Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Afigenas_Mantas

Matas_Ammo

Rekomenduoti pranešimai

  • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: @Matas_Ammo
  • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: INV
  • Ar žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: Taip.
  • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]: 
  • /info lentelė:
     

    bfcff600b69d58ab48154930c810ed41331.png

  • Nurodyti sekundžių/minučių intervalą, kur žaidėjas cheat'ina: 0:08 nelimpa didelis kiekis kulkų iki pačio video galo. Jeigu sakysit kad žaidėjui kažkas susibugino, nekrauna objektų. Tai pats Matas_Ammo pataiko kulkas į Mantas_Jax, info lentelėje matosi kaip jis nušovė jį.
  • Pridedu: Tau buvo susibugine žmonės, gerai tarkim, bet jeigu jie buvo tau susigubine ir tu pats nedarei restarto, tai jie tau ir turėjo likti tose pačiose vietose esc rėžime. Servas atkibo, tau visi vėl pradėjo judėt, bet stebuklingai tau vienam nelimpa kulkos? Kol tu šaudai Mantas_Jax, į tave pareina tikrai didelė suma kulkų, jeigu visi būtų buvę esc, nebūtum miręs nuo Karko_Grand, kuris tau pataikė 0:08 sekundę - 0:10 sekundę - 0:16 sekunde tu gauni paskutine kulka nuo Karko_Grand. /hp lentelė rodo kad tau yra 21hp, desert eagle padaroma žala yra 46. Apie kokius tu čia dar esc kalbi, kai tau nelimpa šitokia suma kulkų. Pridedu dar: Kodėl video sulėtintas kur įkėlei? Gerai isižiūrėjus, matosi kad video yra sulėtintas
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas ponas ngpt, kaip pats žinai, nes dalyvavai kare, kad apie 23:16 užlagino servas. Kai servas užlagino, man puse žmonių rodė esc, jūs tb už zonos darėtės relogus, mano gauja buvo ant viršaus ir jei būtūme atsijungę, prisijungę neturėtume ginklų. Tykėjomės, kad serveris atlūš. Manau, tie kurie padarė žaidimo rr, man toliau esc rodė, o tie kurie buvo užkrauti mano žaidime viskas lipo, todėl ir miriau ant galo, bet prieš mirdamas pataikiau kulką į Mantas_Jax, nes man jį rodė, ne kaip visus kitus. Puikiai matosi tai, kai man nuo tų žmonių, kurių man neužkrovė, negaunu jokios animacijos.

 

Video, kai serveris užlūžta ir jokios komandos neveikia:

Spoileris

 

Noriu dar karteli pabrėžti, kad mano internetas yra gan lėtokas, nes video pradžioje apie 0.06 min mano pingas užkyla virš 100, o tai normaliam namų internetui tai nebūdinga, + servas irgi buvo užlūžęs. 

Spoileris

427755946bdb7e16920cfba48d5e7bca337.png

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...