as siulem jau sita... bet 10 metu mokyklinukai verkia, ir labai pergyvena del tokiu dalyku... aisku toks update pagyvintu zaidima, kad bent jau ne kas 3-5min, bet bent kas 1min tai tikrai idomiau butu, nes dabar su adminu healinies ir neidomu gaudyti, o manau po tokio update begliai galetu atsisaudyti :) Visapusiskai uz..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

dėl tp nelabai sutinku, nes pvž jeigu iškvietimas tu kitam mieste, ir esi ką tik padaręs tp, tai laukt tą vieną minute kol tp galėsi, ar važiuot kai važiuot daxuja, bet šiaip už

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...