Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Saulius_Balamota

/likopertrauka /nutrauktipertrauka

Ar reikia kad matytumėte kiek liko pertraukos su komanda /pertrauka arba /likopertrauka?  

12 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reikia kad matytumėte kiek liko pertraukos su komanda /pertrauka arba /likopertrauka?

  2. 2. Ar reikia komandos /nutrauktipertrauka kad eitų pasėmus ją nutraukti esant nereikalingai ir išliktų minutės?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki

 

Esu Taxi 1 Firmos darbuotojas ir gana dažnai naudoju /pertrauka komanda esant reikalui arba tiesiog kaip tingiu dirbti. Kaip pasiimi /pertrauka [minučių skaičius kurį nori pasiimti] pasėmus ją ir parašius dar karta /pertrauka tau rašo kiek liko laiko iki pertraukos pabaigos 1f4270119e0cf00815ee55bafd3b041f591.png. O kaip pasiimi ją ir išnaudoji tu nežinai kiek tau dar liko laiko ir gali išnaudoti. Taigi siūlyčiau padaryti su komanda /pertrauka arba /likopertrauka parašius ir jeigu nepasėmes dar jos rašytų kiek dar laiko galima pasiimti. Nes jeigu direktorius paskyręs pagal ranga pvz 30min aš pasiimu 25min o ir išnaudojus man jas parašęs /pertrauka arba /likopertrauka man rodytų kad dar liko 5min kurias galiu išnaudoti.

 

Dar antras pasiūlymas būtų kaip nutraukti pertrauką jeigu man jau jos nebereikia. Pvz pasiimu 30min pertraukos nes pagalvoju kad man jos tiek prireiks, bet atlikus visus darbus aš išnaudojau kokia 10min, taigi 20min nueina kažkur veltui. Direktorius paskyręs pagal rangą man tik 30min o dar visa diena prieš akis, o aš būčiau išnaudojąs tik 10min esant reikalui, bet aš pasėmiau 30min išnaudojau 10min ir 20min prapuola nes nueinu dirbti toliau. Prireikus reikalui kitam dienos bėgyje aš negaliu pasiimti pertraukos nes pasirodo jau aš ją išnaudojąs o direktorius/pavaduotojas neleidžia ir liepia eiti dirbti. Taigi siūlyčiau padaryti komanda /nutrauktipertrauka kur pasėmus /pertrauka 30 bet išnaudojus tik 10min aš galėčiau /nutrauktipertrauka ir man 20min liktų dar kitam kartui ir parašius su komanda /pertrauka arba /likopertrauka parašytų kiek dar man liko per diena išnaudoti pertraukos.

 

Būtų sukurtos 1 arba 2 naujos komandos:

/likopertrauka

/nutrauktipertrauka

 

 

@Admin_Bumeris

Su pagarba buvęs Taxi II Firmos direktorius @Saulius_Balamota

Ačiū už dėmesį.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tikrai už pirmą idėją.

Antrai turbūt sakyčiau prieš, nes kai kuriuose darbuose yra tam tikras laikas kokį gali imti minimaliai, kad nebūtų jokių žaidimų su tom pertraukom, pvz. NP tai 20min, tai jeigu aš pasiimsiu 20min ir tada po poros min nutrauksiu ją, ir taip toliau darysiu, nekažką būtų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...