Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Diamond_Domas

Reidų patobulinimas

Reikia?  

11 balsai(-ų)

  1. 1. a

    • Taip
      8
    • Taip
      3


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Taigi siūlau padaryti, kad įjungus reidą atsirastų kažkokio dydžio zona (principas kaip mafijose, kai užgrobia miesto zoną) iš kurios neitų išsiteleportuoti kažkiek sekundžių, kol iš ten neišvažiuosi, nes dažniausiai kai žmogus pamato reidą - jis iškart išsiteleportuoja, o teisėsauga negali patikrinti teisių ir t.t.

 

#TeisėsaugosPrikelimas

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 2 valandas(-ų), Diamond_Domas rašė:

Sveiki,

 

Taigi siūlau padaryti, kad įjungus reidą atsirastų kažkokio dydžio zona (principas kaip mafijose, kai užgrobia miesto zoną) iš kurios neitų išsiteleportuoti, kol iš ten neišvažiuosi, nes dažniausiai kai žmogus pamato reidą - jis iškart išsiteleportuoja, o teisėsauga negali patikrinti teisių ir t.t.

 

#TeisėsaugosPrikelimas

 

Su zona reido metu nemažai darbo padaryti, kad niekam netrukdytų ta zona. Paprastesnis variantas galbūt būtų tiesiog padaryti time'rį kuris leistų daryti teleport kas 5s ar 10s ir per tą laiką teisėsaugininkas tikrai spėtų patikrinti ką reikia. Jei išvis neleis išsiteleportuoti tai irgi nėra labai gerai tarkim: /tpls vyksta reidas staiga praneša kad ls mieste kažkokiam maph vyksta atranka į darbą arba ten pinigų dalybos. ~150 žaidėjų vienu metu susiteleportuoja teisėsauga nesusitvarko vienu metu su visais kyla sąmyšis. visiems tenka ten stovėti ir laukti kol nuims reidą arba visus patikrins... Na nežinau, tai tik mano nuomonė. Reikia gerai apgalvoti visus galimus variantus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...