Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Danny_Hagen

Kelios įdėjos apsaugos valdžiai

Ar tai reikalinga?  

28 balsai(-ų)

  1. 1. Ar tai reikalinga?



Rekomenduoti pranešimai

Helau gais

 

1. Įdėti komanda /tinklai V_P - su šią komandą būtų galima pasižiūrėti darbuotojo nuimtą tinklą, ir nuemė per kiek laiko pvž [Jason_Capeli nuemė Tomas_Sane tinklą per 5sekundės nuo tinklo uždėjimo]. Taip būtų galima pasižiūrėti ar darbuotojai buggina tinklus ar ne.

2. Įdėti darbuotojams /saugau ir būtų galima pasirinkti žaidėją kuri saugai ir įrašyti priežastį.

3. Jei apsauginis atsijungia per saugojimą, arba būna afk ilgiau negu 5min automatiškai serveris nutrauktų saugojimą, nes mes valdžia negalim būt 24/7 ir susižiūrėti, kad galėtumėm nutraukti saugojimą.

4. Kad valdžia turėtu komanda /visisaugojimai V_P , su šią komandą būtų galima pasižiūrėti visus žaidėjo saugojimus, ir rodytu kiek laiko vežiojo t.y nuo kada iki kada ir rodytų priežastį. Pvž: [Jason_Capelli saugojo žaidėją Tomas_Sane nuo 2019-01-11 19:55 iki 2019-01-11 20:00 priežastis]

 

@Admin_Bumeris

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kaip siūlei pačią pirmą idėją dėl tinklų matymo per kiek laiko nuėmė, uždėjo - tikrai sutinku, ne vieną kartą esu matęs kaip kažkoks apsauginis su kita paskyra skraidė su sraigtasparniu ir žaidė su tinklais, tik, kad gautų pliusų. Sutinku ir su kitomis idėjomis, visos jos puikios, sutinku už visas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...