Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Frozen_Inferno

Quad_Core

Rekomenduoti pranešimai

  • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: @Quad_Core
  • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: INV + WH
  • Ar žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: TAIP
  • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]:
     
  • /info lentelė: Video yra ties 17 sekundę.
  • Nurodyti sekundžių/minučių intervalą, kur žaidėjas cheat'ina : 0:11 - 0:16 3 kulkos nelipo, prieš tai šaudė ir pataikė, tai negali būti, kad lagino, tiesiog pamiršo išjungti INV
  • 0:25 pradeda šaudyti per sieną į ernestas_verticcal, poto video gale padariau /pzu ir jokio /sekti nebuvo pasidaręs tai gali neatmazint.

 

Papildau: Kur tu daug žmonių matai prieplaukoj, kai niekas net pro duris nebuvo išlindęs, kai tu šaudei pažiūrėkit per video [srd, diamond] ir kai padariau /pzu verticcal tai kažkaip tik jis vienas testovėjo [verticcalas] ir šaudei į šonus, o ne tiesiai, nes ten judėjo verticcalas, o tu jį su aimu nutarginai per sieną beto per /pzu kai padariau jis ten pat stovėjo, kur tu šaudei per video. P.S Gariunu vierxas, tave cia nebilys frozenas tokiu prikolu išmokino? Ar tik nebūsi, tas kurio motina gariūnuose stovi nuo 5 ryto ir pardavinėja tymkes, kad tave išmaitintu?? Beto tu man i fb rašei is kur faikiu gauti apie ka mes kalbam.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

;ddddddddddddddddddd Zdr ,

 

  0.11 - 0.16, del 3 nelipusiu kulku: 1 kulka nelipo del to kad buvo zaidimas trumpam uzsifreezines, matosi kad vietoj stoviu ir nejudu ( paziurim pinga ir losta , losiu ant mob duomenu nes jusu teletabiu mafija megsta ddosint). Toliau 2 kulkos nelipo del animaciju bugo + pridėkim pinga ir losta.. Man rode kad as atsistojes uz sienos, o tau per /pzu rode kad as dar vilos viduj. Nebutu buve tolko spaust inv su full hp lol.  0.29 tiesiog saudziau i siena, nes zinojau kad daug zmoniu prieplaukoj yra. Ernestas_Verticcal prabego pro mano taikinuka, isiziurekit, matosi kad ne is karto i ji nusitaikiau, tik po laiko. Matosi kad saudau i viena taska, nejudinu taikinuko - tai irodo, jog jokio WH nenaudoju. Viso gero frozenai gariunu vierxas.

 

 

 

:DDD Faikių gaut , šitam jobanam kaime negyvenu kaip tu kitoj pusėj kapų :DDDDD Nežinojau tai ir paklausiau , o dėl gariūnų tai ble :D Man ranka nekiltų ką nors iš ten pirkt , jei tavo motkelė 5ą ryto važiuoja su bulka šmutkių iš skudurynų pardavinėt tai okei , feel free to post :) Sveikinu freepostinant.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...