Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Ponas_Algelis

Bitkoino kasyba žaidėjams neturintiems verslo

BITKOINO KASIMAS  

26 balsai(-ų)

  1. 1. Ar praverstų bitkoinas serveryje?



Rekomenduoti pranešimai

Priviet sargiečiai, taigi dabar bitkoinus gali kasti tik tie kurie turi verslą, taigi siūlau padaryt kad juos galėtų kasti ir paprasti žmonės, aš bent jau siūlau kad būtų galima pirkti mining aparatą ir juo kasti tuos bitkoinus ar vaizdo plokštes, tarkim viena vaizdo plokštė kainuotų 2-10m ar kiek nuspres @Admin_Bumeris, viena vaizdo plokštė sugeneruotų 0.0005 bitkoino per minutę,10 vaizdo plokščių jau 0.0050/min ir t.t žinoma padarytų limitą kiek būtų galima turėti vaizdo plokščių, bei dar kitas šioks toks pasiūlymas, kad bitkoinus būtų galima konvertuoti į pinigus ar valiuta bei kreditus tarkim 1.0000 bitkoino būtų = 1k-10k, 1milijonas bikoinų= 1m-10m o 100milijonų bitkoinų = 100-300kreditų ar 12 valiutos, pagalvokit kaip juos sunku tuos bitkoinus būtų gaut jeigu turi vieną vaizdo plokštę ir gauni 0.0005 bitkoino tai 10min= 0.0050, 100min=0.0500, 1000min=0.5000. manau šis pasiūlymas praverstų, būtų motyvacijos pirkti tobulinti savo mining aparatą dėl valiutos kreditų ar pinigų, bei žinoma būtų galima išsinuomoti SK ar HR bei turėti užrašą ir t.t na dėl bitkonio gavimų ir konvertavimo čia spręst jau bumeriui. tai tiek.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ką tik, John_Heredity rašė:

Nejuokink su savo idėjom please stop. Kokie dar bitcoinai sarge :D atsigauk truputį mažiau realybės. Sarge bitkoinai turbūt 2018 metų geriausia idėja, ką dar pasiūlysi tanką? Prieš ir tik prieš, nesąmonė idėja. stop

tai argumentuok kodėl nesąmonė :D nejuokink su savo idėjom :D tai kad jau vieną įgyvendino

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 3 valandas(-ų), Cesar_Cielo rašė:

Jeigu vieną tavo idėją įgivendino, nereiškia kad visas ims ir darys kurias pasiūlai :10_wink:, tavo idėja tikrai nebloga, bet dėl to keitimo į kreditus/eurus, tai labai sugadintų serverio ekonomiką, todėl aš prieš.

gadintume? o iki galo perskaitei idėja?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...